Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dust in Hofmann

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Dust in Hofmann 2016.09.09 09:37:06
@VV Erőlegény: Lóri fenotípusos megjelenését elnézve azt sem tartom kizártnak, hogy egy Scooter koncert backstage-ében fogant. Hyper, hyper...
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
1963. szeptember 15. Az albamai Birmingham baptista temploma és színesbőrű gyülekezete ellen elkövetett bombamerényletben megsérült gépkocsik. A detonációban négyen haltak meg  ..
Dust in Hofmann 2015.12.20 13:34:29
@Dust in Hoffman: ...a Moskwa nevű moziban. A történelem ritkán látható pillanata. Gratula, jó válogatás megint!
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
Dust in Hofmann 2015.09.06 23:09:46
@SaturnV: Rákerestem és megtaláltam a hivatkozott fényképet:
farm4.static.flickr.com/3170/2902268695_b65bd5e00a.jpg
Örülök, hogy a blog felébredt nyári álmából! Köszi!
Mindkettőt nagyon komálom. Bár sajnos egyre kevesebb az időm zenét hallgatni, azért néha nosztalgia gyanánt előkaparom gimis éveim meghatározó hip-hop számait... Igen, ez még az az időszak, amikor a Hősök is undergroundban nyomta, és sokszor nem is profi stúdióban, hanem egy…..
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Dust in Hofmann 2015.05.20 20:00:03
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Két orvosi piócáról lehet szó. Both Zoli élvezettel szedné ki a szemöldökét, az biztos!
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Dust in Hofmann 2014.11.18 22:58:10
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
Dust in Hofmann 2014.11.17 22:38:41
@Cave Nick: A lovakat lelövik, ugye? :D
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Dust in Hofmann 2011.01.18 19:15:07
@ideasz: A Berényi Ákos klón Jerzy szerintem is búzás.
Nem először fordult elő, hogy a Való Világ napi összefoglalói vagy kiválasztásai során Sebestyén Balázs fejlett humorérzéke alaposan megtréfálta a műsorvezetőt, de olyan röhögőgörcsöt, mint amilyet tegnap produkált, még nem pipáltunk. A videón még ki is szól a kamera…..