Regisztráció Blogot indítok
Adatok
87Dexter

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerdai bejegyzésben írtam, hogy még az idei évben is van remény. Hát íme! Sziasztok kedves DeLoreanesek, itt Attila! Anyukám a hibás! Megnézette a (konok és önfejű) 8 éves kisfiával azt az ominózus filmet, aminek hatására 18 év elteltével a kisnagy gyerek összeszedte magát, és nekiállt komoly…..
Mostanában nem volt időm regisztrálni, mivel elég sokat kellett dolgoznom. De szerintem ma sem lesz regelés mert kiakarom magam pihenni. De most jut eszembe írtam egy csajna ka freelove.hu-n. De úgy írtam neki hogy a bemutatkozó szövegében le volt írva neki az e-mail címe. Már 3-4…..
Üdv isméltelten!Ma regisztráltam egy társkereső oldalrra. A neve: Freelove.hu. Szépen beregeltem magam, töltöttem fel képet magamról, és mindent amit ilyenkor szokás. Elkezdtem keresgélni a felhasználók között. Találtam is egy-két csajt akikkel szívesen megismerkednék. Mondom…..
Sziasztok!Üdvözöllek kedves Olvasó. Ezt a blogot azért hoztam létre hogy leírjam milyen a mai világban az internetes ismerkedés, hogyan reagálnak a lányok arra ha én írok először nekik. És vajon megtalálom-e a páromat? Igyekszem majd minél gyakrabban írni a blogot hogy Ti kedves…..
Régen volt már olyan normális pénteki bejegyzés úgyhogy már itt az ideje megint egy kicsit informatívabb írásnak. Még valamikor régen Zsolt mondta, hogy írjak a Delorean prototípusokról. Akkor ezt felírtam, de a blog malmai lassan őrölnek így csak most került rá sor. A Proto-1-ről már írtam többször…..