Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sey21

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint Márton, a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium végzős diákja, a Független Diákparlament frissen megválasztott 2017/18-as középiskolás diákképviselője még korábban írt egy levelet az Oktatási Hivatalnak az általa nap mint nap tapasztalt problémákról. Választ egyáltalán nem kapott, most…..
sey21 2017.10.29 21:23:45
@Ballib cenzúrázók réme 25: Miről beszélsz? Ez csúsztatás. Nyilván minden rendben van az oktatással. A te hozzászólásaid kontra produktívak. A problémákról próbálod elterelni a figyelmet. Láttam más bejegyzéseknél is. Ülj le fiam! Elégtelen (1).
sey21 2017.10.29 21:37:33
@Ballib cenzúrázók réme 25: "Érthetetlen.

A ballibek még mindig széllel szemben hugyoznak.

Nem kiell migráns.

Nógrádinak van igaza, és ezt a magyarokelsöprő többsége is tudja.

A blogger azt hiszi, ha sokszor leírja a ballib hazugságokat, akkor több lesz a Soros álztal meghülyített elmebeteg.

De téved. A számuk maximumra ért. Nem lesz 500.000 marhától több soha a büdös életbe. " Helyesírás: Ülj le fiam! Elégtelen (1).
Csehország a söreiről ismert, az országban számos sörfőzde működik, melyek mind némi egyedi ízvilággal bíró sárga, gyöngyöző italt kínálnak. Egy korábbi prágai látogatásom alkalmával, a kozeli sörgyárban tett túra során tudtam meg, hogy a cseh sörök a helyi egyedi, selymes víznek köszönhetik…..
A nyár legtöbbünknek az utazás időszaka, és sokan szállunk szívesen vonatra – akár hosszabb utakra indulunk, vagy közelebbi állomást célzunk meg. Utunk során sok különleges pályaudvart láthatunk, ezért mostani gyűjtésünkben Európa legszebb vasútállomásaiból mutatunk egy válogatást. Ha úgy érzitek,…..
sey21 2016.08.20 11:22:49
PoliPraktika Jog-hurt 2016.08.03 08:28:14
Hétfőn az is kiderült, hogy léteznek olyan tejtermékek, melyeket kihívóan közösségellenes magatartás gyakorlására is fel lehet használni. A sokak által kedvelt joghurt, de még inkább a kefír megbotránkoztatóan életveszélyes támadófegyver, amely a törvény teljes, de leginkább rendkívül rapid jellegű…..
sey21 2016.08.03 21:41:45
@TarkaGéb: Demszky Gábort tojásokkal dobálták. Nem emlékszem, hogy bárkit is elítéltek volna.
A rosszmájúak szerint az öntömjénező, szenzációhajhász, egoista és nyereségvágyból elkövetett társadalmi torzulást előidéző magyar politika krémje kizárólag egy esetben képes egyhangúan és egyből megszavazni valamit, amikor a saját fizetésemelésükről van szó. Ehhez…..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár a múlt héten hivatalos facebook oldalán is elbúcsúzott a kormányzati munkától, összegezve az általa legfontosabbnak tartott eredményeket. Elég hosszú, a facebookra szkennelt formában feltöltött levelét most itt is közöljük. Majd…..
sey21 2014.06.20 20:43:11
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
A legfrissebb PISA-tesztek alapján a magyar diákok nemcsak a humán és természettudományi tárgyakban maradtak le az OECD-átlaghoz képest, hanem a kulcsfontosságú problémamegoldás  területén is a sereghajtók közé kerültek. A 15 éves diákok körében elvégzett tesztek alapján az…..
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tegnapi napjának a híre, hogy szabotőr társasházi közös képviselőket kaptak el, akik nem tették ki az ilyen rezsitájékoztatókat. Vagy valaki leszedte a papírt. Ki tudja? A sajtóközleményből olyan kellemes árad a tömény hülyeség és a…..
sey21 2014.04.03 20:28:39
@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:

