Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webcamboyhun

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 14-én indul a Viasat3-on a Négy esküvő című valóságshow, persze a romantikus női célcsoport elvárásait messzemenőkig figyelembe véve, temetés nélkül. A kedd esténként jelentkező műsorban minden héten más pár házasodik, a többi jelentkező meg jól lepontozza a…..
webcamboyhun 2010.08.29 00:30:45
Némi adalék információ a műsorral kapcsolatban, egy melegeknek szóló információs emailcsoportból kaptam meg én is, remélem a szabóZ-nek is tetszeni fog az információ, íme:

(1. levél, küldés dátuma:2010.08.20.)

Sziasztok!

A Viasat3 kereste meg a Hátteret, hogy ősszel induló Négy esküvő c. műsorukban nagyon szeretnék, ha egy meleg pár is indulna. Olyan pár(ok) jelentkezését várják, akik augusztus-szeptemberben szeretnének bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni. A műsor valami szokásos kereskedelmi TV-s vetélkedő, amin "álomesküvőt" lehet nyerni, stb. de elég jó láthatóságot teremtene az egész bejegyzett élettársi kapcsolat dolognak, ezért tényleg jó lenne, ha valaki jelentkezne. Kikülditek a tagszervezeti listákra?

Őt kellene keresni:
Q-Art Stúdió - Dubóczky Erzsébet
Email: negyeskuvo@qart.hu
Telefon: 475-0057

A felhívás szövege mellékelve.

Kösz:
Tamás

ui: azért arra kíváncsi leszek, a "menyasszonyt" hogy választják ki a párból...

Kiegészítésem: a Hattér alatt a Háttér társaság a melegekért szervezet rövidített, köznapi neve.
Még nincs vége, íme a második levél:

(2. levél, küldés dátuma: 2010.08.27.)

sziasztok!

Korábban már volt egy körlevél több listán, hogy a Viasat3 keres meleg párost egy Reality show-hoz.

Új hír:
A mostani hétvégén kezdődne a forgatás, de visszalépett a meleg páros. Ezért jelentős összeget (konkrétumot a stáb mondhat) ajánlanak fel annak a meleg párnak, aki vállalja a forgatást.
Jelentkezni még ma a producernél lehet: gondapeter@qart.hu

Téma: reality-show, vacsoracsata szerkezettel esküvőre-járós sztori, 4 féle esküvő, meglátogatják egymásét, pontozzák, a lényeg a ruha, kaja...a filmesek szerveznek mindent, fizetnek, a férjnek nem kell sokat látszódnia, a saját esküvőn kívül 5-6 nap.

üdv,
zsófi

Nos, ennyit erről.