Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanstruktív

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Testkontroll 2014.02.21 12:33:13
Az alternatív étrendekről szóló sorozatomat talán a Testkontrollal kellett volna kezdenem. Ez az étrend indította hazánkban az alternatív divatétrendek sorát, s amit a Testkontroll és a kapcsolódó mozgalom felmutatott, arra a mintára épül nagyon sok alternatív étrend. De ami…..
Az EU-ban a biztosok nem-hivatalos rangsorát az határozza meg, hogy melyik terület közösségi hatáskör, hol vannak jelentős döntési kompetenciák – ezeket a befolyásos a posztokat igyekszik mindenki megkaparintani. Amit Navracsics Tibor kapott, az nem tartozik ezek közé. Komoly tárca…..
Kanstruktív 2014.09.12 23:46:10
Videók és fotók terjednek a hátborzongató látványról. Kutatók megfejtették a rejtélyt, miért nyitogatja a szemét mindennap Szicíliában egy múmia. A videófelvételeken és képeken bizonyítják, hogy Rosalia Lombardo, az 1920-ban tüdőgyulladásban meghalt kétéves kislány…..
„Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk” – ismerős ez az idézet szerintem mindenkinek (A Tanú). Viszont a magyar narancsról szóló kultikus mondatnak semmi köze nem lesz a 2014-es magyarországi gazdasági csodához. Történelmi gazdasági boom van kilátásban, ami a Fidesz…..
A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a…..
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
Dicséretes dolog, hogy a Fidesz nem hagyja földönfutóvá válni különféle pozíciókból kihullott elvtársait, hogy minden körülmények között honorálni igyekszik a feltétlen lojalitást, de nyújtsa fel a kezét az, akinek ma Magyarországon havi bruttó 600 rongy üti a markát…..
Kanstruktív 2013.07.30 08:11:59
..
Kanstruktív 2013.07.05 01:29:38
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
Alig két hete még azt ünnepeltük, hogy Magyarország jobban teljesít, a gonosz EU által igazságtalanul ránk lökött béklyót leszedtük magunkról, megszűnt a túlzottdeficit-eljárás. Ma viszont Varga Mihály azt jelentette be, hogy megszorításokra van szükség, hogy megőrizzük az…..
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
Kockalány konyhája Házi pizza 2013.06.08 15:25:35
Szeretjük a pizzát, főleg, ha házi. Mostanában nem is rendeltünk, mert benne van a pakliban, hogy késnek, megégetik, vagy épp nem sütik meg eléggé, olcsó feltétet tesznek rá, vagy lesajnálják a lényeget. Ezzel szemben ha én készítem, tudom, hogy mennyi idő, mire elkészül,…..
Aki ad magára, ma legalább gondolatban határozza meg magát az épp ötven esztendős miniszterelnökhöz képest. Én a krónikás szerepére készülök. 1989. február 21-e óta gyűjtöm Orbán Viktor jellemző, érdekes, tűpontosságú vagy elfuserált mondatait, akad belőlük 270…..
Kanstruktív 2013.05.31 15:45:38
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Szerintem örüljünk annak, hogy Magyarországnak olyan államelnöke van, aki pontosan tisztában van munkaköri leírásával, és annak betűje szerint cselekszik. Más kérdés, hogy a hivatkozott leírást a haverok tákolták-fércelték gránitszilárdságúra, de ebben a csodálatos…..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
Kanstruktív 2013.04.05 17:10:56
@ocell: @mellekszal: Szeretem az ilyen józan, épeszű kommenteket. Pont azért szép a világ, mert sokfélék vagyunk, ne legyen már mindenki egyforma. Nekem mondjuk bejön a szőke csaj lába közötti szörnyeteg és biztosan van más is, aki ájulásig nyalná azt a szép nagy puncit. Azzal már lehet játszani...
Amikor a második Fidesz-kormány működését kritizáljuk és totális kudarcként jellemezzük, nem mehetünk el szótlanul amellett, hogy vannak területek, ahol a jelenlegi politika igenis kiválóan teljesít. A néphülyítésben, demagógiában olyan sikereket ért el a kormány, amilyet…..
A KARD Elnök a sorban 2013.03.13 22:31:05
Biztosan úgy volt, ahogy közleményében mondja. A dilemmán rágódhatott eleget, az alkotmánytudós előd érvei, az elmúlt napok német látogatásának tárgyalásai ott lehettek a mérleg serpenyőjében. A másikban a törvény betű szerinti lehetséges értelmezése, amely szerint…..