" KÖTELEZŐ tájékoztatni a ház lakóit a megsporolt rezsicsökkentésről." Tényleg ennyire egyszerű a drótozásod? Valóban tájékoztatni kellene az embereket, hogy miként spórolnak a rezsicsökkentéssel! Viccesek a hozzászólásaid. Te biztos valami agymosott kis bérenc vagy. Ajánlom figyelmedbe a Tanú című filmet.
Tegnap azzal foglalkoztunk, hogyan derült ki  a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (röviden Klik) vezetésének inkompetenciája, majd azzal, hogy a kormányzat hogyan nem tett semmit a vizsgálat szerint visszamenőleges szerződéseket kötő, törvénytelen…..
sey21 2014.01.30 22:32:51
sey21 2014.01.30 22:26:35
Forrás: Europress-AFP Andrey Stenin Egyszerűen hihetetlen, ami ukrajnában történik. Nagyon durván elszabadultak az indulatok, a tüntetésnek már több halálos áldozata is van, valamint többszáz sérültje, mindkét oldalon. Összeszedtem a netről némi képanyagot, hogy érezzétek a…..
sey21 2014.01.24 23:16:05
@fejetlen bárd: Te mi a f@szról beszélsz? Nem is értem.
Az ilyenek miatt történhetnek meg tragédiák. Gondolod, hogy pont a "fotós neve, kiadó hírügynökség vagy lap" nevét kellene megadni? Lehet, hogy a GPS-koordinátáit is meg kellene adni. Lehet, hogy a követség munkatársa vagy?
Vegyél mély lélegzetet és K@pd be!
sey21 2014.01.24 23:46:57
KGB
A száraz tények: Jimmy Page, a világ egyik legjobb rockgitárosa ma lett hetvenéves. Ráadásul nem csak mi mondjuk, hogy mekkora zseni ez a bácsi, hanem egy rakás lista is erről beszél. A Rolling Stone 2011-es Minden idők 100 legjobb gitárosa összeállításán például csak Eric…..
sey21 2014.01.10 00:08:53
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Sokan naivan hihettük, hogy aki szerint két tankönyv nem kettőt jelent, hanem sokkal többet, annak szellemi mélyrepülése végre-valahára tényleg megfogta a padlót, és ennél már nincs lejjebb. De van. Karácsony előtt Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár asszony röpke egy hét…..
sey21 2013.12.24 16:59:36
Így karácsony-újév táján sokakban felmerül a kérdés, mit is kívánnának maguknak az ünnepekre meg az új évre, ha egy jótündér egy suhintással meg tudná valósítani a kérést? Van, aki csak saját elméje szintjén álmodozik, van aki szúk körben, családjával vagy épp…..
sey21 2013.12.24 12:30:41
@imres: Kedves te kis te!
Hoffman MSZMP Rózsa elvtársnőnek egyetlen hiteles gondolata nincs az oktatással kapcsolatban. Te mint bértollnok mi a fenét tudsz az oktatásról?
"Ha bármely, az államhoz köthető gazdasági ügyben jogsértésről van tudomása, tegyen feljelentést, hiszen ez kötelessége is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2012. május 7-én a Parlamentben Karácsony Gergelynek. Nem először és nem utoljára: ez rendszeresen visszatérő érv,…..
Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a hazai bivalyerős performanszok közé tegnap egy igen erős versenyző lépett be. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a debreceni közműcég és városvezetők közpénzen vagy saját zsebből fizették a floridai útjukat, de az Együtt-PM tegnap…..
Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítani gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat  - mondta Orbán Viktor október 23-án egy katonai sorfal előtt, az állami ünnepségnek csúfolt pártnaggyűlésen a CBA önkénteseknek abban a beszédében, amelyben…..
sey21 2013.11.13 20:19:43
@putris72: Ha voltál katona, akkor tudod, hogy lőgyakorlaton 6db töltényt adtak. A katona 3 töltény ellőhetet egyesével a maradékkal pedig sorozatot lőhetett. A rendőrségnek mennyi töltény jut az éves lőgyakorlatára?
Vicces ember vagy. Hö, hö!
Írt nekem a NagyVezír, elsőbbséggel küldte, Mikor láttam bevallom, hátast dobtam tőle. Egy levél és csak nekem,  ez már igen srácok, Milyen kár, hogy néhány éve nem szavaztam rátok! Azt írja az elnök úr, hogy mindannyian győztünk, Szép magyar kalákában, mindenkit…..