Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miskolciutas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magic 8 ball Don't panic! 2016.06.24 19:35:00
Akkor szemezgessünk csak kicsit az elmúlt durván 12 óra híreiből. Szóval, aki nem tudná (vagyis aki egy kő alatt él), tegnap volt Nagy-Britanniában a Brexit-népszavazás, mely során a brit állampolgárok eldönthették, hogy az Európai Unióban kívánnak-e maradni. Mára virradóra arra a jó hírre…..
Miskolciutas 2016.06.25 15:58:30
@Ylim: Annyira igazad van!Valahogy tényleg ki kéne dolgozni egy olyan rendszert,amiben országok-népek sorsáról nem dönthet olyan emberek tömege,akiknek gőze sincs arról,mit akarnak...valahogy elmúlt már a demokráciának az a létjogosultsága.Olyan összetett lett a lét,a világ,hogy át kéne ezt gondolni.
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Vendégszerzőnk, Dési János írása az Egyenlítő blognak. – Felcsút! Felcsút állomás – mondta be egy hang, amely feltűnően emlékeztetett a fiatal Tarlós hangjára. S mindez nem is véletlen. Hiszen mióta a kis vezér közvetlenül maga uralkodik a nagyközséggé lefokozott…..
Top 15 OlaszAország 15 legszebb - kevésbé felkapott - városa      Az előző listához képest kicsit nehezebb a dolgom. Vagy könnyebb, ki tudja. Nehezebb talán, mert lényegesen több olyan települése van Olaszországnak, amelyek nem kimondottan turistacélpontok, vagy ha azok is,…..
A levitézlett balliberális bagázs aljas támadást indított Szijjártó Péter külügyminiszter úr ellen azzal a nyilvánvaló céllal, hogy ezt a fiatal, tehetséges embert megpróbálják tisztességtelen, korrupt, adócsaló gazemberként feltüntetni. Persze a munkájába nem képesek…..
Kino Dino Top 15 filmvégi csavar 2014.08.07 20:12:12
 Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket. Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…..
Az igazi olasz pizza. Legendák keringenek róla. Sokan, akik Olaszországban kóstolják, csalódnak, mert hozzászoktak a vastag tésztához, és a fél kiló feltéthez. Az olaszok meg néznek, mi lehet az,  amit Európa többi részén pizza néven árulnak. A pizza alapfilozófiája pedig nem…..