Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spejbl

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerbiát egyelőre a lakosság rossz anyagi helyzete mentheti meg a lakáshitel-katasztrófától: a tél előtt mégsem kerülnek tömegesen az utcára az emberek  a fizetésképtelenség miatt, annak ellenére, hogy a szerbiai lakosság nagy részének van valamilyen hitele, hiszen a…..
spejbl 2010.10.06 00:33:25
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
spejbl 2010.09.23 01:31:32
@SZAVICS: gratulálok...
A rendszerváltás óta egyre népszerűbbek a lakóparkok annak ellenére, hogy a Szomszédokban (is) megismert panelrengeteghez hasonló telepekről beszélünk ebben az esetben is. Az új építésű tömbökhöz a hirdetésekben (az ingatlanközvetítők is) ideális környezetet, jó…..
A kigyúrt Milkaboci bármikor ráléphet a kétfarkú kutya egyik farkára... A svájci jegybank ma döntött: nem szigorított, de bármikor megteheti, ha érdekei úgy kívánják. Bölcsész vagyok, csak annyit tudok ebből, hogy ez nekünk nagy szívás lehet, és ha a kormány nem kap…..
 Immáron a 9. alkalommal tartják meg Szegeden a Nemzetközi Super 8mm Fesztivált, melynek legjobb alkotásai láthatóak szeptember 7. és 10. között, míg maga a fesztivál 12-éig tart. A versenyszekcióban 56 kisfilmet nézhetünk meg, a részletes vetítésprogram itt…..
spejbl 2010.09.07 09:37:59
Minden tisztességes szuperhős-sztori úgy kezdődik, hogy az ember (vagy pl. teknősbéka) egy látszólag hétköznapi történést követően, hirtelen számára új és fantasztikus világban találja magát. Spejblék vesznek egy lakást, befogadnak két háztáji macskát, s hamarosan…..
Zsebi, a gizda atommacska szétkoptatta a nemrég vett lakás járólapjait. Spejbl, a naív vevő már-már lekapta őt is mind a tíz körméről...Az összes ablak a parkot bámulja, szuper. Kevés híja, hogy tarkónkon nem érnek össze szánk szélei, de végül egyikünk feje sem gurul végig…..
Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentkező. Egy szóval sem…..