Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noir

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet holnapra készülni. Megacélozza a füleket. ..
Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál…..
Évzáró posztot ilyen hatás-, illetve kattintásvadász címmel szokás felvezetni, de rögtön hozzátenném, fogalmam sincs, melyek voltak 2014 legjobb dohányai. Mi több, arról sincs, egyáltalán mit is kellene takarnia magának a kategóriának. Hiszen a pipadohány-blendek, még ha…..
Nem vagyok boldog. Elégedett meg pláne nem. Ideges az igen, de nem feltétlenül azért, amiért Scott M. Gimpl és Robert Kirkman szeretné, nem a vasárnap esti epizód utolsó 10 perce miatt, nem bizony. Hanem azért, mert az írók nem tanulnak semmiből, és ugyanazt a hibát követik el,…..
A minőség ennél lesz jobb is, de addig is mindenki bekaphatja.  A Swans örök...
Új! / Korábbanok / Hivatalos / Fácse..
Noir 2014.04.08 21:34:53
Noir 2014.04.09 13:20:42
Bízom benne hogy akkora királyság lesz, mint az eddigiek. A szerencsések megnézhetik őket jövőhét kedden bécsvárosban a Witchcrafttal. Heretic - 2012 / facebook ..
„Aztán csak ültem, a hűvös palack nyakát fogva, és azon gondolkoztam, milyen érzés is lehet olyan nyomozónak lenni, aki gyilkossági ügyekkel foglalkozik, hullákat lát, és ez nem is zavarja, nem kényszerül arra, hogy kilincseket dörgölve settenkedjék, sem arra, hogy azon…..
Még 2008-ban pendítették meg, hogy valószínűleg lesz Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm. Később Michael Bay állt be producerként a tervezet mögé, pár hónappal ezelőtt pedig Jonathan Liebesman-t,  A Föld inváziója: Csata - Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotóját kérték…..
Mióta Gödör helyett Akvárium van az Erzsébet téren, még nem lépett fel ott Fehér Balázs énekes és zenekara, a Carbonfools. Szombat este ez megváltozik, az együttes az első koncertjét adja az új helyen. Állításuk szerint izgatottan várják a találkozást az új hellyel és a…..
Noir 2012.03.09 16:22:21
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Geekblog BLAME! (Nihei Tsutomu) 2009.03.20 18:00:00
A japánok remekül értenek ahhoz, hogy a racionális magyarázatokra, lecsiszolt technológiai jóslatokra, koherens egészt alkotó jövőképekre fittyet hányva alkossanak a sci-fi és azonbelül a cyberpunk nehezen megfogható szubzsánerében - és az eredmény mégis pontos, találó kritika…..
Súlytalanság pamparam? 2008.08.14 18:28:15
Súlytalanság Sehol 2007.08.03 22:55:00
.,.,..