Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabagoly

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
hogyvolt VV4 - 4X22 2011.01.06 09:00:00
Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem,…..
A Jobbik belecsapott a lecsóba.A kormányoldalon mindenki a költségvetéssel és a manyupokkal van elfoglalva, és kölönben is a romeltakarítás utáni újjáépítés elvette az időt a szellem pallérozásától. A Jobbik ötleteit rendre felülírta a kormány, ezért enyhe vákuum…..
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
fabagoly 2010.09.03 16:06:46
@BÁNYAI: az nem ragyaaaa:) valami tetko....valami.....
lehet
fabagoly 2010.09.03 16:23:50
@csirkefejű zacskócsöcs: ...de a kozso még csak 40 éves! és még 4! gyereket akar..nem fog kiszel szülni neki mert tönkre megy a keble vagy mije.
fabagoly 2010.09.03 16:25:09