Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrebbe

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ki volt Sir Tom Finney? Harckocsizó, vízszerelő és angol futball-legenda. A klubhűség utolérhetetlen ikonja, az úriemberek úriembere, akihez hasonló játékos már sosem lesz, mert az is csoda, hogy volt. (Emlékezésünk egy korábbi bejegyzésünk alapján…..
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
Sarkazós pattintott rabona gól, járókeretes gólöröm és a legviccesebb Mourinho pantomim, amit valaha. Leeső állak, sajgó rekeszek, ideje bepótolni a hétvége legjobb pillanatait. De kit küld el a csába Miro Stoch? .Haladjunk csak szépen sorjában. Ígértünk egy orcátlanul…..
andrebbe 2014.02.10 16:46:53
Magyar drukker csak felgyújtani visz román zászlót a stadionba, nincs bocsánat az UCSK-nak. A győri szurkolói csoport története olyan, mintha néhány írógéppel játszó majom begépelné a Shakespeare összest.  Mi itt próbálgatjuk időről időre szavakba önteni, mitől fertő…..
Íme, a világ legboldogabb edzője. (Tegyük hozzá, hogy a jelenet a világ legizgalmasabb mérkőzésének büntetőpárbaja alatt készült.) Az America null-egyes hátrányból fogadta a Cruz Azult a mexikói bajnokság döntőjének visszavágóján, majd a 14. percben emberhátrányba…..
A Dortmund győztes gólja előtt kétszer is libbennie kellett volna a zászlónak, de sebaj, a Málaga is lesről szerezte a maga másodikját. Utóbbi ráadásul kettőt ért, így Santana szinte joggal kotorhatta be a halmozottan szabálytalan fordítást. Duplán les: Szimplán…..
andrebbe 2013.04.12 09:57:34
@Tippvadász Riverside:

Igen, talán a challenge-rendszernek lenne értelme.

A probléma abból adódik, hogy a foci minden sportnál sokkal folyamatosabb. Megadott gólok, tizenegyesek visszanézése értelmezhető, de mi van, ha lefújnak egy nyílt kontrát les miatt. Azt hogy rekonstruálod? Akkor meg kell tanítani a partjelzőket, hogy kétes helyzetekben ne húzzák be a lest, inkább jelezzék a bírónak, hogy vissza kell nézni, mert gyanús az eset.

Meg aztán ott van az, hogy a gól előtt 10 másodperccel volt egy mezhúzás a támadás felépítése során, vissza kell nézni... De arra meg mondhatod, hogy azt nem lehet visszanézetni.

Vagy ott az EB-n az ukrán-angolon, az ukránok gólja. Visszanézetnék, benn volt, megadják, de előtte meg les volt! Tehát az egész akciót kell nézni.

All in all, Nehéz ügy, de KORLÁTOZOTTAN megoldható lenne.
A kapuslegenda feldúltan csörtetett az öltözőbe a győztes elődöntő után, ünneplő társait elzavarta, a kedélyeskedő kabalafigurának meg leosztott egy maflást. Az háborította ennyire fel, hogy izgalmas lett a vége. A figyelmes nézők egészen elképesztő jelenetsornak lehettek…..
A futball nem igazságos, a futball tanulságos, mert lehetsz te jobb, sokkal jobb, ha vétesz a játék alapigazságai ellen, rád is lesújt a pallos. Az úgy helyes, ha először is földig hajolunk a hős Chelsea előtt. Tíz emberrel a Camp Nouban, hát ilyet! Forró szív, hideg fej a sokadik…..
Futballsznob Drog' probléma 2012.04.19 16:19:00
Didier "Disgrace" Drogba legemlékezetesebb pillanatai a Barcelona ellen, ahogy mi láttuk (csak azt bántjuk, akit szeretünk). Hogy finoman fogalmazzunk az elefánt inkább porcelán volt tegnap este, ami a Chelsea szurkolóit nyilván baromira nem érdekli (a gólja annál inkább), de…..
andrebbe 2012.04.20 02:21:11
Véletlen beemelték a visszaadott labdát, aztán fair play címén elszabadult az abszurd bohózat, a balbekknek nem szólt senki, a bíró meg olyan hülye, hogy szinte fáj. Török harmadban járunk, csapatok a remek nevű Dardanelspor (hazai, piros) és a még remekebb nevű Erzurumspor…..
andrebbe 2012.04.17 23:30:20
Tizenhat évesen próbajátszani a Manchester City-nél akkor is valami, ha a Bobál-ikrek végül maradnak a kispesti akadémia göröngyösén, persze ha Gergely a tréningen akasztana egy olyat ballal, mint ez a pattanásból kapufás a Puskás kupán...   Bobál Gergely és Dávid…..
andrebbe 2012.04.17 14:59:26
@neeskens: @futballsz':

Szerintem mindkettotoknek igaza van. A Sznobnak abban, hogy itthon nem nagyon lehet fejlodni, neeskensnek, meg hogy kint is foleg akkor ha felnott csapatban jut rendszeres jateklehetoseghez.

