Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stardust

3 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A moszkvai metró aluljáróknak híre van, turista látványosság. A szerelvény az otthonról is jól ismert retró darab. A tömeg kicsit jelentősebb a hazainál, 7-9 millió embert szállít naponta. A 12 metró vonal összesen 325 km hosszú. A legmélyebb pont 74 méterrel a föld alatt…..
stardust 2014.09.22 21:08:11
Egy előző postodban (wowmoscow.blog.hu/2014/09/12/5_dolog_amire_nem_talalok_szavakat) azt írod, hogy "...Az orosz populáció meglepően nagy hányada beszél angolul- szerinte." Ebben a posztban arról panaszkodsz, hogy senki nem szólal meg angolul.
Ezek szerint ha lemennek a metróba, hogy veled találkozzanak, elszáll az önbizalmuk?
A veterán Ferrarik gyakori látogatói az aukcióknak, de kevés olyan van amely a közelébe érne az 1953-as 340/375 MM Berlinetta Competizionénak. Az autó nem csak teljesítette az 53-as Le Mans-i 24 órást de sikerült ott második helyen beérnie. Igazából az sem kisebbíti ezt az…..
stardust 2013.02.09 21:03:21
coachblog A cég vajon mi? 2012.11.22 13:57:39
A cég vajon ki? Ember? Állat? Tárgy? Élő? Élettelen? Valami más? Mindegyik? Egyik sem? Meddig ugyanaz és mikortól más? Mi teszi állandóvá? Mik a külső határai? A neve? A székhelye? A tevékenysége? A tagjai? Az ügyfelei? Mi történik ha valaki távozik a cégtől? És ha…..
Egy nagyvállalat vidéki egységének vezetőjével beszélgetve előjött az oly' ismerős "Régen minden jobb volt.." téma. Elmesélte, hogy kollégáival régebben legalább hetente egyszer elmentek sörözni, kapcsolatuk pedig - túlmutatva a kollegiális viszonyon - sokkal inkább barátinak…..
I've created a monster, 'cause nobody wants to See Marshall no more, they want Shady Eminem: Without me --- Egy ismerősöm arra panaszkodott a minap, hogy az Excel táblázatai átvették az élete feletti uralmat. Gyakorlatilag már az Excelből él: ott tartja nyilván a napi feladatait…..
  Ha azt mondjuk, hogy a jövő építészei utcabútorokat lopkodnak Óbudán, az nem hangzik túl jól. Pedig ez történt és nagyon helyesen tették. Az Építész Szakkollégiumosok elhatározták, hogy felturbózzák kicsit azokat a padokat, amelyek nem hogy elhasználtak, hanem…..
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
Az Egy nap a városban blog küldetése, hogy felhívja a figyelmet a körülöttünk található szerethető dolgokra, ezért is örültem a legutóbbi idegenforgalmi világnapnak: egy rakás ingyenes turistajáratot szerveztek városszerte (akik nem is hallottak róla, azoknak itt egy…..
A korrupció már a helyi építési szabályok megalkotásánál van jelen. Az áruházak és benzinkútláncok jelentős része így épült. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár vizsgálódik, hogy hogyan épülhetett Felsőzsolca mellett egy Auchan áruház a Sajó árterébe, ami…..
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
stardust 2009.10.29 14:27:31
@Viktus: én azt írtam, hogy elképzelhetőnek tartom a történetet, és nem azt, hogy a mozdonyvezető elég fékutat vett. te még sosem kezdtél el egy NAGYON KICSIT KÉSŐBB fékezni kocsival/bringával/görkorival? ha igen, akkor képzelj magad mögé néhány száz tonna vasat, benne néhány száz emberrel. A falevél pedig hullik, folyamatosan, mert ősszel ez a dolga.
stardust 2009.10.29 14:36:03
@Manci néni, a szomszéd: nehéz lenne bevallanod, hogy pont ehhez esetleg nem értesz?
A Homár egy újságíró haverja jó barátja az Aquaworldben borzalmas körülmények között meghalt kisfiú szüleinek. A szülők rajta keresztül kérték meg a Homárt annak a közlésére, hogy nagyon szeretnék, ha Soma keddi, dunaújvárosi temetésére nem mennének újságírók és…..
36,5 millió fontért vett új magánrepülőgépet Slavica Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonos Bernie Ecclestone márciusban elvált felesége. Az 51 éves, horvát származású szépasszony gépe kétszer akkora, mint volt férjéé, a Gulfstream G550 minden luxussal felszerelt, két fürdő-,…..
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Szóval miután 'megvádoltak' azzal, hogy irigy vagyok Gerendai (gazdasági) sikerére, akkor talán elmondanám, hogy egész pontosan mi is a bajom a Szigettel mostanában. A problémámat röviden összefoglalva talán így lehetne kifejezni: A Sziget egy klasszikus magyar…..
Az idei sziget egyik legnagyobb dobásának tűnő Madness zeneisége és szövegvilága több évfolyamnyi generáció számára adott kiindulási alapot az életben, még az angol munkásosztálytól kulturálisan olyan távoli helyeken is, mint proletár Magyarország. A kérdés csak az volt,…..