Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katica2

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külföldi munka rengeteg embert vonz nem csak az új ismeretek és kultúrák megismerésének reményében, de a magas kereseti lehetőség miatt is. Bizonyos országokban egy fizikai munkát is jobban megfizetnek, mint hazánkban egy magasabb, felelősségteljesebb beosztást, a szakmákról nem is beszélve.…..
Sándor öt év Ausztria után költözött vissza Magyarországra, és ha azt mondom, meglepte a magyar valóság, akkor nem mondtam semmit. Mégsem vág neki még egyszer, a poszt végén azt is elárulja, miért. Te is hazaköltöztél? Hogyan élted meg? Maradsz, vagy visszamennél megint? Jelentkezz a…..
Katica2 2017.06.12 11:37:10
@Imre apó: Igen. Elég precíz látlelet. Sajnos.
Várja ki a párom amíg kezelés és műtét nélkül, katétert viselve élete végéig, szépen meghal nagy szenvedések közepette? Tisztelt Praxis!   A párom 75 éves lesz nyáron és tavaly novemberben állapították meg a prosztata rákot nála a Dél-Pesti Kórház Urológiáján, ahová véletlenül került, mert akkori…..
Rizsko(c)h, rizsfelfújt, sült rizs, tojásos édes rizs, vagy csak simán rizskó? :D Akármilyen néven is ismered, ha szereted, ne hanyagold és készítsd el saját magad. Vannak éttermek, ahol egészen finoman csinálják, de nem is kérdés, hogy otthon az ár töredékéért megsütheted a családnak. Hogyan ne…..
Mi is lehetne aranyosabb, mint egy cuki kutyus Mikulás sipkában? :) Mosolyogtassuk meg hát szeretteinket is, de kutyabolond barátainkat mindenképpen 1-1 kutyás képseslappal Karácsony tájékán. Ha az online lapok hívei vagyunk, íme egy oldal, ahonnan nagyon édes kutyás karácsonyi…..
Katica2 2016.12.22 14:59:49
Katica2 2016.12.22 15:00:43
Exkluzív! Csak a Nyugati Fénynek nyilatkozott Schiffer András nagynénje, Schiffer Anna, aki szerint politikus unokaöccse szégyent hoz a Schiffer névre, amikor jobbikosokkal haverkodik, a baloldaliakat szidja és „szemkilövetőkről” hadovál. - Miért törölte Önt az ismerősei közül Schiffer András? -…..
Praxis A beteg nem fejőstehén! 2016.07.19 09:43:37
Majdnem 50 ezer forintot voltunk kénytelenek kifizetni az ingyenes egészségügyi ellátásért. Hogy miért? Biztosak lehetnek benne, nem passzióból, vagy, mert nem tudnánk a pénzünket másra elkölteni. Tisztelt Praxis!   Tudom, nem én vagyok az első, aki ebben a témában önöknek ír, de úgy látszik, sok…..
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
Katica2 2016.05.13 12:22:41
@bögöbö: Troll. (Máshol is ezt csinálja.)
Tegnap este indult ismét a TV2 Hal a tortán című műsora, felturbózott főcímmel, átalakított műsorszerkezettel, párokban főző celebekkel és a nekik immáron mindenféle idióta feladatokat is adó Lázár séffel, szóval már csak nyomokban hasonlított arra a műsorra, aminek szánták. Sebaj, az ilyen…..
Ne kérjük Isten segítségét Párizsért, maguknak keresték a bajt – nagyjából így foglalható össze tömören Tenzin Gyatso, közismert nevén a dalai láma meglepő, nem könnyen megemészthető friss megnyilatkozása. Nem vagyok szakértője a buddhista vallásnak, lelkiségnek, ezért nem tudom átlátni, saját…..
A habonyizmus, amely semmi más, mint az orbánizmus tovább bunkósított, plasztikarcokkal szintetizált ága, névadó atyja megérdemelt ibiziai pihegése közepette -- ott van a földi pokol egyik bugyrában, ahova való -- is zavartalanul tombol Budapesten. Finkelstein ordas politikai…..
Mivel nem vagyok hajlandó ennyi nap távlatából sem szóra méltatni azt a megelőlegezett durranástól totálisan mentes monológot, amelyet Orbán Viktor Tusnádfürdőn (értsd: Erdélyben, otthon) lenyomott, beszéljünk inkább másról. Az ország "elsimonosodásának" szellemében…..
A kereszténydemokraták szerint nagyon sikeres a vasárnapi zárvatartás, eddig már több mint 2400 gazdasági bevándorlótól sikerült megvédeni a kiskereskedelmet. „Azt hitték, idejöhetnek Miskolcról, Szegedről, meg az ilyen helyekről, és csak úgy munkát vállalhatnak…..
Katica2 2015.06.23 19:52:57
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
Katica2 2015.06.07 21:11:47
@KUHULIN: Én meg érveket várnék arra, hogy jó hogy itt él velünk KUHULIN, mert:
1.
2.
3.

Egy is elég lenne.
Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök mai fináléjába, amit végül az alaposan kivarrt Domi lett nyert meg. A feladat egy háromfogásos menüsor (előétel, főétel, desszert) elkészítése volt, segítségül megkapták az első évad döntőseit, már ha ezt lehet…..
Nem túlzás azt állítani, hogy a mai magyar közélet leghitelesebb szereplője jelenleg Sándor Mária, a fekete köpenyes nővér, aki a maga eltökélt szerénységével több eredményt tudott felmutatni néhány hét alatt, mint a szakszervezetek összesen az elmúlt öt év alatt. Az ő…..
Húsz százalékos kamat egy évre, ez aztán az igazán jó biznisz. Híre is ment Cegléden és környékén, hogy van a csodabróker, aki ennyit ígér, s hosszú tömött sorokban hordták is hozzá a zsét a sóher hazárdőrök éveken át. Ez a porfolio.hu-hoz eljutott, Hungária-dőlés…..
Arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem Tisztelt blog! Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak,…..
Katica2 2015.03.07 14:26:00
@Tempus.Anh: már elnézést, de számtalan oka lehet annak, hogy egy nőnek nincs,nem lehet gyereke, miért lenne öregkorára kitaszított és elhanyagolt? Nem egy kedves egyedülálló ismerősöm és barátnőm van, akit jobban ellátnak és szeretnek az őt körülvevő rokonok és barátok, mint azt akinek gyerekei vannak,
Az egri közélet langyos állóvíz. Évek, évtizedek óta szent hallgatás övezi a helyi politikát. Kicsit nézzünk ama lavór mélyére akkor. Politikai helyzetelemzésünk Egerből. Ha valamit fel lehet írni Habis László érdemei közé, akkor az az, hogy sikerült ideig-óráig…..
  Ellenszer! Kell valami, mert nagy baj lesz. Hányingerem van, érzem, ahogy megy fel a vérnyomásom, kezd fájni a fejem, felgyorsul a légzésem, majd észrevétlenül ökölbe szorul a kezem és a dühroham kerülget.... Sajnos az orvosok nem tudnak ezzel mit kezdeni, a tünetek oka allergia.…..
Határátkelő Mese felnőtteknek 2015.01.29 06:45:00
Hol volt, hol nem volt – kezdődik a mai poszt, de ha végigolvassátok, rájöttök majd, hogy nem mese, hanem kőkemény írás Hófehérkéé (természetesen nem véletlen, hogy ezt a nevet választotta, miként a meseformátum sem). Nem akarok megelőlegezni semmit, de annyit elöljáróban…..
Katica2 2015.01.29 14:52:27