Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Societas Kecskemét

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Kecskeméti Fidelitas!   Amennyiben az igazságot politikai mocskolódásnak tartjátok: nincs igazatok! Úgy tűnik , súlyos amnéziában szenvedtek. Kecskeméten ezidáig a politikai pártok, szervezetek tiszteletben tartották egymás rendezvényeit. Ezt elsőként a kecskeméti…..
Korábban felvetett kérdéseinkre csak Zombor Gábortól kaptunk választ, de azt sem tartjuk elfogadhatónak, így újra felszólítjuk tisztázza magát. Salacz László pedig nem is válaszolt, így továbbra is várjuk, hogy nyilatkozzon, igaz-e, hogy bűnpártolással vádoltak pár évvel…..
Nem minden arany, ami fénylik. Kecskeméti Lopok. ..
Societas Kecskemét KÖZLEMÉNY 2014.03.24 15:54:58
A Societas Kecskeméti Szervezete 2014. március 21-én sajtótájékoztató keretében felszólította Dr. Zombor Gábort és Dr. Salacz Lászlót – a FIDESZ-KDNP két kecskeméti országgyűlési képviselőjelöltjét –, hogy 24 órán belül adjanak érdemi választ a feltett két…..
24 órás válaszadási határidőre szólította fel a Kecskeméti Societas Szervezete Zombor Gábort és Salacz Lászlót a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeit.    Riczu Péter, a helyi Societas alelnöke, illetve Farkas Attila Societas tag tartottak sajtótájékoztatót…..
A ma délután is a kánikula jegyében telt. Ezt nem bírják a felnőttek, de a kicsik sem. Ezért döntöttünk úgy, hogy az Árpádvárosi Óvoda apróságainak egy párakapuval kedveskedünk, melynek az óvoda vezetősége és a gyermekek egyaránt örültek. MSZP-s ifjakként ( Societas és…..
"Ég a napmelegtől a kopár szík sarja, Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta; Nincs egy árva fűszál a tors közt kelőben, Nincs tenyérnyi zöld hely nagy határ mezőben." - írta Arany János a Toldi c. művében. Napok óta mi is ezt érezzük: iszonyú kánikula, ami elől nem lehet…..
Societas Kecskemét Kössz Orbán! 2012.04.05 13:49:00
Az üzemanyagok ára ismét emelkedett, melyen sajnos már meg sem lepődik az ember. "Várom", hogy 500,- Forintot is fizessek a benzin literjéért. De ez már nincs messze. Emlékszem, ellenzékből nagy hanggal kiabálták a FIDESZ-esek, hogy a kormány be tud avatkozni, lejjebb tudja…..
Tisztelt kecskeméti polgárok! Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc országunk meghatározó eseménye volt. Petőfi Sándor- aki rövid ideig Kecskeméten tanult -, a Nemzeti Dal megírásával szabadság-rajongását, valamint elköteleződését fejezte ki. 164 évvel a forradalom…..
Societas Kecskemét Megemlékezés 2012.02.29 09:46:00
2012. február 25-én a kommunizmus áldozataira emlékeztünk Kecskeméten. Az MSZP helyi szervezete nevében Lossó Aida alelnök és Riczu Péter elnökségi tag gyújtott mécsest és helyeztek el egy-egy szál virágot a kopjafánál.   „Láttunk olyan férfiakat és nőket,…..
A Societas Kecskeméti Szervezete az idei évet érettségi és felsőfokú jelentkezés (jogok, kötelezettségek, lehetőségek) című előadásával nyitotta meg. Az előadást Magos András, a Katedra Középiskola vezető tanára, érettségi elnök…..
A 2010-es választás utáni legnagyobb ellenzéki tüntetésen is ott voltunk. Transzparensünk szövegét a tüntetést szervezők is igen aktuálisnak gondolhatták, így mikor a Szózatot szavalták, büszkén mutattuk körbe azt a transzparensünket, melyen egy részlet állt a…..
