Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muesli

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derzi gyanúsan gyorsan kiégett energiatakarékos izzóit korrekt módon cserélte az Obi, de a Landlite terméke továbbra is kérdés maradt számunkra. Körülnéztünk, ha jól értjük, egy fórum szerint a gyártó nem vállal garanciát erre a tipusra, de akkor miért is cserélte vissza az…..
Közeledik a pénteki nap, úgyhogy ideje, hogy közzétegyem ezt a posztot is.Egyszer réges-régen, de még ebben a galaxisban utam a Mechwart ligetbe vezetett, hogy az újonnan megnyílt Olé! bisztróban fogyasszam el a jól megérdemelt churrosomat. Miközben tömtem kedves pofámat, azt vettem…..
A törpök élete nem csak játék és mese, hanem jogdíj-viták is. Mivel viszonylag sokat foglalkozunk retró báb- és rajzfilmekkel, ezért itt a helye ennek a hírnek is. Bizonyos adatokat ki kell adnia a Magyar Televíziónak a hetvenes-nyolcvanas években készült bábfilm-sorozatainak…..
Újabb genyó műsor, genyó nézőknek, mert nézzünk magunkba, a hülyének is megéri egy órácskát unatkozni azért, hogy a végén lássuk, hogyan kapnak össze egymással a nálunk is hülyébbek, és hogyan húznak haza kínos vigyorral az arcukon, 0 forinttal a zsebben.Aki még nem…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
A minden reklám hazudik tételt igen kézenfekvő koncepcióval futotta körbe a Pundo3000 projekt. Bevásároltak egy közértben és lefotózták az első 100 terméket csomagolással, majd anélkül. A termékfotók természetesen minden esetben kozmetikázottak voltak, de voltak kiugró esetek,…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
muesli 2008.06.12 13:39:58
muesli 2008.06.12 13:41:30
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Új paranormális balesetveszélyre hívja fel a házasodók figyelmét Zugló önkormányzata. Házisárkány fotóbizonyítéka arra enged következtetni, hogy korábban többek szemét kidobták rizzsel, illetve előfordulhatott tömeges egymásraborulás csoportképeknél. A virágszirom…..
comment:com Unalmas májusi este 2008.05.01 16:00:00
Ugyan holnap van kocsmanap, de a mai kínálat fényében lehet, érdemes lenne a ma estét annak kinevezni. Az m1 egy Hugh Grant-vígjátékot ad, ha jól emlékszem az HBO és a kertévék után negyedikként. Az angol, aki dombra ment fel és hegyről jött le az a fajta film, ami olyan kis…..
Ma este indul az m1 hatrészes sorozata Antal Imréről, kezdjük hát ezzel az ajánlót. A 19:55-kor képernyőre kerülő, Az én Antal Imrém című műsorban hetente más és más pályatárs, barát és kolléga válogat a nemrgé elhunyt művész életművéből. Utána Tűzvonalban, nem a…..
Subba Négykezes pinacsapkodás 2008.04.07 23:30:00
A cím alapján biztosan egy rohadt kéjenc öregemberre gondoltok, ilyen csak az ő fejében jelenhet meg. Közben persze nem is, hova tart ez a világ? Két bakfis önfeledt játéka a gyerekszoba padlóján. Valaki magyarázza meg, ezt már nem kenhetik a klímaváltozásra!   ..
muesli 2008.04.08 12:45:58
Korán örültünk, amikor iparági pletykákra hagyatkozva bejelentettük, hogy bizony az AXN bekerült a UPC alapcsomagjába, ezzel hatalmas örömet szerezve például a Gyilkos elmék, a New York-i helyszínelők és nem utolsósorban a Lost hazai rajongóinak (az említett sorozatok új…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Vagy a szerviz frissíti ritkán a készülék árlistáját, vagy a nyilvántartásban állt meg az idő, de egy használt 3310-es cserekészülékért sokszoros árat kérni bizony arc-és páncélpirító húzás. Ért egy nem kis sérelem az Europark Vodafone üzletében és gondoltam megosztom…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Hála a szent ikrának, idén egyetlen Valentin-napi posztunk se volt, de utólag csak nem ússzák meg. Merthogy hiába a rengeteg Torkos csütörtök-történet, csak volt, aki az ipari romantikára szavazott, és Valentin-napi menüre ült be vacsorára. De előbb egy kis butaság: Tudom,…..
A Homár sem mindenható, viszont vannak kitartó köcsögök, akik nem engednek az akármennyiből. Egy tavaly áprilisi posztunkra kommentálta babe, hogy minden a régiben maradt a szolnoki K&H-ban, azaz folyószámlát csak életbiztosítással együtt nyitnak:Számlát szerettem volna…..