Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barahir fia Beren

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A science-fiction irodalom, ahhoz képest, hogy relatíve fiatal, annyira tágas, hogy számolatlanul lehetne sorolni belőle a mára klasszikussá vált darabokat. Ezek közé tartozik Frank Herbert Dűne-ciklusa is, amelynek nem csupán lelkes koppintói akadtak, hanem folytatói is.…..
A hobbit-trilógia középső darabjának magyar kiadása is kielégíti majd a rajongói igényeket, hiszen jön a film 5 lemezes DVD, 3 lemezes bővített BD és 5 lemezes bővített 3D-BD változata is. Részletekért, további borítókért katt... UPDATE: Befutott a kommentek között…..
Megkezdték az egyetlen fennmaradt német bombázó, a Repülő Ceruzának hívott Dornier 17 kiemelését. A munkálatok előreláthatólag 345 000 fontba (120 millió forintba) kerülnek.   A homokba süllyedt 2. világháborús német bombázó a legmodernebb szonárfelvételeken…..
Barahir fia Beren 2013.05.06 11:35:40
@doggfather: Ha jól emlékszem, Kent Nagy-Britanniában van, nem nálunk, nem biztos, hogy ott is talicskával tolják ki a pénzt a kapun... Amúgy nem értek hozzá, de még reális is lehet - egy vízzel és vizes homokkal elborított gép kiemelése úgy, hogy lehetőleg egyben maradjon, nem egyszerű feladat.
Zseniális kamucenzúrás videóválogatást találtunk a Youtube-on! Egy elmeroggyant, de lelkes retrómániás összevágta mindenki kedvenc Szomszédokjából azokat a részeket, ahol kúrás helyett fúrást, baszás helyett meg alvást emlegetett Lenke néni, Böhm bácsi vagy épp Gazdagrét…..
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Nálam hozzámértőbbek mondják azt, hogy minden idők egyik leghíresebb és legismertebb versenyautója a Moby Dick néven ismert, 1978-as Porsche 935-ös modell. Önmagában is szép autó, hát még a posztunkban feltűnő Martini-festéssel. Legós szempontból komoly kihívás a gép, elég…..
Nagybátyám is előszeretettel készített gyufaszálakból épületeket, úgyhogy közelről is megcsodálhattam, megérinthettem az aprólékosság és türelemjáték netovábbját. A gyufamakettek készítése, azaz különböző épületek élethű makettjeinek kidolgozása gyufaszálak…..
A kertévék nagy csatájának köszönhetően mostanában az is megismerkedhetett Leonard Cohen nevével és legfőképp a Hallelujah c. számával, aki azelőtt nem is hallott róla. Hát most itt az alkalom, hogy összevessük, melyik műsorban adták elő jobban, és hogy ez a két előadás…..
Barahir fia Beren 2010.09.13 21:11:07
Pain Of Salvation: www.youtube.com/watch?v=1VDLbia64mo

A legjobb Hallelujah. Evör. Nem véletlen: Daniel Gildenlöw egyike a ma élő legjobb énekeseknek.
A hétvégi cselló-bejegyzéshez vasárnap este hat óráig összesen 77 (!) komment érkezett. Ami a fenti számszerű tény mellett különösen örvendetes: nem csupán kommentek érkeztek, hanem linkek is - számszerint 44 (!): a hozzászólások és az azokban megosztott főként Youtube…..