Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futballsz'

587 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég erős napot zárt pénteken az NB I. az átigazolások tekintetében, köszönhetően a bajnokság központilag feltőkésített ún. zászlóshajóinak, azaz a Ferencvárosnak és a Videotonnak Vidinek  Fehérvár FC-nek. A két klub három játékos leigazolását jelentette be hivatalosan a tegnapi napon, összesen…..
Ezt a bedobást alaposan kifundálták a genovaiak, még amatőröknél is ritkán látni ilyen gondosan begyakorolt betlit, hát még az olasz élvonalban.   Miközben Dybala, Ronaldo és D. Costa gólszépségversenyt rendezett kedden este, a hazai csapatban focizó Barreca-Pandev duó az "egyéb" kategóriában…..
Az Úr adta, az Úr elvette – Batik Bencével, a Honvéd labdarúgójával a péntek esti ZTE elleni bajnokin statuált példát a teremtő, méghozzá egy igen látványos, ritkán látható szépségű öngól formájában. A 26 éves kispesti védő egy tanítani való kapáslövéssel zörgetett be a meccs 50. percében, 0-0-s…..
Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy Orbán Viktor felcsúti focialapítványa (aka. FUNA) csak a második legtöbb taotámogatást kapta 2019-ben, de végül csak visszazökkentek a dolgok a rendes kerékvágásba. Mert bár a 2019-ben benyújtott programok tekintetében valóban csak a második legnagyobb összegű…..
"Fiatal rajongójával találkozott az FFT főszerkesztője" - címlapsztori...
A Puskás-Suzuki Kupa műsorfüzetében olvastuk...
A legjobb felvételt most találtuk: mint az ólajtó...
Játékoskeretek értéke és csapatok helyezése az NB1 idei szezonjában...
Kubatovista szkennelős? Kitiltott? Beszívott? Vagy a dossziés? A Fradi-csirke megy a levesbe, de hogy a gyerekek mégse legyenek annyira szomorúak, Gabi bácsi remek taktikai érzékkel felkérte őket az új kabalamadár megtervezésére. Ők meg erre sokkoló őszinteséggel felskiccelték az FTC modernkori…..
Torghellének elege lett a bajnokságból. A szabálytalansággal nem értünk egyet, a piros jogos, de Sanyi reakciójával akkor sem lehet betelni...
A tragédia az, hogy a magyar foci túlment a legnagyobb jóindulat határán...
Ha az MLSZ-nek magyar kell, akkor a klubok csinálnak. Kevesebb lett a légiós, sokkal több a honosított, és élő példa bizonyítja, hogy a külföldiek nem feltétlenül veszik el a fiatal tehetségek helyét. A sikerek főként látszólagosak, a hosszú távú hatások pedig erősen megkérdőjelezhetők. A legjobb…..
Az agyvérzés határán üvöltött a sárga lapért, amit a forduló után eltörölnek...
Azok után, amit a hatodik percben művelt...
futballsz' 2016.03.28 09:42:29
@mizie: rég láttunk ilyet, tán nem is emlékszünk rá, ebben igazad van.

Ugyanakkor ez egy barátságos meccs volt, ami alapból csalóka műfaj, a magyar-horvát esetében pedig fokozottan igaz, hogy teljesen mást jelentett a meccs a két csapatnak. Nekünk morált kellett építeni, illetve konkrétan hatalmas lehetőség volt a magyar játékosok és az egész csapat számára, hogy egy jobb együttes ellen mérethették meg magunkat, olyan játékosokkal szemben, akikkel egyébként szinte sosem találkoznak. Továbbá nagy keretünk volt, melyben szinte mindenki egészséges, illetve mindenki kipihent, sőt, túl kipihent mert a legjobb légiósaink elég keveset játszanak a klubjukban.

