Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butch Cassidy

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogozine SOHA ne fuss így! 2017.04.19 08:10:00
A tökéletes testért igenis szenvedni kell, mivel nem mindenki születik tökéletes Barbie babának. Sajnos. Én sem tartozok közéjük. Mióta az eszemet tudom aktívan sportoltam (kivéve az elmúlt kb 10 évet). Atlétikáztam, futottam, úsztam, kosaraztam és még fociztam is. Szóval mindent, ami…..
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Nem vénnek való vidék No Country for Old Men 2007 Sajnos a hónapban a Best of 2015 cikkem miatt, nem volt semmi időm klasszikusokat nézni. Ezért egy első napokból való cikkemet foldoztam újra és adom ki, nyilván sokan nem olvastátok és talán vártátok is, úgyhogy...Ahhoz,hogy igazán megértsük, mit…..
Kérte: Történelem p A II. világháború szörnyűsége könyvek és filmek tucatjai után is leginkább a leírhatatlan jelzőt váltja ki a leírására vállalkozó…..
1. Az 1915-től – megszakításokkal – 1923-ig tartó, az egységes török nemzetállam megteremtésének jegyében zajló népirtás során az Oszmán Birodalom 1,8-2,4 millió örmény lakójából mintegy 1-1,5 millió veszítette életét. 2. Tervszerűségét, méreteit és brutalitását…..
A napokban vérfagyasztó tudósítás látott napvilágot, mely szerint egy angol kertész meghalt, mégpedig az igencsak veszélyes sisakvirág mérgétől. Az ilyen hírek hallatán általában megborzongunk, aztán hamarosan el is felejtjük a dolgot, pedig ezek a tragikus végkimenetelű…..
Butch Cassidy 2014.11.17 11:13:14
@drbuboo: Pontosan melyik ez a faj?
Butch Cassidy 2014.11.17 11:17:16
@drbuboo: Ez nem abból ered, hogy ember ritkán áll neki zöld levelet rágcsálni, ellenben a lóval? A "gyümölcshús" az a magköpeny, én is kóstoltam már. Elvileg a magot is meg lehet enni, mert szétrágni úgysincs esély, de megemészteni se nagyon. Legalább is nekünk ezt mondták, de azért ezt már nem kockáztattam meg.
A méreg és a mérgekkel való gyilklás nagyjából egyidős az emberiséggel, és számos borzasztó dolgot elkövettünk vele. Ékes példája annak, hogy az emberiség közelről sem csak szépre meg jóra használja a tudományt, hanem leírhatatlan borzalmakat művelünk vele - méghozzá…..
  Nem sok mindent lehetne elmondani erről a '99-es kultfilmről, amit más már nem mondott el előttem. A film főszereplője a Kevin Spacey által játszott Lester Burnham, akinek elmondása szerint a napja fénypontja a reggeli recskázás. Együtt utazik a hálátlan lányával és…..
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
       Ezerkilencszázhetvennégyben már                     rég megboldogultam, te ifjú titán, adjunktus                              lettél a…..
Butch Cassidy 2013.04.24 14:08:09
Láttátok A Blair Witch projectet (Ideglelés)? Meg a többi kézikamerás "amatőr" dokumentumfilmet, ami igazából mégsem annyira amatőr, de legalább 4-en meghalnak benne, senki nem tudja, hogy miért, és a végén egy nő, és egy fekete férfi (vagy legalábbis egy nő, meg valaki más)…..
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
Mint arról korábbi posztunkban beszámoltunk, a világ legnagyobb kerékpáros kiállításán a friedrichshafeni vásárcsarnokban augusztus 29. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő Eurobike-on debütál a bringások bibliája, a legszebb csajokat összegyűjtő Cyclepassion 2013-as…..
A világhírű felfedező, Scott kapitány felkutatására indult csapat egyik tagja 22 levélben számolt be a keresésről. A levelek nemrég kerültek elő.   Scott kapitány és társai éppen száz évvel ezelőtt kísérelték meg elérni a Dél-sarkot, ám kísérletük tragédiába…..
Az egyre melegebb időben, nyári hétvégéken sokan választják a természetjárást, kirándulást időtöltésként, ami tényleg kiváló szórakozás, ugyanakkor veszélyeket is rejthet. A kullancsról mindenki hallott már, sokaknak közelről is volt alkalmuk megismerkedni vele. Lássuk…..
Butch Cassidy 2012.06.11 07:54:46
@Felhősaláta: Nekem mindegy, szerencsére nem én vagyok az orvosod. De beszéld meg azzal is, aki mögötted ül a sorban és esetleg valami baja is van.
Elektromos bicikli? Mekkora hülyeség már, ez aztán tényleg az elpuhult nyugati civilizáció sötétsége, hogy ilyet egyáltalán kitaláltak.  Kocsmába járni is van olyan jó, mint kirándulni Nagyjából ez a sommás reakció érkezett válaszul minden bringásról, akit…..
Ez most nem a tájfutással kapcsolatos, de ezt az érzést mindenki egyszer próbálja ki! Milyen érzés leugrani és zuhanni közel 20 métert? Felejthetetlen és rémisztő. Főleg ha egy rozoga toronyról van szó, amire egy ad-hoc stand épült! A feljutás is érdekes volt, enyhén…..