Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ines

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi üdvözlőlapot karácsony előtt küldte szét a főváros főkapitánya (illetve a BRFK  sajtóosztálya) a magyar média szakmunkásainak: A kérdés tehát adott: hány lsd-bélyeget nyalt el a grafikus, amikor e budapesti panorámát papírra vetette? ..
ines 2008.01.02 12:59:55
1987 szilvesztere különösen indult. Ha kidörzsöltük a csipát a szemünkből és habos kakaóval a tévé elé telepedtünk, akkor bizony nem sima Tévétornát láthattunk, hanem Tévétornát nyugdíjasoknak. Aztán a műsorszerkesztők úgy okoskodhattak, hogy amíg a jónép be nem…..
Zhaoman ismét kultúrtörténeti gyöngyszemet hozott fel nekünk a múltnak iszapjából, fogyasszátok szeretettel az alábbi zenés tévéfelvételt, amiben a pályakezdő Első Emelet mutogatja tigriskarmait egy lemezről lemaradt számmal. Az 1983-as "klip" érdekessége, hogy még nem Patkó…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..