Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Purga

62 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FutballszubjektÍV Parajelenségek? 2012.05.11 00:14:00
Sokan hisznek benne… még többen nem… Számtalanszor előfordulnak azonban véletlen egybeesések, melyekre nincs tudományos magyarázat. Most egy olyan esetet vizsgálunk meg, ahol egy haladunk-a-korral kultúra képviselője és egy harminc-éve-egyhelyben szlogenre épülő ősi…..
Egyszer egy fiatal srác gondolt egy nagyot, s ott hagyott csapot-papot, Beatles lemezt, s miegymást... Ám a dolgok rosszul alakultak... Az önfejű fiú nem látta a kiutat... S csak emésztette magát... Az egykori barátok gúnyolódni kezdtek rajta... Emlékeibe temetkezett...…..
Hosszú idő után Fernando Torres egy nagy álma vált valóra... Elképesztő energiákat szabadított fel mindenkiből... ...és hatalmas egységgé kovácsolta a csapatot ez a fantasztikus hír... De hol fogta...??? Úgy látom, van aki tudja... ..
FutballszubjektÍV Titológia 2012.04.28 14:13:00
..
Ki tudja megmondani a cím alapján, milyen párosítás lesz ebben a fordulóban? Na, jó, elárulom: Stuttgart – Wolfsburg! 2007 Meister vs. 2009 Meister von Bundesliga! Micsoda párosítás, micsoda remek kiesési rangadó, hohó! Ne tévesszen meg senkit a „zord külső”, mert…..
Mindkét jelzővel illethető a Bayern és az Inter, de továbbmegyek, még a Manchester United is. Ma este Bayern – Inter és Man.U. – Marseille nyolcaddöntőket rendeznek a BL-ben. A bajoroknál áll a bál manapság, az Internél viszont már kissé lenyugodtak a kedélyek amióta…..
Purga 2011.03.16 10:56:25
@-Đ-: Az eredmények magukért beszélnek! :)
Nyernek, és ez a lényeg! Amúgy a játékuk hektikus!
Valahogy érezhető volt, hogy az Inter megmutatja, van élet Murinnyún túl is! :D
Kár, hogy nem tettem meg a 2-3-at...!
Kár, hogy nem is játszom...!
Telibe találtam a Bayern - Inter végeredményét! Köszönöm, köszönöm! Most, hogy elhallgatott a tapsvihar, nézzük meg, mi is történt ezen a történelmi meccsen. Az előző írásomban is utaltam arra, hogy nem akármilyen bravúr ám, ha hazai vereséget követően jut tovább egy…..
A hétvégén volt két hazai mészárlás, amiről videót is láthattunk. A bajorok brutális verése a HSV felett a rendkívül „szimpi” Armin Veh állásába került, míg a kölniek középcsapattá váltak. A Hoffenheim hosszú idő győzött, s most nem kisebb skalpot gyűjtött,…..
FutballszubjektÍV BAJORGIA 2011.03.12 18:22:00
Szóltam előre, hogy brutális mészárlás várható! A hat gombóc mondjuk engem is meglepett! Robben tripla, és egy Van Gaal padstabilizáló győzelem képekben:..
Nem semmi meccset hozott a Bundásliga nyitó párharca! Lükető, izgalmas játék, két remek formában lévő csapattal! A kapusok is kiállták a próbát, szebbnél szebb védésekkel kápráztatták el a lelátón körmüket rágó publikumot! Érdemes 1:56-nál többször megnézni a…..
Három jól hangzó mérkőzés áll előttünk a hétvégén, ám ebből csupán egy lesz igazán vérre menő. A Dortmund Hoffenheim elleni sikere még idegenben is, vagy a Bayern hazai győzelme a Hamburg ellen borítékolható. Ellenben a Mainz megszorongathatja a Leverkusent, bár ismerve a…..
FutballszubjektÍV Ez egy vicc! 2011.03.09 09:44:00
...Mondá Van Persie!Jó, megértem piciny lelkivilágának feldúlt mivoltát, de ha a lövési statisztikára pislantunk, na és visszagondolunk a mérkőzés egészére, akkor mindjárt összefut a vér az agyi érrendszerünkben. Öcsém, a sporit hibáztatni azért, mert nem tudtak kapura…..
