Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főútról

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de én reggelizem. Sőt, ha tehetem, és óráink egyet ütnek, a barátaimmal teszem ezt egy-egy szorgos munkanap hajnalán. Pont emiatt kicsi szívem  mindig nagyot dobban, és kellemes izgalom, őrjítő türelmetlenség lesz rajtam úrrá, ha új és igényes…..
főútról 2015.03.05 21:18:12
@drkuktart: Az "úri népeket" ócskás tette hozzá, mert ez jött le neki - jogosan. A cikkből idézett mondat idézőjelben volt - helyesen. Szóval nyugi. Sajnos tényleg rossz volt a felhangja.... :(
Az egri közélet langyos állóvíz. Évek, évtizedek óta szent hallgatás övezi a helyi politikát. Kicsit nézzünk ama lavór mélyére akkor. Politikai helyzetelemzésünk Egerből. Ha valamit fel lehet írni Habis László érdemei közé, akkor az az, hogy sikerült ideig-óráig…..
Andornaktálya 39 nap 2010.08.25 23:54:00
 Közeledik a Szüreti Nap időpontja. Szombathoz egy hétre, szeptember 4-én lesz itt Andornaktályán a templomnál. Már írtam rólam főleg a „Meddig ér a falu?” miatt. GYERTEK MINÉL TÖBBEN!!!.Most a rajzpályázat okán hozom szóba. Lassan lejár a nevezési határidő, a…..