Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bíró Zoltan WWW.grain.hu

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AXN új AXN Player szolgáltatásáról szóló posztban már felbukkant a hír, hogy holnap indul a csatornán a Ments meg! 5. évada, októberben pedig érkezik a Hatalom hálójában, sőt két újonc is: a BBC vicces-vámpíros sorozata, A vérfarkas, a vámpír és a szellem valamint a…..
A Zugügyvédet egyik szponzora kérte meg az alábbi hír közzétételére: Idén ősszel, október 4-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a CompLex Jogász Poker Open ingyenes pókerverseny, kizárólag jogászoknak. A korábbi két verseny pozitív visszajelzéseire alapozva…..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
Subba Lazulás Izraelben 2009.09.15 14:25:00
Jó. Lőnek, robbantanak, dögmeleg van, de azért ez laza!..
Hiába van ingben, és hiába kopaszodik szimpatikusan a fickó akkor is egy biciklitolvaj! Mi pedig tudjuk, hogy az a modern / trendkedvelő ember egyik legnagyobb ellensége! Bam-Bam!   ..
"Egész apró sünit láttunk tegnapelőtt tök egyedül császkálni a dél-budai utcánkban, ökölnyi volt az egész állat csupán. Szerintem marhára meg volt ijedve az utca közepén, úgyhogy felvettük és kitettük a fűre, de alig tudott mászni benne, olyan apró volt" - írta…..
Megverték a Tv2 sportriporterét Franciaországban. Németh Balázs és ministábja épp Marseille Castellane negyedében próbált forgatni, amikor ezt a helyiek nagyon rossz néven vették és megütötték a riportert. A felszerelést viszont sikerült kimenteni - írja a Tvblog.Távozik a…..
A gazdasági világválság hatásainak illusztrálására valószínűleg a Szingapúr kikötőjétől 50 kilométerre horgonyzó, csaknem ötszáz kísértethajó "portréja" lenne a legmegfelelőbb. A tartósan leparkolt, rakomány, uticél és legénység nélkül várakozó…..
Vastagbőr Álomrandi Cével 2009.09.15 13:31:00
Nu, zeroval kb. ott tartunk, hogy már a fene sem akar cigókról posztot írni, mert minek? Kb. csak ugyanazokat a közhelyeket tudnánk pufogtatni, sajnos. Tudjátok, van az olyan típusú ember, ki úgy nyomatékosítja a mondani valóját, hogy bazzmegel a mondat végén, de ha túl gyakran…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Nem oly nagyok ezek a fizetések, hogy ennyire el kellene dugni a róluk szóló információkat. Az önkormányzati média pedig ismételten kínosnak ítélte, hogy szóljon arról, ami a lakosságot érdekli. Miért kellett erre húsz évet várni? Nem is érti az ember, hogy eddig miért voltak…..
 Addig bírtam, hogy a kutya karanténba kerül. Nem igaz, hogy az ember a szenvedéstöl megtisztul, jobb lesz, bölcs és megértö. Az ember hideg lesz, beavatott és közömbös. Mikor az ember, elöször életében, igazán megérti a végzetet, csaknem nyugodt lesz. Nyugodt és olyan…..
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
Írásodat megnézték, kiállításodról hallottak,koncertedről beszéltek, filmed vetítésén összefutottak. /Jónap Árkád noteszéből/ Kritikus az lesz, aki nem lehet művész, mintahogy áruló az, akiből nem lehet katona. /Gustav Flaubert/ "Emberek, akik nem képesek írni,…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.08.02 12:09:09
A Clearwater-i St. Petersburg Times nemrég lehozott egy cikksorozatot az egyházról és a "der Chairman"-ról, David Miscavige-ről. Meg is emlékeztem róla a blogon.   DM-et azonban érzékeny ponton találta el a cikk (gigászi egója hatalmas sebet kapott), és nem is…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.08.02 12:08:07
Külföldön tényleg kolbászból van a kerítés, vagy csak azoknak érdemes "dobbantani", akik a hiányszakmákban kívánnak elhelyezkedni?Vasárnap lévén várom a BB-díjra jelöltek névsorát!Külföldi munkavállalás?Elég gyakran elhangzik itt a blogon hogy ki lehet menni…..
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.08.02 08:35:27
Mi van, ha mindenkinek igaza van? Mi van, ha az egész csak PR?   Néhány fontos mozzanat:   Draskovics rendészeti miniszter bemutat egy felvételt, amelyen robbantás látszikA felvétel egy mostani nyomozás gyanúsítottjának a számítógépén maradt fent, akit…..
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.08.01 23:49:56
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.07.31 21:56:17
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, én szerelmes voltam, ő csak játszott. 17 voltam, és nem igazán tűnt fel, hogy Gábor szórakozik velem. Egy átlagos nyári napon, amikor egy igazán kicsi faluban semmi nem történik-valami csoda folytán- villámcsapásként mégis belém…..
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.07.30 09:25:32
grain.hu/birovonzas.htm
BÍRÓ VONZÁS: AVAGY A FOTON VONZZA-E A TÖMEGET?
Sajnos igaz a címben szereplő mondat, jelenleg én is állást, mitöbb munkát keresek. Azért az volna igazán jó, ha nem csak keresnénk folyamatosan, hanem találnánk is. Kedves Despota! A "http://munkahelyiterror.blog.hu/2009/07/24/szexista_es_onallotlan" post után gondoltam rá,…..
Steve Ballmer megmondta már egy éve, hogy több szempontból is érdemes a vállalatot az Apple hajója után irányozni. Persze ekkor már tudtunk a redmondiak zeneboltos terveiről is, úgyhogy lehetett sejteni, hogy a vezetőségnek tetszik a cupertinói siker. Ballmer a szoftver és a hardver…..
Bíró Zoltan WWW.grain.hu 2009.07.30 09:24:20
grain.hu/birovonzas.htm
BÍRÓ VONZÁS: AVAGY A FOTON VONZZA-E A TÖMEGET?