Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armador

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..
Armador 2007.08.17 11:10:24
Armador 2007.08.17 11:50:15
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..
Megújult a Magyar Rádió arculata, és ezzel nevet is váltottak a közszolgálati csatornák. A Kossuth, a Petőfi és a Bartók adókat ezentúl MR1-Kossuth Rádióként, MR2-Petőfi Rádióként és MR3-Bartók Rádióként mutatkozik majd be a különböző felületeken, így például a…..
Armador 2007.08.16 12:52:14
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Hetek óta sejtjük, hogy Fabricius Gábor valami nagyon ravasz gerillastratégia jegyében csinálta meg a Réz Állatfog Andrással közös poszt-havashenrikoid médiaiskolája, a WERK Akadémia szájtját. Olyan gyanúsan magas labdákat ad fel az egész vállalkozással, hogy nem tudunk másra…..
Jó, annyira naiv nem vagyok én sem, hogy minden valóságshow minden egyes jelenetéről feltételezném, hogy spontán emberi pillanatokat látok, de az azért mégis érdekes, hogy Beckhamné Amerikába költözéséhez szinte az összes szereplőt színészekkel kellett helyettesíteni. Míg…..
Armador 2007.08.03 16:24:22
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..