Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batka manó

0 bejegyzést írt és 987 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Csá, Schiffer, csá! 2016.05.31 17:21:41
Annyian kérdeztétek levélben mit gondolok Schiffer politikából megugrásáról, hogy az egyesével válaszolgatás helyett kirakom ide. Szóval ezt gondolom: Neked, András, egyetlen gondolat: Azt mondod az LMP nem tudott áttörni, mert nincs meg körülötte a szellemi erőtér. Én azt mondom, egykori…..
Most, hogy a Kúria a szocialisták népszavazási kérdését engedte át, lépéskényszerbe kerültek Orbánék. A vasárnapi boltzáras kutyakomédiának nem az lesz a végkimenetele, hogy majd elmegyünk és szavazunk róla, az tuti. A bérplafon és a földárverés mellé került vasárnapról döntő kérdés az, ami akkora…..
batka manó 2016.04.07 19:23:26
@inebhedj - szerintem:

vasárnap zárva van a bot', eladó örül szabadnapja van egy nap kötelezően otthon...de hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken nyitva a bazár melózni kell. szerinted hány hetente van két pihenő napja egyben szerencsétlennek? lehet csókolgatni a fityiszt meg a tömjén zsótit, és a vasárnapra járó emelt gázsi kiesését még elő se szedtem. miért előírás, hogy jobb oldalon nem használhatják a szurkolók az eszüket?
Röhej. Lassan nincs a világon olyan kiborult offshore bili, amiből ne fideszes szar löttyenne kifelé. Viktor annyira harcol az offshore lovagok ellen, hogy akkor sem ismeri föl őket, ha közbeszerzési bizottság elnöknek, később miniszternek, és miniszteri biztosnak nevezi ki őket. Ezek szerint…..
batka manó 2016.04.04 18:29:04
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ne is haragudj, de pl. kovács 13 józsef tzls-t meg a komplett záhonyi mikkamakka' őrsöt fogdára vágták mert korrumpálodtak mi ez ha nem haladás...a csodákra meg még egy kicsit várni kell, akárhogyan tekergetik a nyakukat egy szem korrupt politikust nem bírnak találni, mer' ezek a mi komcsijaink egyszerűen és szimplán szentek, na(jó a kezek picit hajlik - mer úgyi minden szentnek maga felé - de ezekben a nehéz háborús meg migráncsos időkben). :)
batka manó 2016.04.04 18:35:41
@Fabius: ezeket frankon tenyésztik vagy mi? kár hogy itt nem uppolni (vagy mit?) mert egy-egy ilyen összeszedett gondolatmenetre mint ulpiusé járna azért a 10 pont :)
batka manó 2016.04.04 20:26:27
@nincs_itt: jaj ilyen komplikáltakat ne kérdezzé' tőle, nála ez a szint:

viktor/fidesz az isten?

