Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeoSkyle

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 0. lépés Regisztráció elindításához kattints ide: AlertPay regisztráció 1. lépés A többi kép megtekintéséhez kattints a Tovább hivatkozásra! 2. lépés 3. lépés 4. lépés 5. lépés 6. lépés 7. lépés 8. lépés…..
Bejelentkezés után keressük meg az adott PTC hirdetéseket tartalmazó oldalát, ez általában View Ads vagy Advertisements vagy Earning area felirat mögött szokott elhelyezkedni. A PTC oldalak üzemeltetői elhelyezik a hirdetők reklámjaira mutató linkeket (és néha a banner-eket, vagyis…..
A legtöbb PTC oldalnál a regisztráció néhány adat megadásából és egy emailben kapott megerősítő hivatkozásra történő kattintásból áll. Hasonlít az egész arra, amikor például egy fórumra regisztrálunk: becenév, jelszó választása, emailcím megadása, a végén CAPTCHA…..
Röviden a PTC a Pay-To-Click rövidítése és azt jelenti, hogy "Kattintásért Fizet". A kifejezés magában egy üzleti modellt jelent, amivel a hirdetők az oldalaikra vezetik az érdeklődőket, és PTC oldalaknak hívják azokat az oldalakat, akik nekünk fizetnek a…..
-1) Egy kis angol tudás vagy ha úgy érzed, hogy nem elég amit tudsz, akkor a megújult Google Translate 0) Pénzre nincs szükség! Nem kell X dollárt / eurót / forintot befizetni az elkezdéshez, és a későbbiekben is csak azért lesz szükség egy kis befektetésre, mert ez is,…..
A PTC a jövő üzleti modellje, viszont mind ezidáig csak az előkészületek folytak. Szerintem Drága Olvasó, 2011 a Pay-To-Click oldalak éve lesz! A nagy pénzek eddig csak gyűltek-gyűltek a legjobb PTC oldalak üzemeltetőinél, most azonban már mi is ki fogjuk venni a részünket! Sőt…..