Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zellerke56

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen tanácstalan és kétségbe esett vagyok. Mert feleslegesen nem akarok rendelők várójába üldögélni és kimaradni a munkából, de szeretném felnevelni a ma még csak 10 éves fiamat. Október elsején nagyon rosszul éreztem magam. Szorítóan fájt a mellkasom, amit már a…..
Az előző részek tartalmából: Petra és Tamás párterápiára jár Dargayhoz. Gond van kettejük kapcsolatával, most mégis babát várnak. Megtartani vagy elvetetni? Elvetetni vagy megtartani? Csütörtök este van, terápia-idő, de mi mégsem a rendelőben várunk. Sőt nem is kell várni,…..
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
zellerke56 2012.10.07 22:26:31
@Never: Emberismeret-fejlesztés.........? Hol élsz te?
Mi a fene motiválna egy orvost, hogy ilyen emberien viselkedjen, amikor egyedül van, tulterhelve és a kollégái vagy külföldre mentek dolgozni, vagy maszekba? Nem látjátok, hogy a játék arra megy ki, hogy az állami alapellátás helyett a magánorvosokat vegyük igénybe?
zellerke56 2012.10.10 20:18:36
@maszogep1974: mér nem volt előre megbeszélve, mennyit kell adni hogy ha szülésre kerül a sor, bárhonnan, vendégségből, buliből, szinházból, hétvégi kikapcsolódásból, beteg gerek vagy feleség mellől előrángatva?
zellerke56 2012.10.10 20:24:29
@Leskin: menj maszekhoz, akkor majd kapsz lelkiéletet.De hogy milyen orvos, jó is-e,vagy csak aranyos aki nek van pénze egy magánrendelést fenntartani, azt te tudod, de az biztos, hogy ott nagyobb figyelmet és odafigyelést kapsz az orvosoktól, még attól is, akinek az apatikus hozzááállásától felállt a szőr a hátadon a kórházban.
Minősíthetetlen hangon beszéltek a lányommal („gyere be te hülye, nem érünk rá”), majd az asszisztens megragadta a karját és be akarta húzni és egy pofonnal fenyegette meg.ha tovább hisztizik. Tisztelt Praxis blog!   Friss történettel jelentkezek. gyakran olvasom…..
zellerke56 2012.09.06 22:47:42
@egy semleges ember: köszi, ez elég" semleges" volt.De sajnos tudomásul kell venned, hogy ezek a parizer vevő emberek gyógyitják a te kedves rokonaidat is, és fogják is, bár a borzasztó stilusod az emberek közötti kommunikációd ezt biztos sokszor megneheziti.Mégis elnézzük mi-neked, és tudod miért?Mert mi is emberek vagyunk, és legalábbis azok szeretetéből táplálkozunk, akik nem a wc papir vagy parizer árát kérik rajtunk számon.Tőlem egyébként bárki lehet paraszt.Te is, de azért az nem jó érzést szül, ha valaki ilyen dühös agressziv stilusban kommunikál, nem gondolod?
Egyébként mindannyian fizetünk az egészségügyért.Szerinted mi nem? Sőt, képzeld, mi még dolgozunk is érte
zellerke56 2012.09.06 21:35:41
@macska69: van szabad orvosválasztás. Háziorvosról van szó
zellerke56 2012.09.06 21:47:17
@Bartush: na itt az igazság, ugye, ezt mondom én is. Addig-addig szükitették az ellátást, vonták össze-szüntették meg, amig olyan hosszu előjegyzés van, hogy KÉNYTELEN fizetni a magánellátásért. Nem veszi észre senki, hogy erről van szó? Miért nem veszi észre, hogy ki nem veri a szemét, hogy örülnek, ha a jók, az igazán jók, a nem pártkatona,nem lojális képmutatók rég elmentek a mellőzöttség , a kihasználtság, a vállalhatatlan pluszmunkák okán?Igen, és ennek ÖRÜLNEK ott fenn, mert akkor tényleg be lehet zárni, el lehet küldeni, kit érdekel?
ugye azt azért nem gondoljuk, hogy külföldön is a bunkó, nyelvet sem tudó, alkalmazkodásképtelen,buta orvosokért kapkodnak?
na ugye.Nyilván az öregek és a kevésbbé invenciózusak azok, akik minket gyógyitani fognak nemsokára itthon .Meglátjuk.
Nemrégiben feltettünk egy hasonló kérdést a férfiakra vonatkoztatva, most eljött a nők ideje. Mit tehet egy nő annak érdekében, hogy a partnere, pasija, férje ne vágyjon más ágyába, vagy, ha vágyik is, mert ugyan melyik pasinak ne lennének vágyai, legalább ne lépjen a tettek…..
zellerke56 2012.06.28 19:31:27
@algi: igen, igen, igen..........!
És az álompasi, a bugyibenedvesitős felesége menjen a jó büdös francba........!
zellerke56 2012.06.28 19:36:45
@RAMBO: a mai párválasztós koru ifjak ezt, amit itt leirtál, valamint a toleranciát- mármin thogy bizony néha vannak ellentétek, és ez normális, nem kell azonnal a másikat otthagyni, vagy fenyegetni- nem tanulták meg.
A nickemből is sejthető, nem mai csirke vagyok, de bizony ez a mi korosztályunk hibája, Nem tanitottuk meg őket erre, és ugy lépeget ki mindenki a kapcsolataiból, mintha kabátot cserélne.
Nem tudom, mit kellett volna jobban csinálni.............
Tegnap este megvolt a bemutatkozó vacsora, Josko Sirk (ejtsd: ahogy le van írva) és szlovén-olasz csapata nagy sikerrel prezentálta a Friuli tartománybeli 1 Michelin-csillagos étterem menüjét. Az egész vacsora gyönyörűen példázta az étterem filozófiáját, ahol az egyszerűség és…..