a., igen
b., igen
A Fidesz megnyerte a korrupcióharcot. Igen, jól teccik érteni, nem a korrupció ellenit. A témában végzett legfrissebb kutatás szerint ezek az eredmények: Fidesz 17%  - MSZP 7% vagyis a kormánypártot több, mint kétszer olyan korruptnak tartja a közvélemény, mint…..
batka manó 2016.03.21 10:20:26
@BircaHang Média: nincs köbe vésve, hogy egy társadalmat csak és kizárólag korrupt velejéig rohadt technikákkal lehet vezetni. elég komoly és jó megoldások léteznek arra, hogy a korrupciót hibahatáron belül tartsuk, példa akad csak használni kéne, nem kell feltalálni a spanyol viaszt.
batka manó 2016.03.23 17:46:08
@Mariann19: nem annyira értem, miért küzdőtök ezekkel a fityisz rajongokkal...ballibák - vagy mik vagyunk - tessen végre megérteni ha cigánygyerekek potyognak ez égből, ha rogán toni személyesen veszi ki az ember zsebéből a brifkóját a fidesz vezérkar akkor se lop és punktum. korrupcióról itt szó nem lehet, hiszen pokorni pajtás is megaszonta':
"aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét" őrzik is meg védik is rendesen a 'mindent' mert hithű fideszesen kívül más tuti nem fér az állam vagyis hát a mi pénzünkhöz. azé' ettől függetlenül nyugodtan megrohadhatna az összes harácsoló geccc de az is aki védeni próbálja a védhetetlent.
batka manó 2016.03.23 19:41:28
@Mariann19: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Andy Vajna részére külön jogalkotásba fogott a Fidesz" csak vajna részére? ;) :) a fidesz zrt. másról se szól csak a lopásra szabott jogalkotásról...egyre inkább kezd birizgálni a gondolat, hogy mekkora királyság lenne ha valaki összegyűjtené - forintra, hektárra, eurora kiszámolva - mekkora vagyont nyúltak le hat (és az előző 26) éveben kedvenc politikus ártányaink és csatolt utánfutóik. tudom Sziszüphosz belereccsenne a melóba de jó volna beleverni a egyszeri tupa agyú nép orrát mennyit és mit nyúltak le ezek a csótányok.
Orbán NEM GECI! - tolta az arcunkba épp egy éve, most megünnepelte a kijelentést egy pappdani díjas riporttal a vajnakettőn. Villámkarrier a Kunfalvi Nóráé, ennyi idő alatt még senki nem tudott olyan 'oknyomozó sztárriporterré' válni, aki mintha László Petra és Hírhamisító Pappdani szerelemgyereke…..
Veszettül kíváncsi vagyok mi járhat most Orbán fejében? Milyen érzés lehetett "forradalmi" beszédet mondani úgy, hogy a: közben gatyáig elázol, b: látótávolságban ellened beszélnek, c: tudod, hogy a délutáni program magában nagyobbat pukkanhat, mint a két délelőtti performansz? kép: Viktor…..
batka manó 2016.03.16 17:05:46
@BircaHang Média:

azé' ez komoly teljesítmény, hogy egész nap tudod lökni a süket dumát...hogy nem cserepes a szád kiscsillag? :)
batka manó 2016.03.16 18:50:00
@BircaHang Média: aham...és szerénységednél csak a tévedhetetlenséged nagyobb, értem én. :)
batka manó 2016.03.17 17:57:33
@Mariann19: asszittem' te valami számviteli szakember vagy erre kiderül, hogy nem semmi kitartással rendelkező gyógypedagógus vagy álruhában...mennyi energiát fecölsz ebbe a birkába, döbbenet. ezért az emberfeletti teljesítményért már komoly kitűntetés járna, én mindenesetre megszavazok neked egy kakasos nyalókát. :)

kiss-mezeskalacs.hu/images/tortenet/nyaloka.jpg
Pasapark Antal ünnepi interjút adott a Magyar Hírlapnak, és mondott is az ünnep szelleméhez igazodót: A kormánynak azonban nincs és nem is lesz önálló javaslata. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/50054/Az_emberek_nelkul_nem_lehet_donteni#sthash.q4QIabYc.dpuf "Szerintem az elmúlt két…..
batka manó 2016.03.15 20:26:14
@Mariann19: @taga20: még +1...jólesett szarrá ázni- a fanyalgóknak meg halkan üzenem, pukliék úgy tűnik nincsenek beszarva és ésszel állnak a dologhoz. az kérdés, hogy a sok fanyalgó fotel huszár, hajlandó lesz e őket ténylegesen támogatni és ha úgy alakul beállni a - mert a jelen sztrájk törvény más lehetőséget nem nagyon ad - polgári engedetlenséget választok sorába, mert ha marad a fotel + a fanyalgás akkor ez velejéig rohadt korrupt szarkupac is marad mindenki örömére'
Nyájas Olvasók!   Töredelmesen bevallom nektek: elbasztam az életem! Ez van, nincs mit szépíteni, ráadásul kizárólag az én hibám. Nem okolhatok senki mást, nem mutogathatok, nem kereshetek mentséget se kifogást, én nem tanultam meg a 43 évem alatt normálisan lakhelyet választani. Pedig egy…..
batka manó 2016.03.13 11:05:29
@taga20:

