Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panucci

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze azért jócskán kiemelkedik a fordulóból a vasárnap esti rangadó, melyen a scudettóért hajtanak majd a felek; de mellette érdemes lesz figyelni (szerintem) a Parma - Lazióra, Firenzére ( - Samp) és Veronára ( - Milan) is. De visszatérve a slágermeccsre. Ez lesz a 10…..
Lesz egy Fiorentina-Juve hétvégén, ami éppen elég szexis meccs, de a Roma-Nápoly… Szerintem, most izgalmasabb 90 perc lesz a fővárosban.  Annak, aki nem a Serie A emlőit szopogatná folyton, annak alapinfók jönnek: Roma 7 meccs, 7 győzelem; Napoli 7 meccs, 6 győzelem, 1…..
De először még egy kicsit tekintsünk vissza az előző fordulóra, hiszen ezzel még adós vagyok. Sajnos túl sok meccset nem tudtam megnézni, leszámítva a Genoa - Napolit, a Toro - Juvét és néhány percet sikerült még elcsípnem Tottiék KO-jából is. A forduló nagy meglepetés…..
Számomra a Lazio-Inter a forduló legje. Az már látszik, hogy mindkettejüket komolyan kell venni, de lehet, hogy egyiküket még komolyabban. Udine-Palermo. Az Udinese még nem kell lemondjon Európáról, ha most még bele tud húzni. Egyelőre mindkét csapat szerényebben teljesít, mint…..
Lehetne csacsogni Cavani mesterhármasáról, az utóbbi évek legjobb Firenzéjéről, Montella újabb jó munkájáról, ehelyett említsük meg inkább Totti rekordját! Úgy bő 10 éve sokan megegyeztünk abban, hogy a régi nagyok gólrekordjai utolérhetetlenek: senki nincs, aki annyi gólt…..
Még mindig sötétben tapogatózunk, nem tudjuk mely csapatokkal kell majd számolnunk, mégis jókedvűen ízlelgethetünk néhány meccset, ha rátekintünk a második forduló párosításaira. Lesz nekünk Inter - Románk, Napoli - Fiorentinánk és egy Udinese - Juventusunk is. Tegnap, a nyár…..
Csak arról írnék keveset, amit láttam. Tetszett a szememnek Cavani fejesgólja (ezzel lett 3-0 Palermóban!), s a csendje utána. De a Palermo-Nápolynak csak az utolsó 10-15 percét, ha néztem. A Juve-Párma (2-0) élvezetes meccs nem volt, de a hazaiak szépet alkottak. Nem lehengerlőt,…..
Olasz fórum Kész, tűz, rajt! 2012.08.25 10:53:22
Kár, hogy lassan véget ér a nyár, viszont öröm a köbön, hogy újra kezdetét veszi a világ legjobb, legizgalmasabb - legalább is, mi olasz fanok szerint - bajnoksága. Nem egy szokványos holtszezonon van túl a calcio, hiszen újabb bundagyanú bukkant fel a színen, a lesajnált Squadra…..
Roma ismét lelkes, ismét lelkes, elzúgtak…  S jön a régi-új ember: Zdenek Zeman.Ismét leülŐ biztosan hoz magával több mindent is. Először is: lelkesedést, szenvedélyt. Hoz látványos focit, sok-sok gólt, s lesz dögivel pezsgés a médiában is. Keveset fog beszélni, de…..
A veretlen olasz bajnok és az Európában hódításokat folytató Nápoly ütközik meg Rómában. A Juventus eddig 9-szer nyert (az utolsót 1995-ben!!!), a Napoli 3-szor (1987-ben) A Juve már-már idilli hangulatban (arany, múzeumavatás – Davids es ott volt!) készült a döntőre,…..
Sok kérdést már megoldottunk (Juve a bajnok! Novara, Cesena kiesett), de még hátra a harmadik BL-induló megfejtése (Udine, Lazio, Napoli), a harmadik kieső kiléte sem egészen biztos (Lecce, Genoa). Ezekre a kérdésekre nagyon vagy nagyon-nagyon figyelünk. Ezért lesz izgalmas ez a…..
Még szusszanni sincs időnk, de már ismét fordulót rendeznek az olasz bajnokságban. Gyorsan be kell fejezni a szezont, hiszen lassan nyakunkon az EB. Ugyanakkor kicsit szomorúak is vagyunk: sajnos, már csak 3 kör van hátra a 11/12-es campionatóból. Chievo - Roma Lajos üzent az…..
Panucci 2012.05.01 17:28:33
@mbemba: a meccset strimen néztem, szal ott volt szerencsém látni :) Zemant éltető felíratok voltak a Napoly elleni meccsen, a cds-ben megtalálod, sőt talán ma, vagy tegnap nyilatkozott is az újságnak.....

