Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. M.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eljárás egyszerű. Adja be Ön is Schmitt Pál doktoriját! Mivel a schmittpál bizottság megállapítása szerint a szószerinti átvételek, egy az egyben közölt fordítások, nem létező saját dolgozatokra való hivatkozások, és a köztársasági elnöknek levés sem jár…..
Dr. M. 2012.04.01 18:35:58
@sish: Hozzám nyugodtan jöhetsz…
  A minap egy tüntetésen Zagyva úr azt mesélte, hogy mi lementünk vele a dóci tanyavilágba és ott megláttuk az igazságot, de azt nem mertük közölni. Sőt, megdobáltak minket a cigányok. Tényleg elmentünk Dócra, készítettünk róla filmet és nem azért nem…..
  A száz esztendős Lou Batori kilencven éve síel heti háromszor – már amikor ideje engedi, hiszen naponta 17 mérföldet biciklizik, gyakorta indul túrára oldalkocsis motorjával. A Michigan államban élő magyar sportmatuzsálem életéről a CBS tévé készített videót…..
Dr. M. 2011.03.21 10:57:05
  Markó Béla tizenkilenc év regnálás után letészi az RMDSZ-elnöki lantot. Ez most már tény, hosszas lebegtetés után tavaly év végén bejelentette, tulipános bajtársaim, szevasztok, ők meg hosszantartó, ütemes tapsviharral [sic!] fogadták a hírt, és az erdélyi…..
MedIQ Korbecslés vércseppből 2010.12.01 07:16:00
Hollywood CSI-NCIS-STB helyszínelős sorozatok írói biztosan fenik a tollukat, hogy hogyan lehetne a rotterdami egyetem kutatóinak friss eredményét hasznosítani valamelyik részben, ugyanis elvileg mostmár lehetőség van az életkor megbecslésére egyetlen vércseppből.Próbálták már…..
Dr. M. 2010.09.09 03:19:35
Piroslap Narancsriasztás 2010.09.08 13:59:00
Ma fél 4-kor beszél Matolcsy, aki tudja, még most váltsa át megtakarított forintjait euróra. Ahogy eddig történt: a beszéd után a forint várhatóan megint zuhanni fog. :) ..
Dr. M. 2010.09.09 03:17:42
Kettős Mérce Beég-e az LMP? 2010.09.01 09:54:36
 Információink szerint az LMP főpolgármesteri KC-inak száma meghaladta a 20 ezret, a beáramlási arány napról napra ugrásszerűen növekszik: napok óta túllépi a 2000-t és ez a szám csak nő, de a jelenlegi ütemben, pontosan egy nappal van kevesebb mint amennyi a cédulák…..
A Jobbik a "cigánykérdés" rövid távú megoldása érdekében úgynevezett közrendvédelmi telepekre zárná a közrendet veszélyeztető egyéneket, továbbá helyi, települési csendőrségeket és önfenntartó börtönöket hozna létre. Szegedi Csanád, a párt EP-képviselője…..
Pálffy István módosító javaslatot nyújtott be a médiatörvény tervezetéhez.A módosító harmadik pontja egy mondatot kivesz az eredeti szövegből. A Pálffy szerint kizárandó mondat:Mindenkinek joga van a média útján közzétenni véleményét...
  Sylvester Stallone The Expendables című színes-szagos-véres akció-orgiája felvonultatja a B-filmek összes Shakespeare-i arcjátékáról hírhedt sztárját, böhöm fegyvereket és még több tesztoszteront. Aki még nem hallott volna róla - bár ezt kötve hisszük -, eláruljuk:…..
Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentkező. Egy szóval sem…..
Dr. M. 2010.08.29 23:32:33
Na ez már tényleg kellett, mint galambnak a tiszta búza. Elképzelhetetlen mennyiségű egy-kétmondatos modorosságot, cikket, képet, meghívót küldtök - de hát a napi 3-4 facebookos bejegyzésnél több nem nagyon fér el ott.Így kaptok hát egy (illetve még jó pár)…..
Dr. M. 2010.08.29 03:06:46
@El Topo (Sgt. Elias): Lélekben ő még mindig Mézga Aladár...
Pokorni Zoltán egykor korszakalkotónak hitt ATV-s szereplése tegnap óta a múlté. Mogács Dániel az új hősünk. Sírva röhögünk, és fejethajtunk teljesítménye előtt. Az interjú minden másodperce kincs.Írjátok meg kommentben, hogy mit gondoltok!..
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..