Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gari

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
gari 2011.11.17 19:36:21
@effendi79: Az USA-ban az autó az alapvetó közlekedési eszköz, minden típus sokkal olcsóbb, mint nálunk.
Szombat este összejöttünk páran főleg alkoholmentes söröktől várva a megváltást (tudom, tudom, az első lépés a guminő felé). Vezda Laci, akinek a neve sokak fülében ismerősen csenghet az autóvadászatok kapcsán, korán érkezett és ha már volt ideje bóklászni, ki is szúrt a…..
gari 2011.04.12 00:37:39
@hagyma:
a pirossal és a zölddel nincs problémám, de ezek szerint te sem látod feltétlenül helyesen a színeket
Belsőség Mi az, hogy torlódás? 2010.11.27 16:02:00
Csütörtök este voltam olyan szerencsés, hogy az M1-esen jöhettem Budapest felé. A navigáció azt jelezte, hogy fél tízre otthon leszek, ha minden így megy tovább. Ekkor az autópálya feletti elektronikus tájékoztató táblán olvasom, hogy: Baleset, torlódás. Ja, ha csak torlódás,…..
autózz! Mik ezek a táblák? 2010.08.24 13:02:00
Ne aggódjatok, tervezek mára egy kicsit nagyobb lélegzetvételű posztot is, de ez a rövid kis levél is érdekes lehet nektek, mert nálunk ilyesmit nem nagyon látni. Promontor valahol Európában találkozott a lenti táblákkal az út szélén autózás közben. Aki képben van, azt kérem,…..