Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peterson

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla a hétvégén: Azurák Csaba véletlenül adásba került pihengetése egy idei nemzetközi híradós bakiparádéba is bekerült. 11:38-nál lehet rajta ismét nevetni!..
Peterson 2015.12.14 19:50:32
Forrás: youtu.be/JRqieDyEnOg
Elegánsabb lett volna beágyazni.
Balcsi helyet Balin pucsított a művésznő, harsogja a mai Blikk, közvetlenül Frei Tamás 100-milliós buktája mellett. ..
A Föld nem mozog. Megmutatom. Ha kimegyek a reptérre, hogy Kínába menjek (Szaudi-Arábiától kelet felé), és a gép megáll a levegőben, akkor Kínának nem be kéne fordulnia alám? Ha a másik irányba halad, akkor meg sose érek el Kínába. Mert az is forog a bolygóval.  Galileo meg…..
Az idei Super Bowl alatt a Coca-Cola egyik reklámfilmje (fent) azt a sokszínűséget ée változatosságot ünnepli, ami a mai amerikai társadalmat jellemzi, azt, hogy spanyol, kínai, magyar és olasz ajkúak is békében élhetnek egymás mellett, szóval pont annyira pátoszos és szirupos (na…..
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
Peterson 2014.01.06 19:11:16
@BSz: Nem, a betörés mindenképpen csúnya dolog, függetlenül attól, hogy nyitva hagyod-e az ajtód vagy sem. Itt nem erről van szó, nem az a kérdés, hogy ki a hibás mert az teljesen egyértelmű. A dolog lényege az lenne, hogy a betörés/erőszak ne történhessen meg. Egy elvágott torok semmivel sem gyógyul gyorsabban attól, hogy tudjuk azt, hogy egy tökéletes világban ilyesmi nem történhetne meg. Természetes, hogy ki a hibás. Itt a lényeg az lenne, hogy azokat a tényezőket amik növelik az esélyét az erőszaknak/rablásnak/betörésnek megpróbáljuk minimalizálni. Valójában persze a Te döntésed, tőlem nyitva hagyhatod az ajtód. :)
Az egykori Hannah Montana, a gyereksztárból lett tiniikonból lett botránydíva a tegnap esti MTV European Music Awards-gála alatt megint gondoskodott arról, hogy a bulvárlapok címlapjára kerüljön. Az Amszterdamban rendezett díjkiosztón Cyrus először is pont úgy twerkelt, azaz…..
Megírtuk, hogy a Starz Rambo-tévésorozatot tervez, egészen pontosan itt, és meglebegtettük, hogy a 67 éves Stallone akár el is vállalhatja a nyugdíjas halálosztó szerepét a kis képernyőn is.  Hát lófaszt. Sly ügynöke nagyon sarkosan és szárazon azt nyilatkozta, hogy…..
Villáminterjúk Monte-Carlóból sorozatunk következő alanya Tracy Spiridakos, aki a Revolution egyik főszereplője éppen. Ő alakítja az apokalipszis után is állandóan tökéletes sminkben és frizurában rohangáló Charlie nevű csajt, aki a történetben a tesóját keresi. A…..
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Peterson 2012.10.03 17:48:00
@Terézágyú: Vannak azér még életben olyan csatornák ahol nem nyomnak orrba szájba trash realityt. Megvehettek volna bármit (most csak egy példát mondok) egy amazing race-szerű formációt, vagy egy junkyard wars-szerűt, vagy bármit... annyi féle kevésbé gyomorforgatóan ocsmány formátum van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Ugyanúgy meglett volna a nézettség. De ők ezt az utat választották. A közizlés nem egy kőbe faragott dolog, formálható. Hát ők formálják is alaposan.
Peterson 2012.10.03 17:53:19
Peterson 2012.10.03 18:17:04
@Terézágyú: Értem én, hogy miért van és belátom, van értelme, a dealerkedéssel is milyen kurva jól lehet pl. keresni, de attól még... érted... :)
comment:com Hírek kávé mellé 2012.10.02 10:00:00
Tegnap volt ötven éve, hogy elindult a tévében a Tonight Show Johnny Carsonnal. A talkshow-k világának jelenlegi helyzetéről, pontosabban a Jimmy Kimmel vs. David Letterman vs. Jay Leno csatáról Index anyánkon írtunk nemrégiben. George RR Martin azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy a…..
