Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chils

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
  A cikk alapját a Lockpickfan-tól kapott leírás képezi. Ezúton is köszi neki! A képek a jelölésről az Impressionstechnik könyvből vannak Oliver Diederichsentől.   Voltatok már úgy, hogy van egy záratok, de nem találjátok a kulcsot hozzá? Pedig ugye klassz lenne a…..
Megjelent: ILGA Newsletter, 2003 január Fordítás: Bandi A San Mateó-i (USA) fiú lánynak született, és az elfogadás egy atipikus esetét osztja meg velünk San Mateo - Butch Greenblatt szereti a spagettit és a szalmakrumplit. Szobája falán barátnők fotói, képregények,…..
chils 2011.07.11 13:57:25
www.scribd.com/doc/7364903/Eckhart-Tolle-Megszolal-a-csend
megvan hangoskönyvben is lehet hogy ez segit meked Diabolus Vomica nézd meg még többi művét is pl uj föld most hatalam ez mind megvan hangos könyvben ez amit ide irtam az mind alternativa remélem tudtam segiteni
A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Transsexualism: A Primer. Second Edition, August 1996. Re-published by The Looking Glass Society by permission of the original author. A magyar változat munkatársai voltak:   - Fordítás: Bandi…..
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
Hello Lockpickerek! Ismét sok minden történt az elmúlt időkben, így több dologról is beszámolhatok. De kezdjük szépen sorjában... Júliusban megtartottuk az első magyarországi lockpicker találkozót. Mivel ez az első volt, nem nagyon tudtuk, hogy mire kell/lehet számítani, így…..
Hello Lockpickerek! Felhívásunkra hárman is küldtek képet saját készítésű pickekről. Ezeket a képeket szeretném itt bemutatni: "Adi add" képei az ablaktörlő merevítőből készített saját készítésű pickekről. Elmondása szerint éppen egy FAB lakaton…..