Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CRP_nulla

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy augusztusi estén két buldózer jelent meg Baku egyik házánál, és előzetes értesítés nélkül elkezdték lerombolni az épületet. Az azerbajdzsáni hatóságok nem engedtek be senkit, így a bent lévő értékeket nem lehetett kimenteni. Az épületben volt a székhelye a Béke és Demokrácia Intézetnek…..
CRP_nulla 2011.11.12 15:08:14
@Jackni Konzol: Igazad van. Nem ugyanaz. A magyarországi fontosabb lenne.
Véget ér a Demszky-korszak, meghiúsult a sávolyi motorpálya, kipukkant a Jobbik-lufi, megadták a kettős állampolgárságot, megbukott az MSZP. Nem is volt ez olyan rossz év! 2010 legnagyobb magyar politikai bukásai után az idei év legpozitívabb belpolitikai fejleményeit rangsoroljuk…..
Egyre közelebb kerülünk ahhoz a gyalázatos szégyenhez, hogy Magyarország elbukja a szegedi ELI projektet. Ez az a szuperlézer amit nagy nehezen sikerült kilobbizni. Az egyetlen probléma a több szempontból is hihetetlün fontos létesítménnyel annak helyszíne. Azt ugyanis szerencsétlen…..
CRP_nulla 2010.12.08 06:02:11
@ironic_man: "...Az összes többi Nobel díjasunkat pedig az ORBÁNHOZ és mocskos és kicsinyes bandájához hasonló szennyládák KÜLFÖLDRE üldözték és ott lettek Nobel díjasok..."

Te kikről beszélsz? imre kerteszről esetleg? Ő nem is vallja magyarnak magát!
Sorolj már fel néhány ilyen Nobel-díjast. Én is hányok Orbántól és az egész csapatától, de nem hinném, hogy ők "üldözték" volna el őket. Mentek azok maguktól is szerintem. :)
A Simply Red énekese, Mick Hucknall bocsánatot kért attól az ezer nőtől akivel karrierje csúcsán, a nyolcvanas évek végén lefeküdt. Akkoriban olyan sikeresek voltak, hogy állításai szerint akár napi három nővel is lefeküdt. Ő azt vallja, hogy egy vöröshajú fickó nem igazán…..
CRP_nulla 2010.12.08 01:22:19
@fokamoka: Èn is úgy tudtam. Szerintem kő ratyi a pali.
Amikor a pénztárak a csacsik elkezdtek egy gyenge próbálkozást reklám formájában az őket kellemesen és kulturáltan államosító gőzhenger ellen, akkor abban a pillanatban jött a sebészi pontosságú professzionális kommunikációs visszabaszás az erő alkotmányos oldaláról -…..
CRP_nulla 2010.12.02 05:42:32
@ZOH: Te teljesen hülye vagy!
"Még ebben a tizenkét éve kezdődött, külső okokból megnyújtott, de most már minden bizonnyal hamarosan lezáruló parlamenti ciklusban törvényt alkotunk a Nagy Nemzetboldogítási és Jógondolkodási Alap (NaJó) létrehozásáról", jelentette be Matolcsy György, a Nemzeti…..
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
CRP_nulla 2010.11.20 19:27:23
@Kandabula: "Vannak honlapok, melyek jellemzően belterjes olvasótáborral rendelkeznek és legfőbb feladatuk egymás hülyítése. Jól van ez így. Csak ne táborozzanak a Kossuth téren."

Ilyen az index.hu is, nem? Még a Kossuth téren sem táboroznak. Tökéletes is lehetne...:))
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
CRP_nulla 2010.10.04 12:27:09
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Praxis Kilyukadt a vastagbele 2010.09.12 06:00:00
Kedves blog!   Sajnos teljes elkeseredettségemben írok. Ami a Bajcsy kórházban megy az egy rémálom. Édesapámnak tüdőműtéte volt, az intenzív osztályra került, ahol tényleg a legjobb szintű orvosi ellátást, odafigyelést kapta. Ha ilyen lenne az egész kórház....Az ember ott…..
CRP_nulla 2010.09.12 19:45:31
@dajan: Minek mentél Izraelig egy gyomortükrözésért?
CRP_nulla 2010.09.12 19:59:47
@nullnick: Ààá, drága dolog az ilyesmi arrafele...:P
A végén mindig kiderül, hogy csak én nem értem a viccet. A Mokka reggeli SMS-kérdései nem bénák, és nem egy másnapos gyakornoklány találja ki őket, hanem zseniálisak, és Michael Palin diktálja az aktuális kérdés-válasz kombót még lefekvés előtt, szalonspiccesen.A mai még a…..
CRP_nulla 2010.09.07 13:48:36
@Leadfoot: A kommentben nem zsidózott, annyit írt "izraeli", ami igaz. Izraelben nem csak zsidók élnek, szerintem. :)
Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentkező. Egy szóval sem…..
CRP_nulla 2010.08.29 17:24:27
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
CRP_nulla 2010.08.28 19:29:15
@Humbino: Igy van! Nem a származás a lényeg. Minden többszörösen visszaesöt el kellene zárni örökre! Hogy ezt tábornak, vagy börtönnek hívják az tök mindegy!
Hogy is szól a mondás? "Nem azt utálom, aminek születtél, hanem azt amilyen ember lett belöled."