Ezzel szemben a horvátok pár napja játszottak Izraellel, és annyi sérültjük volt, hogy alig maradt 13 mezőnyjátékosuk a meccsre. Továbbá a horvát kulcsjátékosok elitklubokban alapemberek, ahol hétről hétre klasszisok ellen mérethetik meg magukat. Ettől még persze nyilván nekik is fontos felkészülés volt a szombati meccs, de talán nem annyira mint nekünk.

Mindennek fényében pedig azért baj, hogy elkezdtünk durvulni, mert ezzel magunkat csaptuk be. Visszaéltünk vele, hogy egy barátságoson nem osztanak olyan könnyen lapot és visszaéltünk vele, hogy a horvátok jobban féltik magukat, mint mi. Ezzel pedig egy kicsit kevésbé komolyan vehetővé tettük a végeredményt.

Amúgy meg (nagyobb perspektívából szemlélve) azért sem okos dolog így játszani, mert pont az ilyen durvulások, mint Korhut becsúszása Mandzukicon - főleg ha sikerül eltörni a lábát -, adják a muníciót a számunkra annyira fontos barátságos meccsek (és a válogatott tornák) ellenzői számára.
Futballsznob Ő volt Cruyff 2016.03.26 12:12:52
Johan Cruyff nyolc gifben...
Nyilván nagy szükség van ott 30 labdára, ahol 22 főállású takarítót fizetnek és 650 ezret szánnak egy szett sportruhára...
A múltkori bejegyzésünkért perelni akartak Felsőtárkányban, mi lesz most?! Folytatódik a TAO-s rémálom, az utánpótlás egyre rosszabb, a csapat az életéért küzd, közben majd belefulladnak a támogatásba. Emlékszik még a Felsőtárkány SC-re? Tudja, amely az előzetesben ülő főszponzort hirdette mezén,…..
Már csak a válogatottnak kéne valahogy lépést tartania a szakértőkkel. A szombati sorsolás feledhetetlen élmény volt. Belegondolni is fáj, mit veszítettünk azzal, hogy nem lehetett két évente részünk a bölcsességek hasonló áradatában, amellyel az M4 szakértői, riporterei…..
Még nem volt forduló, amelynek össznézőszáma megtöltötte volna a Fradi stadiont. Sőt, olyan forduló sem volt még, amelynek átlagos nézőszáma meghaladta volna az NB1 legkisebb (és szintén új) stadionjának befogadóképességét:   Ami pedig az átlagos kihasználtságot…..
A legnagyobb botrány, hogy nincs botrány. Már bocsánat, de menjen a picsába a Videoton, meg az egész magyar futball. Miért nem akadt itt senki, a pótselejtező óta sem, aki feltette volna az egyetlen releváns kérdést, nevezetesen, hogyha Kleinheislert (állítólag) a magyar futball…..
Futballsznob Bödenátor 2015.11.16 09:04:06
Böde Dani instant legendás ipponja a norvég meccsről. Lesz majd cikk, meg minden, de addig is: Finish him!      "Asszem labdára ment"   Szép volt fiúk, szép volt Storck! ..
Nekifutni sem sikerül a büntetőnek, az álomfejes rossz kapuba megy. Egy jóféle bakiparádé eddig is majd minden hazai bajnokiból kijött, de most elértük azt a színvonalat, amikor már a "highlights" is kabaré. Csak a Benny Hill zenét kéne alátenni, és a legutóbbi fordulóban…..
futballsz' 2015.11.06 20:20:31
Ami a válogatottnak átok, áldás a magyar futballnak. Noha kétségtelenül volt abban valami szimbolikus, hogy a nagy magyar futballnemzetnek olyan lenézett országocskák előtt kellett kutyába lemenve rimánkodnia a megfelelő eredményért, mint a lettek vagy a bálnavadászok, de -…..
A legutóbbi hivatalos rangsorhoz képest csak a dánokat előzhettük meg, viszont szeptemberben hatodikak voltunk a nyolcból. Ne legyen igazunk, de a legészszerűbbnek tűnő módszer szerint kalkulálva nem leszünk kiemeltek a 2016-os Eb pótselejtezőinek sorsolásán. Az UEFA szeptember…..