Karácsony közeledtével az MSZP városi szervezete és a Societas is úgy gondolta, hogy az eddig összegyűlt játékadományok a legjobb helyen lesznek a Csongrádi úti Tagóvoda ovisainál, melynek szétosztásában a városi frakció és Kunhalmi Ágnes is örömmel segített.   ..
A kecskeméti Societas Mikulás idén is megérkezett a messzi Lappföldről, hogy a (jó) gyerekeknek egy kis ajándékot adjon a nagy zsákjából. A gyerkőcök versekkel, énekekkel, nagy mosolygásokkal köszöntötték az öreg (?) Mikulást. Örömmel néztük, hallgattuk őket. Egy óra…..
December 6-án délután 16 órakor Kecskemét főterére ismét ellátogat a Societas Mikulása, hogy megajándékozhassa a gyerekeket, akik fényképet is készíthetnek majd vele! ..
Societas Kecskemét Óvatosan 2011.12.01 11:00:00
 ..
Október 11-én délelőtt az Iskolatáska Alapítvány újabb adományozó akciót indított. Ezúttal az Árpádvárosi Óvoda gyermekeinek adtak át egy szőnyeget, melynek szemmel láthatóan nagyon örültek a kicsik.Az Iskolatáska Alapítvány korábban is adakozott már, akkor rászoruló…..
162 évvel ezelőtt, 1849. október 6-án 13 férfi az életével fizetett azért, mert hitt a szabadság eszméjében. Tizenhárom magyar: Aulich Lajos, Damjanich János; Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knézich Károly, Lahner György, Lázár Vilmos, Leiningen-Westerburg Károly, Nagy-Sándor…..
Habár az elmúlt időszakban úgy tűnhetett, hogy a jelenlegi Kormányzatnak szándékéban áll lépéseket tenni a hatékony parlagfű elleni védekezés terén, mára már nyilvánvalóvá vált, hogy 2011-ben nem történik semmi a pollenszám drasztikus csökkentésére. Ez esetben…..
"Délután Aidával vizet osztottunk a szomjazó járókelőknek a belvárosi Univer előtt. 10 perc alatt elfogyott mind az 50 palack víz, az emberek boldogan vették magukhoz. Mosolyogtak, nézegették az MSZP-s / Societas-os címkét rajta és örömmel kortyoltak bele. A körforgalom és a…..
 Pénteken egész napos rendezvényt tartott a Magyar Szocialista Párt Kecskemét Szervezetének Nyugdíjas Tagozata a Nyíri-erdőben. A programra több százan érkeztek szerte az országból. A vendég ezúttal az MSZP elnöke, Mesterházy Attila volt. A Kecskeméti Societas is főzött egy…..
Societas Kecskemét Karaoke party 2011.07.31 17:13:00
Este 9-kor kezdődött hivatalosan a 2011-es Karaoke Party. Fél tízig összesen négyen voltunk, kíváncsian vártuk, mikor jönnek a többiek. Aztán hirtelen gyarapodni kezdtünk. Összesen 26-an tomboltunk a jobbnál jobb hangú énekeseink produkcióira. Emlékezetes volt a Bubamara: ez…..
Szombat reggel a nagy piacnál osztottuk az MSZP által kiadott Balegyenes c. lapot. Célunk az volt, hogy az emberek ne csak a jobboldal hangját hallják mindig, hanem ismerjék meg a mi véleményünket is. Nagyon jól esett, hogy az emberek nem utasították el a lapot. Sőt, egyesek jöttek…..
2011. 07. 30.-án (szombaton) a Taxis Söröző Rendezvénytermében 21.00 órától ismét Karaoke party-t tartunk!Belépő 500 Forint, ami tartalmaz egy korsó sört, vagy egy üdítőt.Gyere és érezd jól magad!INFO: +36 (30) 8133895Szervező: Societas KecskemétFacebook esemény..
A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom üdvözli és tevékenyen segíti a vegyipari érdekvédelem felhívására indult akciót, amely során a kormány szociális kérdőíveit összegyűjtik, újrahasznosítják, és a befolyt összeget a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak…..