Regisztráció Blogot indítok
Adatok
storyline :)

0 bejegyzést írt és 6641 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig szerencsétlenkedtek, hogy a végén el sem kezdtek járni. De nem is baj.A kép innenHelló. 3 és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Sajnos a drágám időnként hajlamos kissé elhanyagolni engem, pl, ha sokat melózik, állandóan fáradt, stb, nekem pedig folyamatosan…..
storyline :) 2008.12.13 19:07:46
Elanor_42 · elanor.blog.hu 2008.12.13. 18:53:17

"Szerintem te azért ennél különb vagy." ebben szerintem tévedsz. nem mondanám, h örülök neki. :S


Valóban téved, ezzel tisztában is vagyok, és tudom, hogy gyakorlatilag azt verem le másokon, hogy egyszer megszívtam...
storyline :) 2008.12.13 19:12:25
Zsitke (luuuusta macs, nyújtózik) · ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.12.13. 18:45:00

Mostanában értettem meg azt, hogy ő akkor kb mit miért csinált.

Na mind1, minden jót mindenkinek!
autózz! Gyorshajtás 20 méteren 2008.12.13 11:31:00
Egy kis offtopic szolgálati közleménnyel kezdeném a mai bevezetőt. Ismét csak regisztrált felhasználóként tudtok kommenteket írni. Egyszer már bevezettük ezt, de mivel sokan kértétek, hogy állítsuk vissza a teljesen szabad hozzászólást, ezért engedtünk és töröltük a…..
storyline :) 2008.12.13 18:42:55
ekkerjoz · szalka.blog.hu 2008.12.13. 15:23:34

Neked meg közeli nőnemű hozzátartozóid szexuális életét kellene javítgatnod )
 Hetek óta foglalkoztat egy téma. Cipelem magammal, mint egy ormótlan, megpakolt zsákot, amit nem tudok megfogni rendesen, de érzem, hogy el kell vinnem valahová, noha alig bírok vele. Most sem azt jelzem, hogy már biztosan tartom, inkább segítségre várok. Néhány hete az…..
Szőrmebunda? Télen? Selyemharisnya? A külföldi ösztöndíj miatt elválás általában bukó, igaz, nem mindig.   Ez egy történet, ami két olyan emberről szól akiknek látszólag semmi keresnivalójuk nem volt egymás mellett. (én, lány akkor 21; ő M. fiú, 22) Azóta…..
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
Valahogy még nem volt szerencsém megtapasztalni amiről Gábor írt a levelében. Vagy csak annyira hozzá vagyok szokva a hasonló helyzetekhez, hogy fel sem tűnik, ha oldalról le akar gyalulni valami ijedős sofőr? A fő probléma inkább abból adódhat, hogy sokan nem nagyon akarják…..
Mai szabály: hajnali 3-kor ne hívjuk a párunkat részegen azzal, hogy eddig dolgoztunk, és pont lekéstük az utolsó metrót, mert az nem szerencsés. Kedves szakítós blog! Mint annyian, én is sokat gondolkodtam, hogy érdemes e megírni az én kis történetem, de aztán úgy döntöttem…..
Van az a fajta autóvezető, aki jön mögötted, egyszercsak kínkeservesen megelőz, aztán lelassít kisebb sebességre, mint amivel előtte haladtál. Ilyennel valószínűleg mindenki találkozott már, aki valaha is járt autópályán. Robit ennek a típusnak egy új mutációjával hozta…..
Négyajtós nagy sportlimuzin. Nem akármelyik gyártó engedheti meg magának. Egy új modell fejlesztése rengeteg pénz, a vásárlókör igényes és bár nem nagy, annál hangosabb tud lenni, ha akar. A szédületes számok és a luxus legalább annyira fontosak, mint maga a forma. Most pedig…..
Délutáni szabály: ne csókolózz gondolkodás nélkül. Nekem tetszik ez a levélíró lány, most sajnálom, hogy nincs olyan szolgáltatás, hogy képet is küldtök a levélhez. Minden sokkal könnyebb lenne. Sziasztok, Mostanában elég sok szivatós sztori került a napvilágra, úgyhogy…..
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
storyline :) 2008.12.05 09:28:34
Volt már másnak is afférja állami autóval, akkor kocc is lett belőle. Svenje is egy ilyen fontos ember autójával került szemtől-szembe, azt meg oldja meg, ha kell két kerékre állva is, hogy elférjenek egymás mellett. Őszintén szólva nem hittem volna, hogy fogok Nektek írni, mivel…..
Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15,48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
Új szabály: soha, DE SOHA ne engedd, hogy szexképeket készítsenek rólad. Kedves Szakítósok!   Lévén, hogy vad lánykorom baklövései a mai napig ellaposodni látszó baráti iszogatások kedvcsináló anekdotáiként szolgálnak, gondoltam, megosztok veletek néhány sztorit.…..
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
storyline :) 2008.12.03 13:53:06
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.12.03. 13:43:53

pizgyecelsz? :))))

Ügyeletes Tulipán 2008.12.03. 13:45:42

Kár, hogy nem minden részeg nő velem. Aztán akkor válogathatnék ))))
autózz! Kalandok a város peremén 2008.12.03 08:08:00
Richelieu jó szokását tartva újabb szösszenettel -vagyis mindjárt kettővel- ajándékozza meg a lelkes olvasókat és kommentelőket. A végkövetkeztetés pedig, hogy a legjobb ha a mező közepén közlekedünk gyalogosan, de ez manapság nem tűnik túlságosan reális…..
autózz! A bunkó elit réteg 2008.12.02 13:07:00
Dániel nyugis hétvégéjét beárnyékolta egy BMW-s, akinek vasárnap este is fontos dolga akadt és nem volt ideje rá, míg levélírónk végrehajta szabályos bekanyarodási manőverét. A hétvégén úgy döntöttünk párommal, hogy meglátogatjuk Kaposvárt, ott még úgy sem jártunk,…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
Alfa egyfajta összegzést készített nekünk, amelyben saját gondolatait fogalmazza meg az itt "elhangzott" kommentek alapján és végkövetkeztetése több kérdést is felvetett, de a legérdekesebb az, hogy a biztonságért feláldozható egy-egy szabálytalan…..
storyline :) 2008.12.02 09:07:44
"Manyizga · binary.blog.hu/ 2008.12.02. 08:54:29
@Dövan: aztán ha oldalbarúgják az autódat az át nem engedett gyalogosok, egyből megtalálod a féket, ugye? :)) Akkor már nem is sietős, ugye? :)) Önző vagy. "

Egyszer olyan volt, hogy rohant át a gyalog a piroson, aztán csattant is a kocsi oldalán. Akkor valóban megálltam, de érezte, hogy valami nem kerek, így aztán szaladt is tovább. :D

Te rúgtál már oldalba kocsit, barátom?
Végre egy folytatás, amiben kiderül, milyen aa kisvárosi nyitott házasság: mindenki kefél mindenkivel.   Sziasztok Szakítósok! Az én sztorim már nem újkeletű, az első fejezetét be is küldtem Nektek, itt találjátok Ha esetleg nem olvastátok végig, a történet röviden:…..
Talán a tél borús hangulata miatt a blogon is eluralkodott a negatívizmus. Ezért örülök az alábbi optimista hangulatú és egyben sikeres netes ismerkedést elmesélő levélnek:Már jóideje olvasgatom a blogot (najó, körülbelül 1,5 hónapja), de becsületesen végigolvastam a régi…..