Kedd este kiderül, hogy mire is volt jó az Arsenal 2-1-es győzelme, szerdán meg az, hogy mire megy a Tottenham a Milannal otthon, és hogy a Schalke lenyomja a Valenciát, vagy marad a Német Kupa. A Sahtar már továbbjutott, de kit érdekel? Csak a szomorú AS drukkereket.  …..
Fontos győzelmet szerzett a Stuttgart a Schalke ellen. Bruno Labbadia csapata olybá tűnik kilábalt a Pokol mélységes bugyrából, s ehhez bizony hozzájárul Hajnal Tamás is a javából. Nagyot fordult a világ a Bayern háza táján! Másfél hete még mindenki elismerőn bólintott a BL…..
Személy szerint elkezdtem szimpatizálni a VfB Stuttgarttal. Ennek egyetlen oka, hogy a derék liliputi Hajnal Tomi oda tette székhelyét. Ebben a fordulóban a svábok a Schalkét fogadják. Honfitársunk számára apró (és itt nem a termetére célzok) pikantériát jelent a dolog, hiszen anno…..
Götze és Großkreutz, a két ifjú Titán vezérelte Borussia Dortmund 20 éves átkot tört meg a Bayern München otthonában. Ezzel még időben megfékezte a tavaszi hadjáratát megindító bajorokat, és meglehetősen leszakította magáról. A Bayer Leverkusen bizakodva várta a fordulót,…..
Húsz év után akarja bevenni a BVB a Bayern lenyűgöző otthonát. Meglehetősen hosszú ez a negatív sorozat a listavezető részéről. Ám a lehetőség adott, hisz egyértelműen „zuper”-rangadóról beszélhetünk jelen helyzetben, mivel a bajorok legjobb formájában…..
Bizony, ahogy az lenni szokott a Bayern tavasszal belehúzott. Simán nyerték a mainziak elleni "derbit", amelyen ma már nem lepődik meg senki. A Leverkusen leverten kúszik a Dortmund nyomában, mivel Barrios lukas topánkáját a helyi suszter megfoldotta, s ő azonnal gólra is…..
Volt idő, mikor még nem voltál……ilyen béna! Mindezen megállapítás az észak-német rangadóra készülő brémaiakra értendő. Méghozzá a maiakra, akik messze-messze alulmúlják elődeiket! A Werder Bremen élő legendája, a mítosz, a legenda, na jó ez talán túlzás, de…..
Robben és Ribéry, Ribéry és Robben. Velük más az élet. Nem túl szélsőséges gondolat, hogy e két szélső robogva adja a csapat sava-borsát. S ha ők beindulnak, akkor már jó, ha van egy robosztus Mario középen, aki labdára várva serényen teszi dolgát, esetenként bevárja…..
Az elmúlt hétvégén botlottak a nagyok, míg a Hajnal Tamást immáron soraiban tudó Stuttgart, illetve a Köln is kétgólos hátrányból állt talpra, és fordították javukra az eredményt. Az előbbi sem intézhető el egy kézlegyintéssel, na de a „kecskék” a Bayern ellen…..
Hoffenheimben legalábbis biztosan nem! Mint ismeretes, Simon Krisztián Újpestet elhagyván az adott szó súlyát tiszteletre méltó módon betartva a „tulipánosok” földjére került, s így jókora pénztől esett el a lila-fehér klub! A „Hofi” szinte teljes…..
Ahhoz, hogy a címben szereplő jókívánság teljesüljön, kissé tömörülnie kellene az élmezőnynek. A vetélytársak – látva az őszi produkciókat – csupán abban reménykedhetnek, hogy a dortmundi cukrászok által sütött bejgli megfeküdte a játékosok gyomrát! Ha ez…..
A pudingfejek óévi uccsó fordulóját és az átigazolási „egyszer volt, hol nem volt”-okat leszámítva gyakorlatilag semmi nem történt (és a hétvégéig nem is nagyon fog), ami kicsit felborzolná a kedélyeket a világ futballjában, így arra gondoltunk ismét elétek tárunk…..
A címben nem egy hollandus virágárus hölgy vagy sajtkészítő úr neve szerepel!                         Feltehetően megünnepelték Dortmundban az őszi parádés…..