hát a traktortól elég messze van a hangja + majd 40 kilóval könnyebb mint nehézbombázók' kb. mint egy bicikli (előtte cbr1000F-m volt), most az aprilia v4-se tetszik az valami beszarás jó és veszett egy karakter

drive.google.com/file/d/0B6-u8zehWxK1TzlDUy0wQWVsNG8/view?usp=sharing
batka manó 2016.03.13 12:00:07
@taga20:

v2 hang is jó csak forgatni köll' rendesen, egyébként szépek és jók a triumphok is de ha még sokáig motorozunk kivágnak minket innen, hogy ihaj :)

ui: a mostani ereggynek (bigbang) is beszarás hangja van pedig működés szempontjából nem kifejezett sor 4 ;)
batka manó 2016.03.13 17:34:08
@Mariann19:

a délutáni kockásinges' bigyóra gondoltam. a délelőtti ellentüntit nem érzem komoly megmozdulásnak...

bóvli: viktorék nem annyira igyekeznek a piacok bizalmát visszaszerezni, a gazdaság politikájuk pont annyira kiforrott mint amit az oktatással, egészségüggyel művelnek. kb amihez nyúlnak az eltűnik vagy szarrá válik...a caffetéria ügy megoldása bármi áron az lesz, hogy csak szabad verseny ne legyen mer' az rossz, tonyó már megmondta, külföldi ide a lábát be nem teszi. olyan opcióban véletlen se gondolkodnak, hogy a mezítlábas polgároknak jó legyen mert abban semmi poén nincs-nekik.
Sokan tartottuk szemünket a mi Janónkon, ráadásul ezúttal mindkét oldalon. Kíváncsiak voltunk, Áder aláírja a közpénzjelleg elvesztését lehetővé tevő orbáni agyszüleményt, vagy nem kíván bólogatni a ne zavarj lopás közben törvénysorozat újabb gyöngyszeméhez. Szerencsére Áder szerint: "hazánk…..
batka manó 2016.03.10 19:01:43
@Mariann19:

nekem akkor is "megdöbbentő", hogy még mindig mennyi ember fogadja el/tapsolja meg viktorék gépészkedését' pedig már - nem kis ideje - látszik, hogy bizony a gyorsnaszád inkább csak egy ócska gőzös amit már csak a lendület meg a jószerencse (eu) tart a felszínen...ráadásul a kapitány és társai sportot űznek abból, hogy hogyan kopasszák meg a fedélzeten utazó birkákat.
batka manó 2016.03.10 19:40:19
@Mariann19:

azt se nem látja a birkája, hogy szart se ér a pénze, hogy hónapokra kap időpontot ha orvosra van szüksége, hogy csak a sógor-koma-jóbarát trafikjában jut tüdőropihoz, hogy a falúja határában egy zsebkendőnyi darab földet se nem tudott kapni? megatöbbi...értem én amit írsz el is fogadom, hogy így van de ettől picit sincs jobb kedvem. nem lelkesít a gondolat, hogy a gyerekeim maholnap elhúznak mint a vadlibák, csak ők majd csesznek vissza jönni tavasszal.
batka manó 2016.03.10 19:45:06
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez volt ma az egyik legeslegjobb beszólása a mesternek...mondjuk a cégtársa az a fura(szemű)eszű bankár próbálta überelni. nagyon szívesen látnám már ezeket szép libasorban ballagni valami fasza rabláncon a tárgyalásukra, ahol kifejthetnék a közpénz csodás átváltozásainak témakörét.
Egyelőre nem merik népszavazásra adni a vasárnapi nyitva tartást, így semjénzsolt édesanyja sem tud felhagyni az akut csuklásrohamokkal. Időről időre megjelenik a statisztika, éppen hol tart a kereskedelemből elbocsátottakat számláló mutató, ami most 2600-at mutat. A beharangozott…..
batka manó 2015.07.22 11:35:28
@huzzadneki shakespeare:

