Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Je t’aime Mathilde de la Mole

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Je t’aime Mathilde de la Mole 2017.09.03 12:00:08
Kicsit késve ugyan, hiszen az amerikai premier korábban volt, és a Netflixen már jóideje fent van a sorozat, de ilyenkor gondoljunk arra, hogy mi a The Night Managert láthattunk világpremierként, de most itt van magyar szinkronnal is a jelenlegi tévés kínálat egyik legjobb drámája, a Breaking Badből…..
Je t’aime Mathilde de la Mole 2016.07.28 15:56:22
Ezúttal a legpopulárisabb játékok trailereit szedtem sorra, amiket ha az életünk múlna rajta, akkor sem kerülhetnénk ki. Nagyrészt szerencsére nem is szeretnénk, de a következő, azaz 3. részben az alapvetések után inkább majd az ínyencségek, kisebb de érdekesebb címek felé veszem az irányt. Addig…..
Puzsér Róbert, a megélhetési celebségnek látványosan hadat üzenő megélhetési celeb kedden káromkodással teli Facebook-bejegyzésben ment neki egykori kenyéradó gazdájának, az RTL Klubnak, nem sokkal azután, hogy a csatornán véget ért a többek között pont az…..
Je t’aime Mathilde de la Mole 2015.08.19 16:28:44
@-Szűcs Gyula-: Puzsér rádióműsorai a legszínvonalasabbak közé tartoztak, gondolom egy percet sem hallottál belőlük. Az éjszakai betelefonálós műsor pedig egy média hack volt, de ha ez neked nem esett le akkor ostobább vagy, mint a "szerencsétlen babonások" akik betelefonáltak hozzájuk.
Je t’aime Mathilde de la Mole 2015.08.19 16:32:12
@szcsongor: "Na mi újság" volt a címe, zseniális szatíra volt.
Világpolitika Fekete szex 2014.06.28 10:23:50
Kiskorú prostikkal óvszer nélkül, a terrorizmus árnyékában   Kenya az elmúlt évtizedben a világ egyik legfelkapottabb célpont lett a szexturizmust kedvelők körében. A fejlett Nyugatról érkező turisták többsége nem kedveli az óvszert, és előszeretettel választanak magunknak…..
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
Je t’aime Mathilde de la Mole 2013.04.28 12:20:50
puzser.blogspot.hu/ itt lehet és érdemes is meghallgatni pár Apokalipszis Rt. adást. Puzsér stílusa nekem is ellenszenves, de számomra egyáltalán nem hiteltelen és látszik rajta, hogy gondolkodik, ellentétben a poszt írójával, akinek fogalma sem volt arról, hogy mit csinált Puzsér a CSISZ előtt.
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
B-oldal 40 éves A Keresztapa 2012.03.24 07:10:00
Hihetetlen, de igaz: 1972. márciusában mutatták be az amerikai mozik a Mario Puzo regényéből készült A Keresztapa című történet első részét, így idén - még kimondani is furcsa - már 40 éves minden idők egyik legjobb filmje. Ha nem a legjobb...Azt gondolom ritka együttállása a…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
f1 Hakkinen vs. Schumacher 2.0 2011.01.04 11:57:00
A 2000-es előzés sokkal jobb volt, de ez vicces, legalábbis egy kicsit. Spában jó 10 éve a lekörözött Ricardo Zontát is lehagyva ment el a mclarenes Mika Hakkinen a ferraris Michael Schumacher mellett, ez minden idők egyik legnagyszerűbb Forma-1-es előzése.   A két klasszis…..
Je t’aime Mathilde de la Mole 2011.01.04 13:41:57