Regisztráció Blogot indítok
Adatok
powerpuff

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iszlámban a szüzesség nagy kincs. Annyira, hogy sokan ölni is képesek érte. Mohammed próféta legalábbis mindenképp, ahogy az életéről szóló elbeszélések ezt büszkén megéneklik a vallás szerves részét képző hadithokban. (Pld.: 1, 2, 3, 4, 5, stb) Talán nem meglepő,…..
powerpuff 2013.08.30 21:05:42
@fehérfarkas: Ki mondta, hogy a megcsalásnak csak szexuális okai lehetnek?! Szerintem senki. Ettől függetlenül ha a nő élvezi a szexet van rá valami esély hogy félrelép, viszont ha rohadtul utálja minden pillanatát, és egyébként is élve felkoncolják ha megteszi, akkor nem.
addict Fájdalmasan jó promó 2013.07.15 17:01:08
Mindig dilemmában vagyok, amikor szórólaposztogató diákmunkás jön velem szembe: tudom, hogy abszolut nem érdekel a szórólapon lévő aranyfelvásárlás vagy cipőbolti kiárusítás hirdetése, így tuti a kukában végzi a papírdarab; közben meg a zsebpénzért dolgozó…..
Sokan tévedésből azt gondolják, hogy a katolikus egyház elutasítja a homoszexuális embereket. Pedig illik tudni, hogy a szeretet nevében senkinek sem fordít hátat. Ahogy mondani szoktuk: nem a bűnöstől irtózunk, hanem a bűntől. Az ember nem maga határozza meg ösztönből fakadó…..
powerpuff 2013.07.10 14:47:56
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
"A szexuális érzék nem 14 éves korban kezdődik, ugye ez közismert. Tehát CSAK erkölcsi norma, hogy a kisegyereknek tiltjuk a szexet, de tudományos alapja nincs."
Tényleg nincs, csak a lelkileg megnyomorodott gyerekek.
De ahogy írtam: Csakhogy a gyerek pl. lehet hogy nem is tudja, hogy mi a szex, vagy NEM A MAGA TELJESSÉGÉBEN, nem feltétlenül tudja felmérni a tettei következményeit, és fizikailag, valamint pszichoszexuálisan még nem érett a szexre.
powerpuff 2013.07.10 14:52:18
@tobeor: Kár hogy nem lehet like-olni. :)
powerpuff 2013.07.10 15:16:53
@master24: Nem vagyok Isten, de szerintem semmi. Szerintem Isten szeret akkor is, ha férfiakhoz vonzódsz. Ítélkezni csak az emberek szoktak.
Enntrance Tanulj profiktól! 2013.06.24 21:12:39
Aki olvassa az AnnEnn-t, annak nem mondok újat azzal, hogy imádom Lisa Eldridge munkáit, videóit. Szimpatikus, őszinte, megnyerő, számomra nagyon szimpatikus jelenség. Lisa egyszer-egyszer vendégül látja a "sminkmesterek krémjét" egyszóval a legjobbakat. Köztük az egyik imádott…..
25. Ron Perlman A 25-ik helyen Ron Perlman áll, a Hellboy és annak folytatása a Hellboy 2: az Aranyhadsereg című filmekért. A produkció kedvéért Perlman órákat ült a smink szobában és jelentős edzéseket is beiktatott, hogy maximálisan hihető Pokolfajzat legyen. A filmek nagy…..
powerpuff 2013.06.21 20:29:00
@cyd: Miért? Az mióta színészi átalakulás, hogy beül a sminkes székébe?
Nem akarom lekicsinyelni a többiek színészi teljesítményét, mindegyiküket bírom, és nagyon jó színésznek tartom, de ledobni 20-30 kg-ot egy szerep kedvéért mindenesetre megerőltetőbb, mint leülni a sminkes székébe és ott eltölteni két órát (akár a forgatás minden napján). Egyszerűen csak nem értem, hogy miért azok kerültek a listára, akik.
Napjaink legfelkapottabb modellje - a minden tavaszi kampányban, minden magazinban és minden divatanyagban feltűnő - Cara Delevingne szépen apránként megválik Burberry ballonkabátjától, aztán minden mástól is :) A videó az i-D magazin aktuális számához készült. ..
Proszektúra Le a nőuralommal! 2012.09.11 21:55:55
Örvendetes, hogy végre valaki fel meri venni a kesztyűt és szembe mer szállni a nők elnyomó uralmával. Drága Varga István Képviselő Úr! Nem is tudja, hogy mennyire vártuk már ezt az őszinte igaz hangot! Hogy végre nem kell nekünk férfiaknak tovább lapítanunk saját hazánkban.…..
powerpuff 2012.09.12 18:14:45
@WOMEN: Van itt női hozzászóló, pl. én is az vagyok. Meg szerintem még egy csomóan, csak valószínűleg nem érzik szükségét, hogy a mellüket verve bizonygassák, hogy ők nők.
Elemezgetném még az írásod, de _zulu_ 2012.09.12. 14:53:53 mindent elmondott róla, ami elmondható.