aztat' kifigyelte e valaki, hogy a kedves megvédett kereskedelmi dogozónak, az áldott szabad vasárnap miatt hány hetente jön össze kettő egybefüggő pihenö nap? olyan nyolc-kilenc hetente talán, bizonnyal nagyon örülnek a rahedli szimpla pihenönapnak(is)...
70 millió kápé, ékszer és órahegy várta a házkutatást végző nyomozókat Drajkó Miklós, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal volt elnökhelyettesének lakásán. Az államtitkári kinevezését váró Drajkó ezek szerint ennyire nem számított semmire, mikor a kinevezése…..
batka manó 2015.06.05 19:38:51
@Penivaldes:

"Gyakran előfordul, hogy az erdélyiek nem a román, hanem a magyar egészségügyi ellátást veszik igénybe, ami nem teljesen szabályos – mondta Zombor Gábor. Az egészségügyért felelős államtitkár az mondta a Magyar Nemzetnek, a határon túl már alig maradt magyarul beszélő orvos és ápoló, ezért a határon túliak sokszor nem is tudják megértetni panaszaikat."

érted, nincs már magyarul beszélő személyzet...az, hogy lassan már budapesten sincs - mert szerencsétlenek kivándoroltak - az le van sz.rva
batka manó 2015.06.05 19:47:45
@Penivaldes:

ajjajjaj, mi ez a destruktív hozzáállás? mindjárt jön imolka azt lesz kapsz ;) :)
Nem bűn pénzmosodázni a Századvéget, mondja a bíróság a Mellár ügyben, nekünk meg felcsillanhat szemünk: egyszer még azt is megérjük, pénzmosónak fogják itt hívni az embert, akit strómanoznak netszerte a népek. Lőrinc nem ott tart már, mint egyszeri gázszerelő korában,…..
Kezd ez az ország egy kibaszott Éden Hotelre hajazni, ahol minden megtörténhet. Illetve mégsem, mert ha ott valaki a teraszra hugyozik akkor úgy vágják ki a többiek, mint egyszeri kádéenpés a magas cét semjénzsoltár éneklés alatt. Itt viszont történhet bármekkora…..
batka manó 2015.04.04 14:13:55
@miva?:

rúd téliszalámi, felfogható érték, sok esetben tudja ő nem engedheti meg magának, max 5-10 dkg...százmillió, egy-két milliárd már felfoghatatlan lépték, majd ha a hiányzó pénzecskék miatt triplája lesz a garázs adó, vagy a kommunális hozzájárulás azt majd felfogja. ezeket viszont ügyesen tudja majd kommunikálni a sarc kivetője, "mer' azok a szemét komcsikmultiklibsik". nálunk csak' 500 milliót sikerült polgi bácsinak a hungáriánál hagynia a falú' azt se mondta fapapucs. polginak meg eszébe se jutott lemondania, egy videó üzit tett közzé az ő hű népének, hogy mennyire nem sáros és különben is milyen ügyes.
batka manó 2015.04.04 15:31:35
@♔bаtyu♔: éljen!!! hurrá!!! ülj előre...!!! :)
Csodás napokat élünk. Jó, itt nem a Quaestor károsultakra gondolok elsősorban, hanem azokra, akik nyomon követik az Orbán kormány vesszőfutását. Megvan annak a maga sajátos bukéval rendelkező bája, mikor a hazugságokból ellentmondásvárat építő kormány hadovaügyi…..
batka manó 2015.04.01 19:06:48
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

