Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bortermelő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bor köztudomásúan minden betegségre hatékony orvosság, és én e köztudomást bármikor boldogan, meggyőződéssel alátámasztom, de a torokgyulladás és a súlyos nátha valahogy mégis kivétel, azon a bor csak rontani tud, amit viszont nem győzök eléggé fájlalni. Tehát…..
Többször megfogadtam már, hogy nem fogok írni kedvenc társasági és életmódmagazinunkról. A bárdolatlan böszmeség azonban néha olyan új csúcsokat hódít meg, amelyek vissza-visszatérően elhatározásom megváltoztatására kényszerítenek. Tanulságos kis mese következik a pannon…..
A badacsonyörsi székhelyű Varga Pincészet nemcsak a legnagyobbá nőtte ki magát Magyarországon - vagy a legnagyobbak egyikévé, mert nemrég még úgy tudtuk, a termelését csaknem teljes egészében német piacon értékesítő Danubiana hektoliterben erősebb -, hanem ő is költi a…..
Életem első 95 Parker-pontos bora. Szép a neve, szép a címkéje, és nem is olyan drága. Akkor mi fáj? A „Két Kéz” (reméljük, van az négy is), azaz Michael Twelftree (USA) és Richard Mintz (Ausztrália) 1999-ben szövetkezett, hogy a legjobb vásárolt szőlőből a…..
Drága olvasóink, véget ért egy fejezet, kezdődik egy másik. Vajúdtunk, hosszasan. Eleinte úgy gondoltuk, szabad folyást engedünk mindenkinek, aki szabadon szeretne folyni, bort inni mégiscsak demokratikus dolog, róla beszélni, írni dettó, ezért sem akartuk korlátozni az…..