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
atom Fürdésidő - eb a kádban 2011.12.07 07:00:00
Alig két hete, hogy lassított macskás felvétellel jelentkeztem, úgy gondoltam, hogy a kutyák se maradjanak ki a körből, így következzék ISO (remélem a fotós eredetű a név, mert akkor nagyon jópofa:), tehát Iso és a fürdésidő:) Korábbi lassított felvételes bejegyzéseim.…..
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
powerpuff 2011.10.14 15:57:12
@gentry:
Hmmm.... Szerintem inkább maradjunk annyiban hogy sokkal nagyobb genyóság szeretőt tartani, mint kurvázni. A 'kurvázni' és a 'korrektebb' szavak egy mondatban. Hát... Ha ki van mondva hogy mindkettő félrejárhat, az már nyitott kapcsolat, ami más lapra tartozik, nem keverném össze egy monogám kapcsolattal. Az öblögetés nem fog megvédeni. A betegségfóbiáról akkor beszélgessünk, ha esetleg partnernőd meddővé válik egy nemi úton terjedő bármi miatt (de ez inkább ne történjen meg).
powerpuff 2011.10.14 16:11:15
@gentry:
A monogám/nyitott kapcsolat téma messzire vinne. Ha Ti jól vagytok abban, amiben vagytok, akkor jó. :)
Gyakorlatilag erre szólította fel írásos utasítás formájában a blog egyik olvasóját az egyház.Most kapta kézhez a mellékelt "etikai utasítást". Feketével van kisatírozva a feleség, pirossal a férj neve.Annyit lehet tudni a házaspárról, hogy mindketten…..
powerpuff 2011.09.13 13:19:09
@neddie: Csak azért írok, mert a soraidból az látszik, mintha közel állnál ahhoz, hogy ennek a maffiának a befolyása alá kerülj.
Ha így van, akkor valószínűleg hamarosan meg fogják tiltani Neked, hogy ezt a blogot olvasd, de valószínűleg még azt is hogy internetezz.
"A nők igenis el tudják döntenni hogy mi a jó nekik." Ez nagy általánosságban így van. Az emberek 99 %-a el tudja dönteni hogy mi a jó neki. De néha mindenki elbizonytalanodik és fogódzót keres. Nincs ezzel semmi baj. Csak ki ne derüljön a fogódzóról, hogy egy polip ami lehúz a tenger fenekére. Ugyanakkor azt is írtad, hogy "Szerintem helyes, hogy megmondják a szegény nőnek hogy mit tegyen. Sokan olyan tanácstalanok hasonló helyzetekben."
Most akkor melyik is igaz? Döntésre való képesség, vagy valaki mondja meg hogy mit tegyünk?!
Ha az kell, hogy megmondják hogy mit tegyél, én megmondom, és ez még ártani sem fog: Dolgozz teljes munkaidőben, korrektül. Ne add oda a fizetésed jelentős százalékát szektáknak, hanem költsd magadra/családodra. Hetente néhány este menj el valahová szórakozni/olvass/nézz tévét/szexelj. Az életed tuti boldogabb lesz, mintha belépsz a szcibe.
Ha meg vagy borulva egy pszichológus/kineziológus rosszabb esetben pszichiáter előbb segít mint ők.
Minden jót Neked!
Átmész a haverodhoz, eldobod a zoknit az ágyról, fogod a gitárját, és játszol valamit. Aztán ő is bejön, és ő is játszik valamit. Aztán rájössz, hogy ez nem a haverod lakása, és életedben nem láttad még ezt a gitárt. Sem az embert a másik hangszernél.Koncertre menni…..
Figyelem! Ebben a bejegyzésben lehet, hogy megbotránkoztató információkhoz jutsz! Biztos hallottál már a kaszinók bónusz lehetőségeiről, melyben ajándék összegeket ajánlanak fel. Ezúton szeretném felhívni a figyelmet rá, hogy saját érdekében senki se éljen ezekkel. Ugyanis olyan feltételekhez kötik…..
”Képes vagyok arra, hogy a választást én hozzam meg és a helyes irányba haladjak. Ha ezt gyakorlom az életemben, akkor tisztelni fogom önmagamat. Mert önmagunk tisztelete nélkül nincs boldog kapcsolat sem” – ezúttal egy filozófiai módszertant kaptunk, melyben a lány…..
powerpuff 2010.11.11 12:14:59
Természetesen mindez csak magánvélemény, de szerintem ez az egész úgy gáz, ahogy van.

Szájbarágós 1.0:
Az OK hogy csak 23 éves vagy, na de azért alapszinten át kell gondolni ennyi idősen is dolgokat. (Bocsánat, természetesen nem gondolom hogy minden 23 éves ilyen...)
- Azt mondani ex-nek hogy "őt tekinted életed egyik legjobb választásának" nagyon durva. Sejtet, lebegtet dolgokat, amire baromira nincs szükség. (Főleg ha még tényleg nem tette túl magát rajtad.)
- Nehogy már ki merd jelenteni, hogy mert egy évig nem volt mással, elvesztegetett egy évet... És ha Neki több idő kell hogy feldolgozzon egy másfél éves kapcsolatot mint Neked, akkor mi van? Ne tekintsd nyomorultnak és sérültnek, mert valószínűleg nem az.