Szerintem szazszor tobb peldat lehet hozni azokra, akik meg eloszor itthon akartak bizonyitani, aztan kesobb kimentek (ha egyaltalan meg kellettek) es kaptak egy jokora pofont. Emlekezzunk csak Lisztesre, es amit VargaZoli mar elore megjosolt vele kapcsolatban. Egyszeruen hozzalassulnak, hozzalustulnak az NB1 szintjehez, es onnan baromi nehez felporogni.

En csak annyit hallottam (konkretan az edzoktol), hogy mikor kimennek a fiatalok 16-17 evesen probajatekra az ilyen nagy klubokhoz, megtapasztaljak a nagyobb ritmust, rakapnak az izere, utana visszajonnek es ket hetig felszantjak a palyat. Utana viszont ujra visszalassulnak.

Dzsudzsak karrierje azert lehet egy "delibab", mert neki olyan fizikai adottsagai vannak, (gyorsulas, gyorsasag, sulypontemelkedes), amelyek mindenhol kurvara szamitanak. Ezen kivul meg ma is ott tart, hogy o nem szeret es nem is igazan tud vedekezni (igy ugye nem tud ervenyesulni igazan), amivel konkretan ki is ikszelhetjuk a negy nagy bajnoksagot.

A lenyeg szerintem az: minden eset mas. Oruletes butasagnak tunik azt mondani, hogy az egyik egy elhibazott, kvazi "magyarsagellenes" tehetsegelherdalas, a masik meg az igazi jo hazafias nemzeti-konzervativ altalanos igazsag, ami mindig mukodik.
Az utolsó fordulók sorsolása alapján megpróbálunk jóslásokba bocsátkozni a végkimenetelt illetően, színpompás ábrainkból szinte sugárzik a jövő. A jóslást saját mulatságunkra végezzük, a mellékelt színkódolt táblázatok viszont mindenkinek jól jöhetnek, akit…..
"Adókedvezményt kellene kérnie, mert tíz eltartottja van" mondták róla, ám az angol válogatott legendás szélsője mindvégig kitartott a Preston North End mellett. Ma kilencven Sir Tom Finney, aki soha nem nyert semmit, de róla készült a történelem legszebb futball fotója.…..
andrebbe 2012.04.08 03:19:36
Futballsznob Nem vita, műhiba 2012.04.04 15:00:00
Lehet vitatkozni a Barcelonának megítélt második tizenegyes jogosságán, de teljesen felesleges, mert nem volt az; nézze meg miért hibázott óriásit a bíró. Azért különösen nehéz felmenteni Kuiperst, mert az eset után szinte bármi mást ítélhetett volna, és még akkor sem…..
Andrea Masiello beismerte, hogy tavaly szándékosan lőtt öngólt a Lecce-Bari olasz első osztályú mérkőzésen,  nézze meg milyen a tőrőlmetszett csalás. Masiello, a Juventus egykori reményteljes neveltje a már biztos kieső Bari játékosaként fogadott el 50.000 euró körüli…..
A tegnap vészkapusként bizonyító brazil suhanc örökre beírta magát a labdaszedés aranykönyvébe, arcátlan közbelépése kapcsán összegyűjtöttük a legnevezetesebb (avagy legpofátlanabb) megmozdulásokat a lelátó és vonal közt szolgáló skacoktól, van itt gól, gólpassz…..
Futballsznob Két férfi, egy esett 2012.04.01 11:39:00
Remekül kilépő Higuain már a kapus mellett is elhúzta, csak egyvalaki tudta felrúgni: Cé! És még a portugál volt látványosabban felháborodva, szegény argentín inkább arccal a földön számolt el tízig. Az eset persze nem osztott, sem szorzott, a Real már kényelmesen vezetett…..
Futballsznob Vak vezet világtalant 2012.03.26 09:50:00
Hiába mentette meg Kassai góltól és tizenegyestől a Fradit, Döme úgy érzi meglopták. A világ legjobb bírója döbbentes hibát követett el a Haladás kárára a Ferencváros elleni mérkőzésen, a szombathelyi Iszlai fejese után, úgy egy méterrel volt bent a labda, de ő mégsem…..
Futballsznob A harmadik csapás 2012.03.23 16:17:00
A magunk szerény eszközeivel szeretnénk elérni, hogy a Juventus végre tegyen valamit rendszeresen huhogó szurkolói megfékezésére, nem érdekel, hogy csinálják, csak legyen már vége.    Az AC Milan elleni kupameccset követően immáron az idényben harmadszor…..
andrebbe 2012.03.26 10:55:55
Azert alljon mar meg a menet! Primitiv modon vagdalkoztok kozben meg nem arrol amirol szo van. Arrol van szo, hogy bizonyos Juve szurkolok jol kiveheto modon a borszin miatt peceznek ki eleg negativ modon (a majmokhoz hasonlitjak oket) jatekosokat. Ez rasszizmus, kesz! Teszik mindezt Olaszorszag legmodernebb stadionjaban, egy olyan klub stadionjaban, amely az europai ertekeket kulonosen fontosnak tartja.(Tegnap megint ment a huhogas egyebkent.)

