Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breakdowner

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Heti merítés 2014.05.11 10:43:38
Akár városba, akár szerpentinre de csak cascoval! Különböző anyagi megfontolásokból kiindulva életem első autója egy Suzuki Swift lett, majd a második is, aztán ha már így bevált maradtam ennél a márkánál. Szükségmegoldás volt Igazán egyszer állt meg, pedig előtte…..
Breakdowner 2014.05.11 19:50:32
@Leadfoot: Kemény gátlók, kemény rugók, kemény szilentek, vastag kanyarstabrúd stb.... Valaminek engednie kell és az a magas profilmélység! Kopott nem túl fiatal gumikkal vettem és használtam is egy keveset, azon nem bizonytalankodott. Csere után az új gumin ki lehet hozni a sodrából.
@Hurri Kán: Le is nézik elegen ;) Érdekl? Nem!
@Mondeoman: 320-at hoztak Magyarországra. Tiédből mennyi is van? De nem ez volt a lényeg! Az egyik képen ott áll mellette az Accord Sport Tourerem, az elég nagy?
Breakdowner 2014.05.11 19:55:37
izismile.com/2009/03/31/road_crash_hummer_h3_vs_suzuki_ignis_7_pics.html Így törik egy Japán Ignis... Az enyém ennél merevebb a hátsó ajtók hiánya miatt...
Breakdowner 2014.05.11 20:20:56
@Pepejoe: 126 ló jobban mutatna? Annyi a Swift sport, de a 0-100 sprintje ugyan úgy 8,9 mint az Ignis Sportnak. Na de kapsz egy nyalókát, ülj vissza! :D
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
Breakdowner 2011.09.16 19:50:26
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Nem teljesen amatőr próbálkozást látnak – ezek az Armstead Snow Motors vállalat hómobil-prototípusai. Először egy Fordson traktorra szerelve (ami, ugye, T-Ford alkatrészekből készült), aztán egy nagyobb, Chevrolet személyautóra építve láthatjuk a működését. …..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Breakdowner 2011.02.08 21:22:15
@m20b25: ha felhajtod a hátsó üléssort az anyósülés mögötti részen találsz 3 vezetéket (az én 96-os 3-ajtósomban van egy dupla és egy szimpla csatlakozó) ha az egyik vezetéket (nálam a szimpla csatlakozós) megszakítod egy kapcsolóval máris kapcsolhatóvá válik az üzemanyag visszajelző óra!
zoli0724 küldte nekünk ímélben ezt a hungarikumot.Első ránézésre egy újabb "hülyegyerekszvift". Másodikra szintén...Remek ízlésvilágról tesz tanúvallomást a csodás belsőtér, melyben a piros szín uralkodik. Mintha csak az NFSU2-ből jött volna ki. :) Van minden:…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Breakdowner 2011.01.08 09:51:50
@mikkka: egy 50-es simson robogó 90kg +én az már 180kg! Ha neked megyek vele MEGHALHATSZ! Láttál már olyat, hogy a láma autós az araszolgatásban lekoccolta az előtte araszolgató autót? Ha éppen ott akar átsurranni egy gyalogos MEGHALHAT! Ez nem annak a kérdése hogy milyen papírral milyen teljesítményű közlekedési eszközt használhatsz!
Breakdowner 2011.01.07 18:44:19
@tade15: Pancser motoros????? Lehet, hogy én más bolygóról származom de aki leteszi az autó kényelmét biztonságát az szereti a motort, él vele, élvezi, tudja vezetni! Nagyságrendekkel több balfasz autós van mint motoros!
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
Belsőség Ezt hívják linknek? 2010.10.02 13:25:00
Egyszerű dolog történt: a Kia Optima valószínűleg akkora érdeklődést váltott ki, hogy elfogyott a sajtóanyag. Amit egyébként ma már pendrive-on, avagy csipmagazin-kódnyelven, USB-kulcson adnak oda. Ami persze jó, nincs a régi egymást túllicitálós, azenyémavastagabbsajtóanyag…..
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a japánokat, de tény, hogy bő kétmillió hibridautót eladtak addig, amíg a legtöbb gyártó a szériabevezetés gondolatán töprengett. A meglevő technológia óvatos reszelgetése és a rizikóminimalizálásra törekvő apró lépések helyett…..
Sokszor volt már szó a régi központi befecskendezésű Swiftek (1983-91) átalakításáról, mivel sok fut ezekből az olcsó de jó autókból, így a téma kimeríthetetlen. Nem mindenki engedhetik meg magának a drága átalakító elektronikát így számtalan jobb-rosszabb kísérlet…..