Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsivagyokszekreallok

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
For English please scroll down A síszezon közepén járunk, a hóhelyzet pedig ha itthon nem is, de Európában nagyon jó. Aki még nem tudja, hol síeljen idén, annak összegyűjtöttük Franciaország, Olaszország és Ausztria legjobb síelőhelyeit. Az olasz síparadicsomokra általában a…..
Számomra még mindig a krémlevesek az igazi sztárok a levesek világában, így mindig újabb és újabb verzióval próbálkozom. Bár számomra a legnagyobb király a fokhagyma- és a kukoricakrémleves, de annak megfelelően főzök levest, miből van itthon egy vagonnyi. Mivel a…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.11.13 06:13:42
Talán van aki már megnézte a BeforeAfter rovatban a rólam szóló írást. Úgy gondoltam pár általam is használt, bevált tanáccsal hozzájárulnék azon erőfeszítésekhez amiket esetlegesen tesztek, hogy jobb formába kerüljetek.  Nagy csodákat nem kell várni, de minden apró…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.10.28 05:11:25
@2n4ry.z3r0: valoszinu azert tunsz nagykepunek, mert az is vagy. meg egy befaradt, a vilag bajat a vallan cipelo, meg nem ertett zseni.
Mindamellett meg valoszinuleg teljesen igazad van abban amit irsz, csak szarul adod elo, nekunk, nem molekularis biologusoknak.
Amugy meg az eredmeny az gondolom ot igazolja, kicsit nehezen tudnam ugyanezt elkepzelni hamburgert zabalva, chipssel, kolaval oblogetve. Gratulalok! Igy tovabb!
A turisztikai kiadványok, és negédes bloggerek szerint Pápua Új-Guinea maga az édenkert. Pedig van olyan része, ahol a férfiak majd kétharmada erőszakolt már meg nőt, és majd minden nő szenvedett már el erőszakot.  Pápua Új-Guineáról a nyugati (no meg különösen a magyar) olvasó nem sokat tud.…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.09.19 02:46:14
@Brix: ha ezt Te valoban igy gondolod, olvasd el a Vidd hiret az Igazaknak cimu konyvet. Nem biztos, hogy ezt ok is igy gondoljak am...
A Magyar Nemzet után a Lánchíd Rádió is új, hiteles változattal rukkolt elő az OTP-vezér visszavonulásáról. Az eddigi ízléses találgatások után új hírek is kiszivárogtak, a Lánchíd Rádió szerint Csányi filmet forgat, ezért mond le az elnöki tisztségről, míg a Hír…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.07.22 22:39:19
@Dour. ®.: vazz, leestem a szekrol :D :D :D
Ami ráadásul ár-érték arányban is stimmel, ami ugye nem elhanyagolható szempont időnként... A Kecskeméti utcában nemrég nyílt Good bar good burger érdekes hamburger szempontból is, de a reggeli meg egyenesen csodás, és még a hely is jó, nagy terasszal, kellemes…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.05.24 16:36:50
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Kicsivagyokszekreallok 2013.05.23 17:03:45
@Adj gázt!: Radio volt igy van. De en a hirek alapjan tovabbra is ugy latom, hogy ezen nem sok mulik, mivel, hogy egy jo darabig meg szemmel is kovettek oket a leereszkedeskor. Egyszeruen nem tlalatak azonnal mento serpat akit el tudtak volna inditani, es amikor talaltak azok se mentek fel addig a magassagig. Hiaba radio... :(
Kicsivagyokszekreallok 2013.05.23 17:17:55
@marand22: vegre. eddig csak spanyolul talaltam meg.. korrekt nyilatkozat
Az Iron Maiden basszusgitárosa piacra dobta a házát, melyhez a megszokott luxus mellett saját pub, szabvány méretű futballpálya, stúdió és halastó is tartozik. Nem csoda, hogy 2,5 milliárd forintba kerül. A Steve Harris által alapított heavy metal zenekar 15 albumot adott ki, és…..
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
Kicsivagyokszekreallok 2013.01.05 08:26:32
@átlátó: teljesen igaz. mondjuk a kutya nagyon passzol :)))
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.12.02 20:28:23
@poa ogapo: Te olvastad a cikket?
Van az úgy, hogy az ember élete mélypontján kap baráti segítséget és mire feleszmél, már minden megváltozott körülötte. Ez történt Samsival is, aki tulajdonképpen kíváncsiságból vágott bele egy tiroli kalandba, ami olyannyira bejött neki, hogy ma már kint él. Kolbász van,…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.12.02 11:15:56
Kicsivagyokszekreallok 2012.12.02 11:54:03
@nigara: igen ez erdekes kerdes, mert 2002 ota euro van, szoval a fene tudja. nem tudom Ausztriban mikor vezettek be
Kicsivagyokszekreallok 2012.12.02 11:59:05
@Kicsivagyokszekreallok: de gyanithatoan az elso pillanattol :)))
Határátkelő Svájci horrorsztori 2012.11.30 06:58:00
Mint a címből is kiderül, nem lesz egy vidám poszt a mai, de nem árt, ha a külföldi munkavállalás árnyoldalait is látja, akit ez érdekel. Szerzője, Nyauka Vauka egy svájci au pair munkát vállalt be, és (talán nem meglepő a felvezetés után) ma már nagyon bánja. Hogy miért, az…..
Szép kis film. Megható, szívet melengető. Lenne. Ha nem lenne ennyire álságos az egész. Hiszen senki nem azért megy el ebből az országból, mert az a hobbija, hogy felnőttként a nulláról induljon el az élet rögös útján. Pár évvel ezelőtt én elképzelni nem tudtam volna, hogy…..
