Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vis Maior

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? A tündér 2012.05.03 15:00:00
Bóbita, Bóbita táncol, Körben az angyalok ülnek, Béka-hadak fuvoláznak, Sáska-hadak hegedülnek. Az orbánizmus apologétáihoz és haszonélvezőihez szólnék most, röviden. Mondok egy vicceset: önből is lehet Ángyán. Ön erre most legyint, és én megértem önt. Megértem, hogy…..
Az Országgyűlés hivatala úgy értelmezi a végkielégítések 2 millió forint feletti részét sújtó 98 százalékos különadóról szóló törvényt, hogy az nem vonatkozik a parlamenti képviselőkre, mert a munkaviszonyuk speciális, valójában nem foglalkoztatottak, nem állnak…..
Vis Maior 2011.04.05 23:26:43
@(H)angolka: "Csak számomora nem értelmezhető "munkaviszonyuk" nem munkavégzésre irányuló jogviszony."

Igen, csak te nem érted.
Merthogy a képviselők jogviszonya nem munkavégzésre hanem lopásra vonatkozó jogviszony.
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Mindenekelőtt tisztázzuk a fogalmat, hátha valaki nem ismeri a fogalmat...Szerecsenmosdatás:A szerecsenmosdatás a ténytagadás egyik sajátos vállfaja. Olyan cselekvés (vagy cselekvéssorozat), amely során a cselekvő (vagy cselekvők) egy vagy több múltbeli, mindenféle szempontból…..
Vis Maior 2011.01.26 12:01:37
Az a baj SP-ben hogy szánalmas, de nem nevetséges.

Legalább lenne vicces mint GB akiről remek vices videókat készítettek:
www.youtube.com/watch?v=DZA4J1f_NFw

De nem, nekünk egy unalmas, szürke, buta fasz jutott.
Hogy a picsába kaphattunk egy ekkora senkit???

Kurva nagy szerencsénk volt, de tényleg!
Mátyás királynak meg az összes végvári vitéznek is szólni kellet volna hogy ne küzdjön ekkora szerencse ellen.

Az egy dolog hogy én hét évesen vettem szerecsendiót a boltban mert azt hittem hogy az szerencsedió (csalódott voltam mikor feltörtem), de a KE elnöktől ekkora benézés azért durva...
A West Balkán-tragédia áldozatainak hozzátartozói pert indítanak. Kár, hogy már most tudni: kártérítésre alig számíthatnak. (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI) Ahogy korábban megírtuk, felüdülés volt látni a rendőrség reakcióját a West Balkánban történt tragédia…..
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
Vis Maior 2011.01.24 19:01:59
@Compucius: "Nem tévednék túl nagyot, ha azt állítanám, hogy a kereskedés kínai találmány. "

Nem tévednék túl nagyot, ha azt állítanám hogy a kereszténység kínai találmány!
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
Vis Maior 2010.12.27 13:32:58
@immortalis: "A zsírfejű vegyen kondibérletet, hogy fittebb legyen, a pálfy meg ne borra meg szoláriumra költse el a pénzét..."

Khm. Nem kell venniük, úgy hívják költségtérítés.
Vis Maior 2010.12.27 13:35:42
@M-Cube: "erre pár perc alatt szétszedték "

Szerintem meg azon gondolkodtak:
"Vazz, a parlamenti hozzászólásokat is korlátozni kellett volna, mi az hogy egy ilyen elsőciklusos nyikhaj beszól nekünk! Nekünk, akiknek több évtizedes tapasztalatunk van a demokráciában."
Vis Maior 2010.12.27 14:18:01
@whale256:

Akinek nem tetszik a sok hájfej a parlamentben, az hozzon egy kötelet, és...
Nem vicc, a barikad.hu-n árulják, szokás szerint a hülyének is megéri...
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
Vis Maior 2010.08.31 15:42:46
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..