Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazzos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljutottunk a végső igazsághoz, matematikai levezetéssel igazoljuk, hogy legalább ötven darab 26-os kerekű gépen ülő kerékpáros teljesítménye kell ahhoz, hogy normál bringázás mellett energiával lásson el egy 100 wattos izzót. Közszolgálati missziót teljesítve közöljük azt…..
Jazzos 2011.06.24 21:12:48
Bár egyátalán nem vagyok feltétlen híve a politikai PR olyan műsorszámainak, mint az autómentes nap, az a véleményem, hogy valaki vagy csinál valamit, vagy nem. Budapesten az autómentes nap tipikus példája a népmesei "hoztam is, meg nem is" mentalitásnak: lezárunk egyetlen…..
Jazzos 2010.09.26 14:05:33
@teddybear01: Nagyjából stimmel. "Nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak." Szóval nagyjából. :)
A legutóbbi tankolás alkalmával 7,44 -es fogyasztás számoltam 100 kilométerre.Ezt ugye egy 16 éves malacorrúval csináltam, most csak városban (!), negyedmillió kilométeres futás után, 1,8-as benzines motorral.Nem sikerül mindig így, de amikor összejön akkor örülök.Annak hogy…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
Jazzos 2008.11.19 09:19:10
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..