nekem csak annyi bizodalmam maradt, hogy nyugaton még sejtik , hogy nem ez az elmerogyant és büszke csapata 'magyarország' bár az is igaz, hogy nem sokat teszünk/tettünk azért - mi 'nép' -, hogy ne essenek gondolkodóba, tényleg oda akarunk mi tartozni.
batka manó 2015.04.02 07:47:05
@gazoló:

az a baj, hogy még ezt is elqrták - érintöleg rálátok a dologra - mert, hogy többen nem foglakoznak az ügyeinkkel. az önkormányzatok létszámából csípték le a legénységet, azt sem önkéntes hanem 'kijelölős' alapon. tetszett nem tetszett menni kellett, ráadásul rosszabb anyagi kondcíók mellett (az önkori, amelyiknek tellett azért időnként adott egy kis pluszt, ha más nem bözsi utalványt). a szükséges számtech rendszerek - főleg eleinte - marhára nem működtek, maradtak párhuzamosságok, és sokszor a kutya nem tudta mit és hogyan kellene intéznie, egy nagy katyvasz volt az egész. ehhez képest, hogy elszedték az önkorik embereit, ott meg létszámhiány miatt(is) lett döcögős a történet, az elvont/megnyírt önkormányzati forrásokról már nem is beszélek...a lényeg, ezek bármihez nyúlnak az szarrá válik a kezükben, pláne ha előtte se működött valami fényesen.
Tegnap előzetesbe vágták Quaestor Csabát. Az oligarcha és szarember sittes pályafutását ikonikus helyen, Hagyó Miki cellájában kezdi, legalábbis a blikkújság szerint. Közben pártunk és kormányunk tovább hazudik, szerintük ők úgy nem rendelkeztek bennfentes információval,…..
batka manó 2015.03.30 20:08:09
@batka manó: hopsz előkerült az előző bigyom is...van ez így
batka manó 2015.03.30 20:30:44
batka manó 2015.03.30 21:03:06
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

én kekec? soha nem lennék olyan ;)

amekkora marha vagyok befizetek minden sarcot, hogy ez a gyönyörűségességesen elqrt kupleráj működhessen...igaz az erre(is) elbaszott pénzecskémet qrvára sajnálom
Azt hitted a Főnök királycsinálója, gegmenje, esze, hangja Habony Árpád? Frászt. Sehol nincs az általa keltett hatás ahhoz, amit ez a mi Ferink összehoz. Gyengült Orbán, a pártegység reped, a népszerűség szabadesésben zuhan lefelé, és amúgy is kéne valami ajándék…..
batka manó 2014.12.23 14:53:38
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

addig úgyse nyughatnak, amíg nem zeng az ég, ja nem, a nép...
batka manó 2014.12.23 15:03:54
@skribler200:

az indokolná b+, hogy a (jelen)pártok miatt tartunk ott ahol. az összes mehet kapálni a balettba. :)
batka manó 2014.12.23 15:10:25
@wantaan:

nem, nincs igazad, ezek a megmozdulások nem vegytisztán a fidesz és ov ellen jönnek létre. ez az elmúlt huszonöt év kritikája is. a jelenlegi pol.elit elmehet a sunyi picsába. ha jöhetnek a "zászlók" az azt jelenti, hogy ez vagy az a tömörülés elfogadott/elfogadható a tüntetők számára...

ha a dk/gyf annyira tüntetni akar nincs akadálya szervezzék meg maguknak és aki akar a civilek közül az majd jól oda megy. kiderül egyből van e és mekkora a támogatottságuk. mondjuk 1-2 ezres tüntiket összetudtak hozni eddig is.
Mikor Don Luí eljátszott a veszprémi indulás gondolatával és tikkelő frászba hajszolta a kormányapparátust, akkor az esélyeket és lehetőségeket sorba véve mondtam:  Nem lennék meglepve, ha tegnap/holnap valami úton-módon Lajos kapna egy üzit őfelségétől, hogy inkább…..
batka manó 2014.12.21 12:23:31
@GeoCracker:

