Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csömény

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látod én nem vagyok szégyenlős, és leírtam mennyit kérek érte! Te se legyél szégyenlős, megírni nekem mennyit adnál érte? Na kinek van felesleges 17,5 milliója? (Purga, kösz a linket!)..
A Cartoon Network megkeresi a bennünk lakozó gyermeket, feltehetőleg azt, aki még nem találkozott pattanással. Tessék, lehet kis kozmetikust játszani!            (forrás: Cartoon Network) ..
Subba A hét képe: orrcsepp 2007.08.07 12:38:32
Angyali ábrázatú Aladár, tudjuk hogy a következő pillanatban kilőtted a nyelved, mint egy béka, és lecsaptál a csöppre. Esküvői fotónak nem rossz. ..
Szívszorító dokumentum Erdélyből: a videómegosztás jövőjéről elmélkednek egy széki udvarban. Mama a kerítés tetejéről érdemben beszól. ..
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
csömény 2007.08.05 00:47:07
csömény 2007.08.05 00:47:40