Lali király ismét kitesz magáért, már megszoktam, igazából nem is kedvenc, de olyan még idén nem volt, ha Simp kihúzta a Roma szekerét a kátyúból, akkor a köv. meccsen kezdjen, ma sem csalatkoztam drága Lajos :-DDD
Az nem elég, hogy a Juve (68 pont) és a Milan (67) üti-veri egymást az aranyért, s, hogy hatalmas a tobzódás a Bajnokok Ligája pénzhegyéért, de valami eszeveszett harc bontakozott ki a tizenhetedik helyért is. A magam részéről: odavagyok a Lecce küzdéséért! Milan-Genoa. Nem…..
Panucci 2012.04.14 17:19:46
www.youtube.com/watch?v=jheOje6pTVY&feature=player_embedded
Félbeszakadt a Pescara Livorno, mert Morosini a pályán szívrohamot kapott, és a kórházban meghalt, ez kegyetlen :(
Ez nem volt egy szép hét – mondta a Milan edzője, s igaza volt!Naaaaa, eleget szidtatok!Nem elég, hogy az ex-juvés Amauri góljával 2-1-re nyert a Fiorentina a San Siróban, de pár órával később a Juve nyert Palermóban, s ezzel a Conte-csapat visszavette a vezetést a…..
A Juve elleni vesztes meccs után Moratti egy napot még gondolkodott, majd döntött: Nem Ranierivel folytatja az idényt, hanem a Primavera-csapat edzőjével, Andrea Stramaccionival. Ez már hivatalos, az Inter hét nyelven beszélő honlapja is megírta.Stramaccioni, akárcsak Ranieri római…..
Talán nem is volt olyan év - legalább az elmúlt egy-két évtizedben biztos nem -, amikor a Derby D'Italia ennyire simának ígérkezett volna. Persze bármikor bejöhet egy Ranieri trükk (lásd: milánói derbi) és könnyen oda lehet a Juve veretlensége.…..
Panucci 2012.03.26 21:55:09
@mbemba:
Ezt az elhallgatás csupán feltételezés volt, semmi több, sőt az állatvédő mazzoleni rigó simán tud úgy védekezni, hogy ő bezony látta az esetet és adott sárgát, szal így igazából nincs is miről beszélni, sőt engem nem is ez zavar, hanem az első góljuk előtt a vidin volt egy lassítás, kikockázva lesen fejelt a svéd tahó, de még ezt is elfogadom,hogy elnézték, hisz egy hajszálon múlt, viszont azt már az én gyomrom se veszi hogy a svéd lefejeli a labdát elsafrafa meg szabálytalanul támadja Heinzét, azt nem fújja le, és ezután született a tizi, a másik eset meg szintén rajta volt a videón, Lamela ugrott ki a Milan 16ánál, köbö 1,5 méterrel volt a védő előtt, de a rigó les címén lefutta, és itt szintén ezután született a gól, amit meg tudunk hogy győztes volt, szal túl sok ez így nekem egyszerre.....
Panucci 2012.03.26 22:40:15
@mbemba:
azaz igazság, kibeszéltem magamból, szal továbblépek, mert ezen változtatni nem lehet, de kiváncsiságból csak megkérdem, mivel nem értesz egyet?
nem fogok róla vitatkozni, csak kiváncsi vagyok.;)
A Juve és a Milan sikeres hétvégén van túl, s még jobban meglógtak a hajtóktól. Így fel sem vetődik, hogy a Lazio, a Nápoly és az Udine lehetne akár második. A forduló gólja a Sienában győztes Novara második találata.Leültem megnézni a Firenze-Juvét, de szokásaimtól…..
Mit lehet erre mondani? A San Siro népe nem örül neki, de a Camp Nou szurkerei is szebbről – főleg könnyebbről – álmodtak.A csoportmeccseken már találkoztak a katalánok és a lombardok. Barcelonában egy védekező Milan 2-2-t játszott, Milánóban viszont…..
Az utóbbi években lesajnálták az olasz bajnokságot. Igen, úgy általában mindenki! Én is úgy gondoltam, hogy nem versenyképes az angollal és a spanyollal, illetve, hogy a német talán-talán előrébb jár, a francia pedig rögtön ott van mögötte. Persze, ha valaki olyan mondta, aki…..
Pár hete tutinak tűnt a Juve és a Milan különmeccse az első és második hely, ma pedig, ha megnézzük közelebbről, akkor a Lazio, Udine és Nápoly simán befoghatja a Juvét (Milan 54, Juve 52, Lazio 48, Udine 46, Nápoly 43). Ellenben a sereg végéről úgy tűnik soha nem ér fel a…..