Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sysyie

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap érdekes témát boncolgatott a Viva Tv. Arról témázgattak, hogy a mai tizenévesek vajon kiért rajonganak, és persze közben előkerültek a múlt nagy kedvencei is. Köztük a fiúbandákról is esett szó, amiről eszembe jutottak a régi szép emlékek. Valljuk be őszintén, a…..
Gyerekszoba Mire jó a kóla? 2011.01.14 08:13:00
A kóla a modern kor egyik mumusa, igaz, nem minden ok nélkül. Rontja a fogakat, tele van adalékkal, foszforsavval, ami csontritkulást okozhat, és egy urban legend szerint még a vízkövet is tisztíccsa. Ugyanakkor nekem pl. remekül bevált egy bizonyos fajta fejfájásra. De nemcsak az én…..
P { margin-bottom: 0.21cm; } A fosszilis és atomipar propagandájának köszönhetően könnyű elhinni, hogy a megújuló energiák nem képesek kihúzni minket a klímaváltozás gödréből. Gondold át újra – az Energia[forradalom] nem puszta lehetőség, hanem ebben a pillanatban is…..
Néhány napja nyolc közgazdász  - Bauer Tamás, Békesi László, Bokros Lajos, Csillag István, Mihályi Péter, Petschnig Mária Zita, Simonovits András, Soós Károly Attila - közös nyilatkozatot adott ki, amelyben arra bíztatják a magánnyugdíj-pénztárak tagjait: „Tartsanak…..
Sysyie 2010.12.04 03:25:00
@tildy:): te mit hasonlitasz ossze?? Egy joleti (Wellfare) allamot egy ex-komunista (masodik orszagbeli) allammal? Normalis vagy? nem ugy tunik a diplomad ellenere.
Sysyie 2010.12.04 03:37:16
@ordoglany: helyesbitek: masodik vilagbeli orszaggal...
Sysyie 2010.12.04 03:42:05
@bandigyerek: utalom az ilyen majmokat, mint ez a tildy, kimegy melozni laknak egy szar lakasban, mert szar, amin osztoznak masokkal. UKban meg epp megszoritasok vannak (nekik is van allamadosaguk) es csokkentik a szocialis tamogatasokat... lakastamogatast pedig csak minimal ber utan adnak, ezt is elfejetette hozzatenni.
 Ezek szerint megvan a megoldás. Be kell váltani a garanciát, hiszen egy éven belül még egy politikai ígéret is garanciális kell legyen, - főleg, ha írásba adták. A törvényjavaslat általános vitája hétfőn kezdődött el az Országgyűlésben, szerdán már szavaznak is. Még…..
Sysyie 2010.12.04 03:14:11
@aesculus: te jol latod, cikk iroja eltevedt. ezert nem ertem az alabbi levelet
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Sysyie 2010.10.14 22:02:00
@dráva: ez 5 csillagos iras, tudod hany rohano szulo vagy egyeb szituban levo felnottnek nem jut eszebe, hogy pozitiv iranybol nezze a dolgokat a gyerek javara?
Jo persze ha siet az ember, mert kesik a melobol az lelkiismeret, lebasz a fonok stb.
De ez a kreartiv gondolkodas tetszik :)
Csak negatív tapasztalataink vannaka Szent János kórházzal kapcsolatosan. 2009.november 14-24.-ig voltam a "vendégük". Sajnos felső magzatburok repedéssel kerültem be a kórházba, amit nagyrészt a Szent Margitos "nagyon lelkiismeretes nőgyógyásznak köszönhetek. Szóval…..
Sysyie 2010.09.10 12:36:22
@phoenix102: egyetertek, laikus, buta szulok szerint egy koraszulott, aki meg az egy kilot sem eri el ,szerintuk az mar reflexszeruen ugy szopik, taplalkozik stb, mint egy egeszseges ujszulott, ennyit a tudatlan eberektol.
PIC nelkul nem lenne most otthon a gyerekevel.