Nemcsak nálunk vannak olyan idóták, akik szerint a saját nemhez való vonzódás az valamiféle ördögtűl való kórság, amit minden eszközzel irtani kell, akár rendőrkutyák fejbe rugdosásával is, ha úgy alakul, ugye. A melegfelvonulásokon hőbörgő fasiszták pont olyan csökött…..
Peterson 2012.07.11 15:47:14
@Kingstone: Maga a vallás vagy a hit önmagában nem baj, amíg nincs hatása a társadalomra és nem szolgáltat alapot morális kérdésekben, vagy indokolja meg valakiknek a valamilyen alapon történő kirekesztését. Ez viszont nagyon ritka mert a vallás és a dogma többnyire kéz a kézben járnak egymással. Pont ezért kellenek egy vakon vallásos országban is ilyen címlapok, mert ez eleinte ugyan valóban felháborodást okoz de hosszú távon szerintem segíti a változást. Az ilyen akcióknak köszönhető például, hogy bár a biblia szerint még simán belefér, mi mégsem tartunk már rabszolgákat és a nőket sem kell feltétlenül feleségül vennünk akiket előzőleg megerőszakoltunk. Valakik valamikor felhívták arra a figyelmet, hogy ez rossz és ez meghozta a változást. Sokkal hatékonyabb eszköz ez mint pl. egy felvonulás ami ahelyett, hogy arra hívná fel a figyelmet, hogy ők mennyi mindenben hasonlítanak mindenki másra épp az ellenkező hatást éri el. Ebben teljesen egyetértek Veled.
Peterson 2012.07.11 20:32:01
@fovarosi.blog.hu: A dolog lényege szerintem nem az lenne, hogy a probléma "előkerüljön" amit egye fene megoldunk, aztán meg majd toleráljuk őket valahogy. Sokkal fontosabb lenne a hétköznapi embert látni bennük és felismerni, hogy sík-ugyanolyan emberek mint bárki más és ennél fogva ugyanolyan alapvető emberi jogok illetik meg őket is. Ez nem problémamegoldás meg tolerancia kérdése, hanem szimplán csak magától értetődő emberi gondolkodás. De a gond az, hogy rózsaszín boában és férfitangában szambázással maximum kegyes toleranciát lehet elérni (nem, azt se!) de a cél meg ugye pont nem ez. Mondok egy példát. Én sem "tolerállak" amikor úgy gondolom, hogy bármikor ideírhatod a véleményed, hanem egyszerűen tök egyértelműnek tartom. Mégcsak meg sem fordul a fejemben, hogy ez ne így lenne. Ez pedig hatalmas különbség! Szerintem ez a címlap sokkal közelebb juttatja őket a céljaikhoz mert sokkal emberibb képet mutat róluk mint egy felvonulás. Nekem legalábbis.
Utolsó részéhez érkezett a Spartacus második évada, ami sajna nem lett olyan jó, mint az első, amiben az ötödik rész után már volt történet és igazi, vérbő intrika is a csöcsök meg a vérfürdő mellett - ráadásul az új főszereplő sem olyan meggyőző, mint a készítők…..
Van két videónk Steven Spielberg TNT-re forgatott scifisorozatához, illetve annak második, többek szerint felesleges évadához. nekem bejött az első is az összes marhaságával együtt, ezt is megnézem. Nyáron lesz. ..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
A The River pilotjának a végén a klasszikus vicc jutott eszembe Józsibácsiról és az első sétarepüléséről, mert azt sejtettem, hogy az ABC midseason sorozatában lesznek beszaratós jelenetek, de azt nem, hogy vagy háromszor úgy is a frász jött rám, hogy nagyjából tudtam, mi fog…..
Március 15-én érkezik a képernyőkre az Ashley Judd főszereplésével készült Missing, amiben egy ex-CIA ügynök muter eltűnt fiát keresi Európa szerte, legalább olyan eltökéltséggel, mint amivel Liam Neeson ment Maggie Grace után a Taken című nagyszerű akciófilmben. Juddtól…..
Peterson 2012.01.25 16:50:32
@kerikak: Igenigen, közben eszembe jutott, hogy pl. a szigetben is bár már lóg de még úgy ahogy életben van amikor meszólal a végefőcím első akkordja.
