Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mookid

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai alanyunk az egyik legtehetségesebb, es egyben a kritikusok által leginkább kedvelt figura, akinek igazi szinházas és/vagy filmes gyökerei nem is voltak mielőtt belefogott volna a tévézésbe. Az egyetem elvégzese utan a Baltimore Sun napilap tudósítójaként dolgozott, majd megírta…..
Tegnap Szerdán a TV2 új sorozatot indított a SzülFel után, a szőke halottlátócsajos Médiumot meg átpakolta miatta csütörtök 11 órára meghalni, szerintem kár érte, de majd kiderül, hogy kinek van igaza. Az új versenyző az ABC tavaly rohadt nagyot bukott midseason zsarusorozata,…..
mookid 2006.10.14 16:47:45
Valami nagy horderejű dologról szól a bokszolóarcú rapper, Busta Rhymes új albuma, állapítottam meg izgatottan, még mielőtt megnyomtam volna a play gombot. Nem a cím , hogy The Big Bang, egy ilyen nem téveszti meg a gettólakót.   A cd melletti füzet képei azonban a…..
A nézettségi verseny tavalyi nagy vesztese, az NBC, elég szarul kezdte az idei évet is, hiszen az Emmy díjátadó gálát az idén 12%-al kevesebben látták, mint tavaly. Olyan ez a csatorna, mint Piszkos Fred szeretete, nyomorba dönt mindenkit, akit ér. Retteghetnek a Studio 60-t váró…..
Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban. Van abban valami bizsergetően életigenlő, amikor három-öt fiatalember mosolyogva ugrándozik, folyik róluk az acetonos izzadság, és a zenetévékből jól ismert pózokba feszülve tépik a gitárt. Főleg, ha az énekes olyan…..
A költözés utolsó leletei kerülnek elő, amire eddig nem bukkantunk rá, azt valószínűleg majd csak penetráns szaga árulja el hónapok múlva. A Bogád újságíró által megtalált dokumentumok azonban nem az érdekes formában penészedő ételmaradvány kategóriába tartoznak, hanem…..