Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloggy01

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
te is? Tengrit,az ősi Istenség 2009.02.19 23:05:00
Szia kedves Te! Ismét itt vagyok és teleírom a monitorodat ,ha nem bánod. Néhány napig nem tudtam jönni,de nem tétlenkedtem addig sem.Megismertem ugyanis Tengritet,az ősi Istent. Na jó..azért nem személyesen persze és nem is nagyon nagyon..csak úgy érdeklődésemet felkeltőn…..
Ha Gyurcsányt kell ütni, akkor a Vitézy klán házilapja, a Helyi Téma mindig hálásan beáll a sorba. A lap hiteles közéleti információforrásként definiálja magát, de a legfrissebb szám mindenhova ingyen bedobált címlapjával sikerült a Móricka szintjére süllyedniük: Legalább…..
Nem csak az angol kiejtés, hanem minden más dolog tanulásának van egy nagyon fontos eleme, amit ha kihagyunk, akkor nem sok sikert fogunk tapasztalni. Ez a nagyon fontos elem a gyakorlás, ismétlés. Kedves olvasó, olvashattál már az oldalon a gyakorlás fontosságáról. Most szeretném…..
Bloggy01 2012.04.11 15:37:21
Kedves angol kiejtést fejlesztők! Szerettem volna egy kis elméletet és gyakorlati tanácsokat megosztani ebben a bejegyzésben is, de találtam valami nagyon "királyt". Nem hagyhatom ki, hogy ne osszam meg veletek. Ráadásul ha jobban végig gondolom azon kívül, hogy nagyon…..
Ha ez így megy tovább, hazánkat megszüntetheti az EU és a helyén egy Koszovó-szerű, de legalább annyira korrupt államot hozna létre az ENSZ közreműködésével. "Ha kell, katonai erővel is megvédjük az Alaptörvényt. Vagy musicallel" - nyilatkozta Kerényi Imre, akit az…..
Tüntetést szervezett holnap délután 5 órára a Pilvax kávéházhoz a szervezet. "Elég volt abból, hogy minden tehetséges magyar külföldre menekül" - szól sajtóközleményük. Alexandra Diamond a minap jelentette be, hogy Norvégiába távozik, ugyanis elege van a magyar…..
Egy tízperces beszélgetés alatt a gyors adatátvitel miatt akár 12 percet is beszélhetünk, 20%-kal gyorsulhat a hangátvitel. – jelentette be a Telenor. A kínaian világszínvonalú Hipernet után még egyet lépett előre a Telenor új szolgáltatásával, a Meganettel.…..
Bloggy01 2011.10.15 10:27:14
A Novák Elődöt megütő betyárt, Tyirityán Zsoltot bízták meg a Katona József Színház igazgatásával, miután Máté Gábor igazgató is aláírta a Tarlós Istvánnak küldött nyílt levelet. Az új igazgató pályázatában betyáros, a büntetett előélettől sem ódzkodó…..
Kártyasorozatot jelentet meg a magyar katolikus egyház, hogy közelebb hozza a vallást a fiatalokhoz. A kis képeslapokon a Biblia és a szentek életének válogatott jeleneteit adják közre, fiatalos nyelvezetet használó értelmező szövegekkel. A kezdeményezéstől Erdő Péter…..
Miután a Terrorelhárítási Központ több tucat fegyvert foglalt le, őrizetbe vettek 32 zombit Brad Pitt World War Z című filmjének forgatásán. Brad mindent bevallott. A Terrorelhárítási Központ szerint nem megfelelően lettek hatástalanítva azok a fegyverek, amelyeket Brad Pitt…..
Az elmúlt napok lézerblokkolós botrányai után sokan betiltanák az eszközt, a HírCsárda szerint azonban inkább egyfajta Pimp My Szolgálati Autó mozgalmat kéne indítani.       Mit szereljenek még a képviselők autóira?..
Az ENSZ tervei szerint Európa is lassan rááll a rovarok fogyasztására. A fontos hírre reagálva magyar szakértők már ki is dolgozták a hazai programot, ami 2012-től indul. „Magyarország egy ízeltlábú Kánaán! Rovartéeszeket, fóliasátras bogártenyésztőket és sok…..
„Biztonságos, tud énekelni és még mindig rohadt szexi.” - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken a költségvetési sajtótájékoztatón. A rendkívüli sajtóesemény célja eredetileg a költségvetés bemutatása lett volna, ám Matolcsy inkább megmutatta…..
Budaházy György tárgyalása nem várt izgalmakat hozott: új ügyvéddel jelent meg a vádlott, valamint azt is lencsevégre kaptuk, hogyan lazít az Erzsébet híd hőse."Ha feszült vagyok, csak előkapom az extra adag Daiquirymet, és máris más szemmel látom a világot" - árult…..
Megrázó képsorokat tartalmaz az USA elleni terrortámadások 10. évfordulójára nyilvánosságra hozott videó vágatlan változata. A vágatlan évfordulós videón Osama Bin Laden képein és utóda, Ajman az-Zavahri hangüzenetén kívül megszólal Johnny Gold Minden "Jó Velem"…..
Egy konfekciómárka őszi kollekciójának bemutatóján tűnt fel a miniszterelnök szóvivője, Szijjártó Péter."Természetesség, lazaság, ösztönös sárm. Még erős ellenfényben is!" - értékelte Steiner Kristóf a szóvivő produkcióját a kifutó mellett. Szijjártó…..
Egy most megjelent svéd könyv szerint Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója a svéd náci párt aktív beszervezője volt. Mi közben azt is megtudtuk, hogy honnan jött az imbuszkulcs ötlete. Figyelem, mozgó gif! Így lett a náci beszervezőből bútorkirály, avagy minden nagy siker egy apró…..
Bloggy01 2011.08.30 00:31:18
Egy dán tudóscsoport a művészettörténet vizsgálata közben megállapította: az elsőzés és a szarozás egyidős a kultúrával. „A lavinát egy dél-franciaországi barlangrajz indította el, ahol a vadászjelenetek között azonosítottunk két képet, ami valószínűleg a világ…..
Magyarország 1:1-es másolatát találták magyar turisták egy eldugott kínai faluban. A másolat még régebben készülhetett,  mert még mindig Kádár János benne az Orbán Viktor. Úgy látszik, a kínaiak másolásban verhetetlenek. Nemcsak, hogy az osztrák Hallstatt városkát…..
Bloggy01 2011.07.21 21:01:49
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Ki a Sátán? Van-e szabad akarata? Egyáltalán szolgál valakit, vagy csak magáért van...no ..meg az emberekért? Jó estét kívánunk, kedves hallgatóság! A mai este folyamán Sátán úrral készítünk interjút! Megkérdezzük őt, mint mai világunkban a gonosz megtestesítőjét.…..
Tragédiába torkollott a két hónaposra nyúlt büszkeség napja Grönlandon. A melegszervezetek napnyugtáig meghirdetett felvonulása ugyanis a fehér éjszakák miatt nem ért véget időben. A tollruhába és színes jelmezekbe öltözött meleg eszkimókra a hirtelen érkezett lehűlés…..
Bloggy01 2011.07.10 20:00:14