Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirT

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a Balaton északi partja bringával is változatosabb kikapcsolódási lehetőségeket kínál, a déli part a klasszikus strandolós, pihenő programokról és természetesen a fagyizásról szól... A komolyabb bringás túrázók is általában úgy kezdik, hogy gyerekkorukban szüleikkel kerékpáron teszik meg a…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Biztosan sokan hallották már a figyelmeztetést: nem szabad túltölteni a telefonokat. Még az előtt érdemes kihúzni azokat a töltőből, hogy elérné a 100 százalékot. Persze a túltöltés mítosza hamis, de az éjjeli töltés viszont igenis rosszat tesz az aksiknak. El is mondjuk, hogy miért...
Sokáig csak álmodoztam erről a táblagépről, de túl drágának, és kissé indokolatlannak is tartottam a megvásárlását. Végül úgy jutottam el idáig, hogy akármilyen Windows 10 alapú géppel próbálkoztam, a kis Z8300-as chipset még 4 GB RAM-mal is kevés volt ahhoz, hogy bárhová teljes bizalommal magammal…..
Közismert, hogy Magyarország tele van fantasztikus zenészekkel. Az viszont már kevésbé tudott, milyen sok közöttük a testvérpár. Összeállításunkból kiderül, hogy milyen ismert és kevésbé ismert zenekarokban muzsikálnak tehetséges testvérpárok, összesen negyvenen. De az is előfordul, hogy amíg az…..
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
2015. március 10. napján a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB, a Bíróság) döntést hozott a Varga és mások kontra Magyarország ügyben. Az ügy súlyát jelzi, hogy a döntést a Bíróság pilot-eljárás keretében hozta meg, ami azt jelenti, hogy…..
Tudtátok, hogy ma 100 éves a buszközlekedés Budapesten? 1915. március 1-én a Székesfővárosi Közlekedési Vállalat Rt. üzemeltetésében indult el az első pesti busz az Andrássy úton a Hősök tere és a Bajcsy Zsilinszky út (akkor Vilmos Császár út) között. Na nem azért…..
December 24-én általában az angyalok járnak köztünk, de 69 évvel ezelőtt a földre pottyant egy bizonyos Ian Fraser Kilmister is. A szép arcúnak bajosan nevezhető angol fiatalember aztán Lemmy néven hódítja majd meg a világot, és umlautot tesz a rock'n roll zenekara nevébe, hogy…..
sirT 2015.02.20 14:12:22
Daryl G. kezelte az összes hangszer, Dave C. énekelt, a producer pedig Chris D. volt. Én mindig úgy gondoltam, hogy a lemezzel nem is igazán hangzásbéli gondok vannak, hanem fele olyan hosszúnak kéne lennie. Olyan az album, mintha kétszer pakolták volna rá a dalokat, feleslegesen…..
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
Közelednek, távolodnak, üzengetnek, békülnének – zajlik a csiki-csuki a Mol horvát befektetésével kapcsolatban. Az elemzők szerint minden igazi hír jó lenne, a végső béke és a végső szakítás is. Csak éppen ilyenek nem érkeznek. Mindjárt kezdődik a brazíliai labdarúgó…..
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
sirT 2013.05.23 09:26:03
www.pixmania.be/be/nl/1564236/art/canon/objectief-ef-s-18-200-mm.html
www.pixmania.be/be/nl/91629/art/canon/objectief-ef-85mm-f-1-8-u.html
Ezek mér nem jók???
A 85mm-es fix F1,8.
jó-jó hogy fix de evvel olyan hátteret moshatsz, hogy ihaj
ja és van 100mmm-esben is macro is meg sima
Reklámipar Tapints és mérlegelj! 2011.09.29 07:00:00
A következő videóba tegnap éjszaka futottam bele...és kicsit még most is a sokk hatása alatt íródnak eme sorok. Egyrészt azon gondolkodtam, hogy feltegyem e a blogra, másrészt azon, hogy mennyire döbbenetesen jó. Nincs az a férfi, aki ne nézne bele ebbe az ártatlannak tűnő kis…..
Kivételesen nem egy naiv vagy boldog ügyfél, hanem egy megdöbbent szemlélődő sorait olvashatjuk, aki betévedt egy román OTP-be, és elképesztő számokkal találkozott. Kiderült, hogy a határ túloldalán Csányi Sándor 14,85% THM-mel szórja a személyi kölcsönt, amit itthon 32,29%…..
A repülés évszázados története tele van misztikus eseményekkel, különösnél-különösebb sorsokkal, s gyakran a vakszerencse dönt életről-halálról. Népszerű témája nemcsak a katasztrófairodalomnak/filmeknek, de a parapszichológiai "iparág" is sokszor rátalál.…..
 Minneapolisban már működik egy, nem tudom felénk lenne-e létjogosultsága. Pláne, hogy legalább 3x ekkora automata kellene a különböző biciklik különböző alkatrészei miatt. (forrás) ..
sirT 2011.07.05 20:30:56
bikefixtation.com/
mekknéztem
azt írja csak defektszereléshez árul cuccot belső, defekttapasz,stb +snack üdcsi.
pumpa miegymás
de az ötlet király
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
Ahogy már az Index is megírta, Koltai Róbert kiborult a Frizbi forgatásán, és azzal fenyegetőzött, hogy kivonul a forgatásról, amelyet egyébként kérésének megfelelően a közönség kizárásával tartottak. A Blikk szerint azonban Koltai azt is zokon vette, hogy Hajdú az…..
Varga Zsombor a Ford PR-ese. Ő intézi a sajtóutakat és a tesztautókat, de legalább ilyen lelkesedéssel veti magát a közös szabadidős programokba, amikor különféle alkoholos italok fölött a lovagkor jeles eseményeit veszi sorba, különös tekintettel a keresztes háborúkra. Ez…..
Mindig a negatív példák kerülnek elő, és másról sem hallunk mostanában, csak arról, mennyi közpénzt kezeltek hűtlenül, vettek ki az adófizetők zsebéből. Az, hogy egyes honfitársaink nem ki, hanem betesznek az államkasszába, sokkal kevésbé kerül nyilvánosságra, pedig pont…..