A New York-i metró, amely egyébként az állomások számát tekintve a világ legnagyobb metróhálózata, megnyitása, 1904 óta nem szenvedett el akkora pusztítást, mint a Sandy hurrikán alatt. Ezer szónál is jobban bemutatja a vihar hatását az az átalakított metrótérkép, ami csak a…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.11.02 00:08:20
@Nagykócsag: azt azert megneznem amikor Te Brooklyn kozepebol akar csak a Little Italy-ig begyalogolsz....
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
Határátkelő Élet a Malév után 2012.10.22 06:54:00
Idén tavasszal érthető módon hatalmas vihart kavart Magyarországon a Malév megszűnése. Egy ideig rengeteg szó esett arról, hogyan tudnak majd elhelyezkedni a munkanélkülivé vált pilóták, légiutas-kísérők és egyéb szakemberek. Nos, jelentem, mai szerzőnk, Wingsfly gyorsan…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.10.22 21:08:27
@Rkhaylitsha: szerinted nem kell felvitelizni HRessel ahogy azt Te leirtad? En ugyanis ennyire reagaltam csak, az osszes tobbit mar Te kepzelted hozza... hidd el hogy van fogalmam rola, lehet epp nem sokkal kevesebb mint neked
Kicsivagyokszekreallok 2012.10.23 23:40:20
@Rkhaylitsha: Szakmaisagot IS neznek. Bar ha csak azt neznenek, akkor soha senki nem tudna az iskola utan repulni, mivel mindenkinek el kell kezdeni egyszer valahol. Semmilyen allasinterjun nem neznek CSAK szakmaisagot.
Kicsivagyokszekreallok 2012.10.23 23:50:15
@01234567: a posztolo nem az emiretasnek dolgozik allitolag, hanem a kommentelok altal kideritetten a flydubainal. allitolag. nem ugyanaz a ket ceg!
Határátkelő Merre tovább? 2012.10.12 05:50:33
A mai történet némileg kapcsolódik a tegnapihoz, amennyiben ismét egy egyetemről induló történetet olvashatunk, ám Attila sztorija teljesen más fordulatot vesz. „Az én történetem 2010-ben kezdődött, amikor is Erasmussal kijutottam fél évre Írországba, Limerick városába.…..
A mai posztunk szerzője tulajdonképpen hazatért Németországba – otthonról haza. Hogy ez miként lehetséges, pillanatokon belül kiderül, elöljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy (lassan, de biztosan közelítve a félezredik poszthoz) számomra ez az egyik legérdekesebb írás a…..
Anita élt már külföldön, nem is keveset, aztán visszakeveredett Magyarországra, és most szomorúan kapkodja a fejét, hogy mi is folyik szülőhazájában. Megint menne, mint mondja, elsősorban nem a pénz miatt, hanem az egymás iránti tisztelet és megbecsülés hiánya miatt. „25…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.10.09 11:13:11
@Gyurcsótány Ferenc: pont az ilyenekrol ir a blog szerzoje. De te ezt nem fogod meglatni mivel magad is ilyen vagy
Ismét egy olyan poszt következik, melynél érzésem szerint szinte mindegy a helyszín, a lényeg a szerző gondolkodásában rejlik. Bevallom, nekem tetszik Ádám gondolkodása, és a legtöbb dologban egyetértek vele – kíváncsi vagyok, Ti miként látjátok. „Nemrég akadtam a…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.27 11:57:10
@temesp: En Svajcban 4 ev utan sem tudom eldonteni, hol is kene elni... Csak ahogy egyre tobb idot toltesz kint, sajnos nem a "szaladjunk haza" fele dol el a merleg. Azert mert
1, sajnos otthon nem javulnak a dolgok
2 ha javulnanak sem a mi eletunkben fogja az orszag megkozeliteni ezt a szintet pl a feletted levo szocialis halo szempontjabol
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
Visszafogott semmiség volt a leendő brit trónörökös és Kate Middleton esküvője ahhoz a csillogáshoz képest, amely Brunei szultánja ötödik gyermekének esküvőjét kísérte. A brit Vilmos herceg és Kate Middletone esküvőjét milliók figyelték a képernyők előtt. A…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.22 18:14:05
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.22 19:55:57
@HK417: lehet h van akinek van onkritikaja es azert nem ir "cikket"?? Lehet, hogy masnak sem artana egy kicsi??
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.22 22:37:37
@HK417: nem Rad, nem olvastam bele a tiedbe, inkabb a "cikk" irojara :)
Amolyan igazi megérkezés utáni első poszt a mai, szerzője, Tamás, Svájcban kezdi meg egyetemi tanulmányait és ígérete szerint több beszámolót is küld majd az élményeiről. Az elsőből kiderül, hogy ma már nem akkora bravúr kijutni külföldi egyetemre, és az is, hogy Tamás…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.20 11:51:22
@think different: egyet ertek Javorkaval, az igazi baratot nem kel ovni, felteni.
@tilmir: haaaat, egyedul? fene tudja. szivesebben fizetnek pl 900-at egy 1800-as ram eso reszekent ;)))
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.20 12:56:01
@tilmir: :) az alberlet a baseli 60as evek (meg korabbi??) zold csempes felhozatalahoz kepest kituno :)) a kolesz feelinghez meg mar oreg vagyok, plane mindezt mondjuk idosebbekkel, amit a posztolo emlitett. :)))) de fiatalon amugy siman
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
Kicsivagyokszekreallok 2012.09.13 19:41:19