ez így perfekt, annyival kiegészíteném, hogy vannak/lehetnek olyanok is akiket konkrétan sért egy kereszt. de ha már mindenáron akkor ezeket a bigyókat miért nem lehet a templom kertekben felállítani, azt akit érdekel az odavonul azt gyönyörködik benne.
erősen problémásnak érzem, hogy a jelenlegi bagázs nem hajlandó tudomásul venni, hogy ez az ország inkább ateista/hitetlen mint vallásos és egy (törpe)kisebbség (világ)nézetét kényszerítik a többségre, pedig ha máskor nem a szockó alatt már meglehetett volna tanulni az erőltetés nem vezet sehová, csak nemakaráshoz'.
batka manó 2014.12.21 19:49:01
@jaegtoer:

biztos a szokatlan melegtől van. :)
Varánusz Bazmeg, te juhászpéter! 2014.12.15 08:20:21
- Ne fütyülj! - De én nem fütyülök. - De fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj! - Jó, én nem fütyülök. - Fütyülsz bazmeg és hazudsz! - Mér? - Mer' egy szar szemét szaralak vagy, egy kegyetlen, aljas szarcsimbók-terrorista! Kivakarlak a geciből, ugye, ide hozlak,…..
batka manó 2014.12.15 21:28:11
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ők legalább próbálnak valamit tenni...(bár nekem nem volt egyértelmű itt mire gondolsz)
batka manó 2014.12.15 21:33:43
@Knósszosz:

hiányzik mocskosul az öreg, nincs aki görbe tükröt tartson a sok vadmarha elé. meg igazi röhögés sincs az ő poénjai nélkül :(
batka manó 2014.12.15 21:44:49
@jaegtoer:

lassan pedig leeshetne nekik a tantusz...
Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben…..
batka manó 2014.12.14 21:43:35
@$pi$: én a progresszív adózás híve vagyok, nem tartom hőstettnek ha mondjuk 100 bruttóból elveszünk ügyesen 16 ezret (és ez csak szja) a sallangot meg a befizetendő áfát nem is vettem ...míg 1 millából megmarad 840eft, ennyiből azért már el lehet karistolni, és azt sem hiszem, hogy ez a jövedelem mondjuk "rászorul" a családi pótlékra, meg a családi adókedvezményre.
batka manó 2014.12.14 22:16:44
@$pi$: mindenki egyforma mértékben/összegben adózik erre nem igen lehetne társadalmat építeni...

progresszívnél meg van egy olyan dolog, hogy aki 10-16 szorosát keresi mondjuk az átlag jövedelemnek az kibírja az életszínvonala jelentős romlása nélkül a többlet teherviselést, persze a mérték itt se mindegy.

az meg a másik, hogy van az a jövedelem, ami már csak a mások "kizsákmányolásával" jöhet össze...a kapitalizmus már csak ilyen, nincs ezzel semmi baj (vagy is hát van, de ez a helyzet) itt sem árt némi "fék" vagy újra osztás, de ez már ingoványos terület nehéz precízen igazságosnak lenni.
Szar van, babám! Október óta a Fidesznek 12, Viktornak 16 százalékkal szakadt le az arca. Ekkorát a szocik és Gyurcsány nem taknyolt Őszöd után, úgyhogy tojászáporban fejét kapkodó, nulla produktummal is 10%-ot bukó Áder János legyen a talpán aki ezt túléli. - A Fidesz…..
batka manó 2014.12.11 11:26:15
@parti_giano:

asszondják' vannak akik minden francot simán lenyelnek...és még élvezik is ;)

imolka ilyen félrecsúszott lélek lehet, asszitte' csiga vagy kagyló, és hopp lecsúszott :)
batka manó 2014.12.11 11:28:03
@gazoló:

link...nagyon komoly :)
batka manó 2014.12.11 11:58:15
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

lehet csúnya lesz, ha úgy döntenek, hogy Goodfriend nyugodtan védje meg magát :)
Tudjuk rég, hogy a Mikulás a kurvák védőszentje is többek között. Legfeljebb az új, hogy a politikai kurváké is. Akár hogy is, Karácsony Mikulás úgy érezte Zugló eltétényiévásodásának legjobb ellenszere, ha önkormányzati cégeket és a velük járó sarzsit tömködi a…..
batka manó 2014.12.10 22:49:43
@jöttem:

