Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PsycloneJack

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
PsycloneJack 2011.03.13 19:36:11
A  Lemilblogon a vallásról eddig csak egy-két katonaszent és hadisten képében emlékeztünk meg, no és az inkvizíció kapcsán. Mai posztunk egy vallási ünnepről, a John Frum Day-ről fog szólni, amelyet ma ünnepelnek Vanuatun, korábbi nevén az Új-Hebridákon. Hogy mi köze…..
A Bravó Kettő Nulla járőr történetének tanulságai Egy szomorú évforduló kapcsán ismét megtörtént esetet veszünk górcső alá: húsz éve, hogy megkezdődött a – hivatalosan – Kuvait felszabadítására indított Sivatagi Vihar nevű hadművelet, melyben döntő jelentőségű szerep jutott az elit alakulatoknak…..
Vasárnap benéztem a Gozsdu udvarba, akkor vette kezdetét a Zsidó Gasztronómiai Fesztivál. A Király utcáról nyíló passzázs megtelt egy rakás emberrel, zenével, illattal, flódnival, meg előadásokkal: két zsidó nő időnként körbejárja az árusokat, és szidja a portékát, meg…..
PsycloneJack 2010.11.15 13:12:16
@Mentolosmájkrém: A vallásos zsidó. Az olyan rosszfélék, mint én ma sült csülköt ebédelnek. ;)
 Ma, november 11-én a világ számos országában az I. világháború befejezésére emlékeznek. Az USA-ban azonban a mai nap egy kicsit különlegesebb: ott november 11-e a Veteránok Napja néven ismeretes: ez az a nap amikor megemlékeznek valamennyi amerikai veteránról. Egészen…..
PsycloneJack 2010.11.13 13:36:55
@Rammjaeger83: Jogos a kétség. De szerintem a korabeli hadijelentések számadatainak firtatása ebben a témában épp olyan részletkérdés, mint azok a jellemzően lengyel kommentelők, akik az egyik elütött évszámba kötöttek bele...
Most, hogy csupa okos ember nyilvánul meg az alkotmánytervezet shmittpáli kiegészítéséről, én is ideírom, amit gondolok arról, hogy Zaphod elnökünk szerint, a magyar nyelvet alkotmányilag védeni kell. Előtte azonban parabola, kivételesen majom, sárkány és kígyó, továbbá…..