- Azt írod: "Sokat gyötrődött miattam. Nem értem, miért, hiszen kulturáltan megbeszéltük, hogy vége." Ha kulturáltan megbeszéltétek akkor nem lehet gyötrődni?
- Azért akarnád újrakezdeni, mert sajnálod?! Talán nem kéne ezzel megalázni a srácot. Meg annak is volt valami oka hogy anno szétmentetek, ha az az ok nem szűnt meg, ugyanaz fog történni.
- Amit csinált a srác az nem feltétlenül "ragaszkodás a múlthoz", szerintem inkább úgy hívják a dolgot, hogy feldolgozás/elengedés folyamata. Lehet hogy még nem ért a végére, de inkább hagynod kéne és nem keresni, ha kedveled az illetőt.
- "Meg tudtam volna fojtani." És miért? Mert nem úgy viselkedett ahogy Te, vagy ahogy Te elvárnád? Mert bűntudatod volt azért mert ő lehet hogy még nincs túl jól? Mi közöd hozzá hogy neki az elmúlt egy évben nem volt senkije. Ahhoz sem lenne, ha körbekefélte volna a világot.
(Most genyó leszek, de az van, hogy az hogy szerelmes volt beléd nem feltétlenül a Te érdemed. Azt nem csinálja az ember, hanem történik vele.)
- "Amikor kritikussá válok másokkal, ez azt jelenti, hogy rossz irányba megyek." Innét kezdve pedig MI VAN? Szerintem te nem mély vagy. Vagy legalábbis nem olyan értelemben ahogy gondolod magadról.
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
powerpuff 2010.07.31 13:33:46
Hát, valamennyire hasonló helyzetben vagyok, vagyis inkább voltam. :) Nekem sem volt könnyű megoldani, pedig 30 éves voltam amikor munkába álltam a jelenlegi munkahelyemen, azóta eltelt egy év. És az én kollégáim ráadásul jó fejek, korábban is ismertem őket, szeretem őket, stb. De megoldottam, bár még így sem volt könnyű. Pasikkal dolgozom, akik egymással érkezéskor, búcsúzáskor kezelnek, nekem pedig puszit adtak. Ami valójában - bármennyire is bírom őket - szerintem nem való egy munkahelyre. Munkahelyen kívül viszont (nekem) teljesen OK. Egy ilyen helyzet megoldása próbára teszi az ember diplomáciai érzékét. Aki pedig azt mondja, hogy küld el a picsába az illetőt és hagyd ott kapásból a munkahelyet, arról két dolgot tudok elképzelni:
1. Mindent felad az első problémánál.
2. Az illető magányos munkát végez, és ennek őszintén örül.

Ha kellemetlenül érint, márpedig úgy tűnik, hogy igen, akkor valamilyen formában szólni kell, ami tényleg nehéz tud lenni, gyanítom hogy egy 16 éves lánynak különösen. Mi fog történni, ha Te az elvárások ellenére egyszerűen csak nem mész oda puszit adni? A főnök fog odajönni hozzád és nyújtja az arcát? Ha nem, akkor egyszerűen csak kezd el elbliccelni a dolgot. Pár napig kellemetlen lesz, de aztán vége, rájön a pasi hogy Veled nem 'smárol'. :) Hidd el megértelek, de egyrészt nem vagy egyedül a problémáddal (bár ritka), másrészt megoldható, legalábbis ha minimális empátia van a főnöködben. Szóval:
- bliccelés,
- ha nem műxik, akkor kedves, zavart mosollyal "nekem ez olyan fura",
- ha van hozzá cérnád és fel tudod vállalni a konfliktust akkor határozott NEM,
- ha semmi nem műxik kilépés.

A trolloknak:
A főnök fizet, munkát ad, stb. Igen, így van. Én meg DOLGOZOM a pénzemért, nemde? Ha nem akarok nem puszizok... Ti éppen azt magyarázzátok egy 16 évesbe, hogy tűrjön el valamit, ami nem oda való, és őt szarul érinti. De tényleg mi lesz a következő? És ha az a szokás hogy az összes kolléganő leszopja? És ha a Te munkahelyeden az lenne a szokás hogy mindenki leszopja a főnököt, a PASI IS, akkor megtennétek? Vagy ne menjünk ilyen messzire: Mondjuk érkezéskör a férfi főnök barátságosan az összes férfi kollégájának kicsit megpaskolja a fenekét, az tuti jól esne, mi? Gondolom igen. Bírom ahogy nagylelkűen más farkával veritek a csalánt...
powerpuff 2010.07.31 13:43:04
@violiner@freemail.hu:
Nagyon jó ötlet. :D
Fel kell ismerni.Vége a köntörfalazásnak! Nem az a megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket. A tény attól tény marad! férfibűnözés létezik. Csak AZ van! Fajra, vallásra való tekintet nélkül! Erőszakos, durvák, abberráltak, erkölcstelenek! Az alapvető társadalmi normákhoz sem…..
powerpuff 2010.05.08 00:46:47
:)
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..