Azzal jonni pedig, hogy valakit a nem letezo buzisaga, vagy az allitolagos lofejusege miatt peceznek ki, valami irtozatos cinizmus. Erre gyakorlatilag nem is lehet irni semmit annyira komolytalan.

Az meg, hogy a vilag minden tajan problema. Hat lehet, de eleg sok futballt nezek jomagam is es mostanaban nem nagyon hallom, hogy huhognanak, de ha bebizonyitjatok ellenkezojet allok elebe. Meg Olaszorszagban se. Delen se.

Ja es azert leszolni, mert irt egy levelet?? Kerem ti Juventino 89, lackovb, Valucky, ti mit tesztek a rasszizmus ellen? Szerintem ti inkabb (nem is olyan) csendes tamogatosotokrol biztositjatok a csocseleket. Magyarorszag egy rasszista orszag, ezt mar jo regota tudjuk...

Az viszont komoly dolog, hogy a Juveben nincs szinesboru jatekos, ami szinten kicsit furcsa. Lehet, hogy ez adja meg a szurkoloknak a biztonsagot, hogy nyugodtan huhoghatnak.

Mondjuk egyebkent nem meglepo, mert az egesz klub jelenleg a legvisszataszitobb modon viselkedik (edzo, szurkolok, jatekosok... szanalom mind egytol egyig), hamarosan ujra visszater melto helyere, a legutaltabb olasz klub poziciojaba.
Az olasz játékos előbb egy látványos eséssel átverte a bírót, majd magába szállt és bűnbánóan égbe emelte a megítélt tizenegyest. (Ennyit az olasz focistákkal kapcsolatos sztereotípiákról.) A fájdalmasan ritka jelenet az Olasz Amatőr Kupában játszódott le, az US…..
Hagytunk egy napot alélni földöntúli Messin, most jöjjön valaki egészen, egészen más: Paulo Jorge Soares Gomes, az APOEL veterán középhátvédje, ki 120 perc tankönyvbe illő rombolással járult hozzá a ciprusi csodához, F'sznob videó az "old school" védekezés…..
andrebbe 2012.03.09 13:43:43
Miként lehet, hogy sem az ügyészségnek, sem az MLSZ-nek, sem a sajtónak nem tűnt fel, hogy az Aczél Zoltánt érő legsúlyosabb vád egyszerűen és tényszerűen nem igaz?! Miként tehetik tönkre valakinek az életét, nagyrészt egy olyan vádra alapozva, amit egy perc alapfokú…..
Futballsznob A felnégyelt nyuszi 2012.02.16 16:09:00
Allegri megette Wengert vacsorára, igaz a francia maga feküdt a tányérra és még a kést is a kezébe adta. Ez persze semmit nem von le a mélakóros talján és csapata fantasztikus teljesítményéből, mert lehet, hogy a londoniak riadt juhnyájnak tűntek a San Siróban, de a…..
andrebbe 2012.02.18 14:18:48
@naezjó?:

jaja, a palya kozepen lett jobb. a szelen meg maradt a dagonya. Mokas is lenne, ha a szelere raktak volna direkt szar fuvet!!! :D
Boateng akkora gólt lőtt, hogy Snzcezsy nevében összekeveredtek a mássalhangzók, Szemak kapunak háttal tette be sarokkal, egy csodás akció végén, lehet-e választani? Csoportos varázslás vagy egyéni mágia, dupla sarok vagy mámorító labdaátvétel, ihletetten vagy pattanásból…..