Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KalJack

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Furcsa, de a 2/3-os kormánnyal kapcsolatban nem az irritáló arrogancia és a nagyképűség a legnagyobb probléma. Nem is az, hogy politikai szólamokkal szeretnének, ráadásul meglehetősen ügyetlenül kicserélni tudományos fogalmakat. Vagy az, hogy az észt osztó, bölcs képviselők…..
fordítógép Bagoly mondja... 2012.04.18 10:25:19
A mai gyöngyszemre sem kellett sokat várni.Semjén Zsolt úr azt bírta nyilatkozni, hogy Göncz Árpád pártkatona volt.Ezt nyugodt szívvel tehette, mert tény, hogy Árpi bácsi szdsz-es kötődésű volt, de ezzel emlékezetem szerint nagyjából ki is merült párthovatartozásának…..
Tobin-adó: James Tobin közgazdászról nevezték el, aki ötletével akkor állt elő, amikor 1971-ben az Egyesült Államok felfüggesztette a dollár árfolyamának az aranyéhoz kötését. Tobin eredetileg csak a devizaügyleteket terhelte volna meg, azért, hogy mérsékelje a spekulációt…..
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
KalJack 2012.03.14 15:20:26
@FILTOL: akkor kezdhetsz csomagolni,majd küldök képeslapot...Ti még akkor is itt fogtok egymás ellen kommentelgetni teljesen értelmetlenül,miközben Viktorék meg csak nevetnek az egészen.Birka magyarok akiknek csak a szemfényvesztés kell + az "elmúltnyolcévezés".
A régi viccet kissé átalakítva ma reggelre kiderült, mi VV Veronika foglalkozása, csak azt nem tudjuk, mennyibe kerül a pampulaszáj egészen pontosan. A Bors gyönyörű cikkében két szám is szerepel, a 600 000 és a 6 000 000, van különbség, na. Az írás szerint az egyik…..
KalJack 2012.03.12 12:13:42
A csodálatos Salma Hayek lesz a szeptemberi Allure címlaplánya. A fotókat Mario Testino készítette. Salma egyébként a fotózás kapcsán szerényen elmondta, hogy szerinte a mellei nem rosszak :) Salma sminkjét, csak hogy témánál maradjunk, Stephane Marais készítette. Szinte teljesen…..
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
Kötöttségek nélkül Alakul... 2011.06.02 09:11:00
Tavaly novemberben összeállítottam egy listát azokról az intézkedésekről, amelyek valóban kétharmados döntést igényelnek, fontosak lennének, mégse hallani semmit róluk.  A lista utolsó pontja a képviselői költségtérítés jelenlegi állapotáról szólt:  Aránylag…..
KalJack 2011.06.02 14:53:32
@Alamio: azért annyit muszály mindig lefelé is osztani,hogy működjön valamelyest az ország és ne legyen anarchia vagy forradalom.Nem vagyok pesszimista (főleg vér nem),de ellentétben veled én egyre kevésbé látom a kiutat amíg ugyanazok az arcok vannak a köztudatban (és mint megbeszéltük ez úgysem változik).Szóval ördögi kör...Foglalkozni meg azért foglalkozok a dolgokkal mert befolyásolják az én életemet és az esetlegesen születendő gyermekemét is...
KalJack 2011.06.02 15:08:03
@Alamio: de akkor még mindig itt van többek között a mi Viktorunk:)Vele mi lesz?Mert ő is ugyanennek a kornak a gyermeke és valljuk be őszintén már szintén kicsit uncsi.Tény,hogy a többi is...OV meg úgy tűnik kortalan,és végülis a tehetségét elismerem ami a saját maga eladásában rejlik.De inkább lett volna focista,akkor talán még szeretném is:)
KalJack 2011.06.02 15:30:22
@Alamio: és megint kilyukadtunk oda,hogy nincs alternatíva:)Tehát ha ló nincs akkor jó a szamár is,de attól még nem lesz valaki alkalmas egy feladatra mert nincs nála alkalmasabb.Amúgy pl. Szíjjártó "pökhendi" Péter kimondottan irritáló figura,szerintem többet árt nekik mint amennyit használ.Persze nincsen ezzel egyedül...
Orbán kapitány jóárasította a svájci frankot. Tapsvihar és hozsannaözön következne ezen a ponton, ha a valóságban, és nem egy szemfényvesztő, alternatív elnapoló trash reality közepén lennénk.Orbán Viktor 5 pontos devizahiteleseket mentő csomagja nagyjából egy dologra…..
KalJack 2011.05.31 17:21:34
@Laciii: ki mondta,hogy csak a díszpáholyból lehet nézni egy kibaszott meccset?:)
KalJack 2011.05.31 17:47:07
@Alamio: csak látnánk már valami pozitívumot ezeken a reprezentatív eseményeken létrejövő csodálatos megállapodásokból:)
Nem vagyok pesszimista csak egyszerűen unom,hogy egy egyébként fasza kis országot mindig 386 parlamentben ülő dilettáns barom hatalmi harcai és érdek összefonódásai terelnek rossz irányba.Ja meg nem vagyok fajgyűlölő,de a cigányok többségének sincs sok haszna:)Ezeket leszámítva jól eléldegélhetnénk...
KalJack 2011.05.31 17:50:47
@Steve_Jobs: téged is vittek vagy mi a f.szért nyalod a seggüket?
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
KalJack 2010.08.30 16:01:04
@Hyde *.*: Presser Gábor valóban kivétel az összes műsor összes zsűritagja közül!Amúgy a műsorok unalmasak és elcsépeltek,ennyi szériányi (megaszar,csíra születik,x-fucktor) tehetség nincs ebben a hatalmas országban...Mondjuk igénytelen nézők ezek szerint igen.