"adnak valamit a rászorulóknak a saját tulajdonukból.
Újra rá kell nevelni az embereket erre a cselekedetre"

nem reménytelen (teljesen) a dolog, tizenkét éves kis fiam előtúrta régi játékait, mesekönyveit és simán összerakott két kis pakkot...egy egész pici pöccintés kellett csak neki. a lányom még kicsi, ő irigy', őt még csiszolgatni kell egy kicsit :)
batka manó 2014.12.10 22:55:50
@Sir Bates dö Hól:

egy csöppet szophatnának - úgy 30-40 évet talpig vasban - rájuk férne, kiérdemelték vastagon.
batka manó 2014.12.10 23:16:22
@Sir Bates dö Hól:

én nem vagyok irigy, felőlem hűsölhet az összes, sőt az lenne a kívánatos, hogy mindenki megkapja a magáét érdemei szerint aki ezt a szarkupacot összehordta.
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
batka manó 2014.12.03 19:44:25
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ritka szép is az andrássy út, ölég' hosszú is, oda-vissza meg pláne...
batka manó 2014.12.03 19:58:03
@OPHELIA: ennél azért szőrösebb a szívem...irgalmatlan sokat vétetek, ha mást nem is veszek, csak a gyerekeinkkel szemben.
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
batka manó 2014.12.02 20:41:48
@Hajrá Putyin:

na ja....én is így gondolom, de tényleg. :)
batka manó 2014.12.02 20:56:41
@Hajrá Putyin:

kb. kettő perce pofáztam, nekem gyurcsányékkal sem volt szebb az ég...

józan ész van közelebb is, nem kell átnyargalni az óceánon érte, dánia, svédország, norvégia csak így hirtelen sacc per kábé :)

a qrva stadion meg szimplán csak oda nőtt, hogy rohadjon meg a telek végébe, egy olyan telekre az orbán család birtokolt az idők kezdete óta és ez a nagyvonalú snájdig úriember csupa jószívűségből adományozott a köznek...na haggyá mán' te, mert még komolyan talállak venni :)
batka manó 2014.12.02 21:04:41
@jöttem: be sza be hu :)

a kommentek meg.... :))))
Már megint az a gátlástalan, kurva sajtó a hibás! Picsábamár ezekkel, de tényleg. Csak hergelik az embereket felfele, mikor annyi de annyi jó dolog van amivel törődhetnének. Például, hogy mekkora nemzeti orgazmust fog okozni, ha Orbán Viktor végre beköltözhet majd a karmelita…..
batka manó 2014.12.01 17:23:06
@Imola Helyesi:

egy normális családban megbeszélik egymással a dolgokat anyjuk + apjuk...sőt nálunk anyjuk nagyon hamar szóvá teszi ha hülyeséget hülyeségre tetézek, azt már nem is mondom csak halkan, hogy rég lelépett volna ha akkora görény lennék mint a fővezér.

zárójelben meg annyit még megjegyeznék, ha igaz amit a verebek csipognak akkor a nagyságos asszony se csóró olyan nagyon, kezdhetné a gyűjtést a saját bankszámlája környékén, indulásnak egy - kétszáz milliócska megtenné...
batka manó 2014.12.01 17:32:51
@Imola Helyesi:

vidéken egy ilyen kaliberű megjegyzésre a kulturált rövid válasz annyi, hogy anyád...meg az ő pöcke. senki nem kényszerítette ezeket a ganyékat, hogy a közösből lopjanak. senki nem tiltotta meg egyiknek sem, hogy tisztességes legyen. egy normálisan működő országban már rég börtönben rohadna mindegyik.
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..