Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis Chine

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet kétkeréken Kínai robogó! 2008.07.16 18:21:00
 Kínai robogó vásárlása előtt fontoljunk meg pár dolgot. Az ár a fontos, vagy a megbízhatóság?           Tudomásul kell venni, hogy a hazai hipermarketekben és barkácsáruházokban kapható kínai robogók közel sincsenek egy…..
kis Chine 2010.08.28 19:12:51
@Csumpi Hálidéj: Tiszteletem!
Simson motorok nagyon jó konstrukciójú motorok mai napig. Sajnos már régen nem gyártják hála sok alkatrészt lehet kapni hozzá ezek közül vannak kiválóak és csapnivalóan rosszak. Sokan nem a legjobb alkatrészekből, sufni tuning módjára újítják föl, és ezeket a motorokat árulják cpécin fel újított motoroknak.
Válasz mért vesznek inkább uj kinai motort mint én is.
Körbejártam sok motorkereskedőt agyondicsér nyugat európából behozott lefutott motorkerékpárokat árultak drágábban mint amiért én vettem a kis kínait. Sok motoron erősen megkopott első féktárcsa olaj sáros motorblokk mely motor szétszedésére utalót. A kereskedők pedig váltig állították, hogy ezek a motorok nem lettek megbontva. Ezek a motorokat akkor 240-300eFt árulták. Ha használt motor mellett döntöttem volna dörzsölték volna a markukat mert másnap már úgy is menni kellett volna valamilyen alkatrészért.
kis Chine 2010.08.28 18:08:39
@bazskucika: Üdvözletem!
Kicsit későn írok a hibára.
Keres egy tiszta belsejű vérnyomásmérő pumpát, A motor karburátoron a felső túlfolyó gumicsőbe a gázkar maximális ráhúzása közben 4-szer pumpálj levegőt. Önindítóval vagy berugókarral történő indításnál garantált az indítás.
Régen öreg motorok karburátorán volt szerelve kézi pumpa melyet megnyomkodva benzint pumpáltak a szívótorokba és így indultak az öreg Pannóniák, Jávák, Csepelek.