A bulvárlap szerdai számában csúcsra járatta a világ végi hangulatot a Blikk asztrológusa, Papp Gréti.A Mindent a horoszkópról című sorozat 3. részében már eltűnt a hagymázas jósolgatás arról, hogy milyen spirituális felemelkedést hozhat az uralmi helyzetben lévő Neptunusz,…..
Annyira, de annyira akartam szeretni ezt a sorozatot, hogy az valami hihetetlen, komolyan, Két olyan színész is van benne, akit kedvelek (Jason O'Mara és Stephen Lang), a történet az időutazással és a dínókkal engem nagyon érdekelt, az ilyen ember vs. természet cuccok meg mindig is a…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Peterson 2011.10.17 17:07:56
@dzsefi: De attól az még rossz, érted? És nem ruházza rád a felelősséget a létezésééért azokról akik létrehozták! Ez baromság, nem vagy hibás érte, ezt felejtsd el! Hogy éppen mi büntetőjogi kategória és mi nem azok közül a dolgok közül amik nyilvánvalóan káros hatással vannak ránk, az most teljesen mellékes. Igen, ez nyilván nem olyan mint a drog, ezt nem lehet csak úgy "betiltani" hiszen itt ugye nagyon nehéz húzni egy vonalat. De ez nem mentség szerintem. A csatornáknak saját felelőssége ez, mert mindenkiben így bennük is kell, hogy legyen bennük egy fék, ami egy bizonyos ponton behúz és azt mondja, hogy nem "ezt már nem!", még akkor sem, ha a jelenlegi szabályozás engedné, mert ez rossz, mert ez csak árt mindenkinek, ettől az emberek hülyék lesznek mint a segg. Ez az ő felelősségük. Pont.
Peterson 2011.10.17 17:17:22
@Vad.Korte: Értem amit mondasz, de még mindig azt hiszem, hogy van azért egy határ, amin túl már a puszta piaci siker nem teremti meg egy nyilvánvalóan ártalmas termék létjogosultságát. És főként nem teszi azt semmivel sem jobbá mint előtte.
Peterson 2011.10.17 17:56:15
@Vad.Korte: Persze, hogy nem hagyod, én sem, de itt ugye nem rólunk van szó hanem főleg a leginkább befolyásolható 12-16 éves korosztályról. Nekem egyébként személy szerint nem is a dugásokkal van bajom, az ugye az élet része, és azt sem gondolom, hogy teszem azt egy mellnek sokkal titkosabb dolognak kellene lennie mint mondjuk egy vállnak vagy egy könyöknek. Sokkal több gond van a pedagógiai hatásokkal, hosszasan sorolhatnám hogy mennyi mindennel van baj, olyasmik amelyek egyébként simán beleférnek a jelenlegi szabályozásba, képtelenség is lenne beszabályozni őket. El tudsz képzelni olyan szintű szabályozást, hogy mittomén "Dögleni, cigizni, este jólbebaszni képernyőn tilos mert azt sugallja, hogy ez a természetes viselkedés, ez az élet rendje és ez így kúl"... Röhejes lenne. Hanem itt jönne képbe ugye a csatorna önkontrollja, ami nincs. És ez az ő saruk szerintem.
Szegény Andy Whitfield nem érhette meg a Vengeance azaz Bosszú alcímű második évadot, mert legyűrte a rák, de a sorozatot ettől még forgatják, mert a tévés biznisz már csak ilyen kegyetlen. (Jó, megértem a producereket is, csak nem tudtam hogyan bevezetni a posztot, bocs.) A videó…..
Peterson 2011.10.13 07:26:21
Az Apple nemrég elhunyt társalapítóját lehetett nem szeretni, de azt még ellenségei is elismerték, hogy Jobsnál kevés jobb szakember tevékenykedett a számítástechnikában. A Discovery Channel villámgyorsan be is rendelt egy dokumentumfilmet, amiben a Mythbusters két műsorvezetője…..
Az egyre inkább Kevin Bacon-arcú Kiefer Sutherland nyolc évadnyi világmegmentés után ezúttal egy reptéri dolgozó bőrébe bújt, akinek a 11 éves autista kisfia a jövőbe lát, és még egy vödör popcornból is merényleteket meg tömegbalesetet jósol. Hősünket egy csinoska…..
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..