Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokszostoni

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt mindenki elveszne a karácsonyi giccsben, lássunk egy kis megelőlegezett borzongást, ugyanis a sírás, a nevetés és az új világok felfedezése mellett rettegni is lesz okunk, ha 2017-ben moziba megyünk. Készül ugyanis a filmvilág nem egy és nem is kettő ígéretes thriller,…..
kokszostoni 2016.12.22 00:41:51
Tolom be a belem feszt másnaposan a pékségbe. Nem lep meg, bazze, még mindig a Juci néni ott a főgóré. Még kis porbafingó voltam, de Juci néni már akkor is a pékségben csapatta, és már akkor is öreg volt, mint a Mátra. Nagy spíler volt az öreglány, elfogyasztott vagy 5-6…..
No, gecikéim, baszottul régen írtam. Ennek nem az az oka, hogy nem akartam, sem az, hogy megdöglöttem, mert ha megdöglöttem volna, akkor most meg nem írnák, hanem ültem, na. De baszki majdnem 2 évet, és most darálhatod a pofámba, hogy az lócsöcs, hogy te 10-et lehúztál…..
Kokszos Tóni okosságai Reload 2011.06.10 20:36:00
Szilveszter óta nem írtam, hogy a hód retkes faszát. Ennek több oka is van. A karácsonyi partyn, mely végül egybefolyt az újévi partyval sikerült olyannyira bebasznom, meg betépnem, hogy úgy két hét múlva ébredtem fel valami nyanyák közt a hospitálban. Állítólag előtte…..
No, basszameg, csak elkezdődött ez a retkes év is. Már a faszom kivolt ezzel a habcsókos, fenyőillatú családi parádéval. Én, mondjuk maradtam volna itthon a valagamon, felhozok egy láda sört, oszt nézek valami Bud Spenceres filmeket, vagy verem a farkam a porkára. De persze nem lehet,…..
Faszom, ránézek a naptárra, mondom mér piros ez, mikor az asszony nem is menstruál. Aztán belibben ilyen pendelybe, hogy aszongya, szívem, itt van minnyá a karácsony, ugye vettél nekem valami szépet, azt a Bulgari gyűrűt, ugye, ugye? No, bazmeg, ha nem szól, kajakra elfelejtem, ami…..
Kokszos Tóni okosságai Boaparty 2010.11.27 22:27:00
Na, de geci régen írtam, de a faszomnak sem volt ideje irkálni. Egész nap az edzőteremben kellett navigálnom ezeket a kis petyhüdt pöcsöket, mer asziszik, mikor meglátják a 90 centis átmérőjű karizmomat, a sakktáblakockás hasizmom, meg a zuhanyzóban a 43 centis farkam (2 hónap…..
Geci régen írtam, de basszameg, olyan elfoglalt voltam, hogy az utóbbi hetekben a pöcsöm nem tudtam tisztességesen kiverni. Volt ez a bodys verseny, a kategóriában hárman indultunk, és csak az a buzerátor Roli meg a még nagyobb buzerátor Árpi előzött meg, de csak azért, mert…..
No, szóval ott tartottam, hogy nem állt fel a bré. Persze mindezt kurvára nem vallottam be senkinek, sőt, a kondiban egykedvűen meg is pörgettem a lompost a közös zuhanyzóban a sok kis mazsolapöcs előtt, csak, hogy tudják kivel van dolguk. Láttam is, hogy átfut az arcukon, hogy olyan…..
Az van, gecik, hogy hiába mondják, hogy férfiember ilyenről nem beszél, ezt mind faszság. Mert igenis, az ember statuáljon példát, és vállalja fel, hogy mások is okuljanak a példájából, hogy rohadt módon átbaszták farokügyileg. Mert talán az eddig sem volt titok, hogy mekkora…..
 Hajnalban hív nagybátyám a Lajos, hogy geci, kapd össze magad , és eriggy a Börzsönyi úti rendőrkapitányságra. Valami faszom dzsipó vagy arab banda elkötötte a verdát, de a szart is kiverem belőlük, ha meglesznek. Normál esetben mondjuk le se szarom, hogy mi a helyzet ezzel a…..
 Ma reggel felkelek, és mire ébredek? Ott áll a csaj vigyázzba állva, kajástálca kezében. Aszongya, szívem, itt a friss kroásszan meg kávé, ahogy szereted. Mondom mi a faszom, de azért bezabáltam, ha már így kínálta, ne mutatkozzam illetlennek meg úgysem volt még ilyenre…..
Ma találkoztam a Gergővel az utcán. Egy jelentéktelen kis geci a teremből, látszik, hogy minden erejével azon van a kis suttyó, hogy rám hasonlítson, ami persze alapból képtelenség,mert nekem genetikai hajlamom van a tartásra, míg ez hiába erőlködik 25 órát egy nap meg szarik…..
Kokszos Tóni okosságai 2010.08.28 00:32:00
Aszongya a csajom blogoljak. Mondom mevan? Én a hagyományos cuccokat tolom, nem bízok ezekben a modern doppingokba. Nézd meg, gecó, a Zsíros Robit! Két hónap alatt olyan izomzata lett, hogy mindenki összeszarta magát, mikor meglátta, aztán meg vitték intenzívre, mert totál…..