Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*E*

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, hogy van nekem egy hitelkártyám. Nem írom meg, melyik banknál, mert nem akarom, hogy a bankom bepereljen jóhírnevének csorbításáért. Meg persze azért sem, mert nem akarom megkönnyíteni a számítógépes bűnözők dolgát. Egyszóval, eddig a bankom mindig értesített két dologról: milyen…..
A korábban négy évig Németországban élő, ám a japán kultúráért rajongó Tshabee-nak sikerült az a bravúr, hogy Magyarországról (!) talált munkát Japánban. A kiköltözéskor mégis érték kisebb-nagyobb meglepetések. Kiderül az is, igazak-e az ázsiai országgal kapcsolatos sztereotípiák...
*E* 2020.01.18 19:35:53
@Zaklato: Kitalálom: te vállalkozó vagy! (A munkavállaló le tudja írni, hogy "készpénz") (meg bankkártya)
Ma már nagyon sokan fogadnak lakberendezőt azért, hogy eladás előtt, a magasabb ár érdekében lakásukat alaposan feltuningolja. Egy így berendezett lakás azonban az átlagember számára elérhetetlen. Néha azonban igazi kincseket lehet találni a piacon...
E-motions Kutyák... 2016.07.11 19:57:36
E. a parkban ült. Rágyújtott a harmadik cigire. Jólesően szívta le a füstöt: senki nem szólt rá, senki előtt nem kellett szégyellnie magát. Senki nem néz rá szemrehányóan. A kutyásokat nézte. Szánalmasak, ahogy gügyögve cuppognak a vakogó, reszkető, csipás jószágoknak. "A kutya 50 cm alatt nem…..
E-motions Üdvözlünk a blog.hu-n! 2016.07.11 19:36:07
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
VIZSUart Szellősen 45 nm-en is! 2015.12.17 11:02:09
Nem minden otthon szól feltétlen a nagy terekről és a levegősségről, de stílusérzékenységünkről, egyedi otthonunkról ilyenkor sem kell lemondanunk, csak néhány alapszabályt - már a tervezéskor - érdemes betartanunk! Így tett Viki (38) és Peti (37) is, amikor a cca. 45 nm-es,…..
Korábban már írtam a G-pontos orgazmus jelentőségéről. Mindenképpen érdemes először ezzel próbálkozni, tehát a G-pont kézzel való ingerlésével orgazmust elérni. A G-pontos orgazmus esetében is elengedhetetlen azonban a lazítás. Ürítsük ki tehát a fejünkből az összes…..