Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medlock

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
Az ősz első napján hozta nyilvánosságra közvélemény-kutatását a Sonda Ipsos és mandátumbecslését a Policy Agenda. http://nol.hu/belfold/20100901-valtozatlan_eroviszonyok http://www.stop.hu/articles/article.php?id=731954 A két hír kevés újdonsággal szolgált ugyan, de a média…..
Ha a belső viszályoktól hangos és ellenfélkép nélkül maradt párt októberben újra az "elvárthoz" képest sikertelenebbül szerepel, az az ellentétek eszkalálódásához, a mérsékeltek és a szélsőségesek közötti "nyílt kenyértöréshez", egyes csoportok…..
Tegnap a Mokka című műsorban elhangzott újra, amit már eddig is lehetett sejteni. Ha a Fidesz kétharmados karja nem terjed ki a Fővárosi Küzgyűlésre de még a többség sem lesz meg, akkor vajon kivel lépne koalícióra Tarlós, Mr. már majdnem én vagyok a főpolgármester, de azért…..